Yıllardir canımı dişime taktım olması için ama olmadı ne yaparsın tr burası olmayınca olmuyor...
Sevgilim niye yok😔?

İlişki fazla gözünde büyüttüğün için ilişkinin doğallığından kopmuşsun, hep kısmetlilerine kendini beğendirmeye çalışıyorsun muhtemelen ve bu da karşı tarafa bir noktadan sonra samimi gelmediği için seni güvenilir bir partner olarak göremiyor. Akışına bırak ve kendin olarak mutlu olmaya bak. Denk gelirsen seni olduğun gibi sevebilecek birisine, onunla devamını getirirsin.
Cevap
2Cevap
niye olsun? Seviyormuş gibi yapıp Hevesini aldıktan sorna aldatıp ayrılıp gitmen içinmi? Eskiden Tr kızları Fazla Saftı, Sizede iyi eğlence düşerdi. Neyseki Değişmişler.
Bizede yazik kiz gibemiyoruz abd cocuk 12 yaşında başliyor sexe az insaf
özendiğin şeye bak. Biliyormusun. Sevgilisizliği hakk ediyorsun!
Kes lan bebek yanaklı
Canını dişine takmış 😂😂 okudugumdan beri kahkaha atıyorum sksbsjbsksvsjs
Kezban olduğundan normaldir:D ne kdr uğraştım sevgilimin olması için bilemezsin
Kanka kezbanlikla ne alakasi var ahajsgsj yani ben sana laf etmemişim senin tavrına bak. Neyse saygimi bozmayacagim. Sevgilin olmasi icin ne yaptin anlatsana biraz çok merak ettim 😄
Her ortama karıştım, küçük işlerde çalıştım (kasiyerlik Burger King gibi) bir kaç görücü usulü tanışma yaptım (onlarda beni beğenmedi) çok kıza açıldım herkes ya beğenmedi ya kankası olarak gördü
Daldan dala atlarsan zor bulursun
Biraz akisina birak
Geldik 28imize ne akışı
türkiyeyle sevgili ne alaka :D
Türk kızları🤗
Canını dişine mi taktın
Evet yıllardır uğraşıyorum
Murphy kanunu karsim.. Bırak o sana gelsin
En İyi Cevap