Güncellemeler
1 yıl
Hayatım boyunca hayatıma hangi kadın girmişse dakika dakikasına yazdı 1 dakika aksatmadan onun için mutlu olunacağını sanmıyorum geç yazan kişilerin... Açık açık söylüyorum kim geç cevap veriyorsa direkt engelleyin.
Güncellemeler
1 yıl
Ergenler ile bu geç yazma muhabbeti başlamıştır... Hadi çalışır geç yazar eyvallah sıkıntı yok bilerek geç yazıp soru işareti bırakacağını.. daha çok bağlarım diye düşünüyor acemiler de boş bunlar 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gec cevap vermesinin bir nedeni vardir belki her kadın gunun 24 saati telefonu eline almiyor ki , ütü çamasır bulasik ya da calisiyorsa işi vardir bunlar normal seyler. Ama girip yazmiyorsa kendimden ornek vereyim aklı karisiktir bece
Doğru haklısın güncellemeye ekleme yaptım zaten görmüşsündür belki.
Simdi gordum boş ver o zaman bilerek yaziyorsa
Ben bunu kendim için söylemedim zaten herkes için söyledim.. bana böyle kişiler gelmiyor gelince zaten direkt engelliyorum 😀
Geç yazıyorsa önemsemiyor anlamına geliyor. Yani hayır.
Tabi önemsemiyor 1
2. si çok kişilerle konuşuyor 😂
Benimki geç cvp veriyor ama öğretmen kendisi işi oluyor. En fazla 10 dakika sonra yazıyor
Normal sayılabilir bunlar
Düzgün iletişim kurmak gerekir ya geç yazmak sinir bozucu
Selamlar evet haklısın iletişim çok önemli benim için.( İsterse dünyalar güzeli olsun iletişim kuramıyorsak yanımda durmasa da olur:)
Kesinlikle öyle
Erkek misin sen?
Hayır hep bi bunalma hissedersin belli bi süreden sonra artık yeter dersin
Hayır. Neden göstermesi lazım
Hayır asla imkansız 😟😟
Yani bende arkadaşlara bunu anlatmak istedim çoğunun yarası olduğu için ağlıyor heralde ya da kendileri geç yazıyor adamları oyaliyor kandırıyor işine gelmedi
Beni mi? Isime gelmedi
Yok bazı kişilerin:)
Hıı tamam
Çoğu ergen arkadaş da duygusal boşluklarıni sapik kişilerle dolduruyor üzülüyorum onları görünce:):):)
Amin🤣😂
Umarım anlamış olmalı ;)
😊😊bence anlamışlardır
Pardoon
Geç yazıyorsa istemiyordur açık ve net.
Yani bazı sala'k arkadaşları uyandırmak istedim aslında 😂
Hahaha umarım uyanmışlardır
Köylü bunlar ya boş ver. 😂
Hayır elimde tel kimseden yanıt bekleyemem
Ben ilişkilerimde her zaman mutlu oldum. Senin gibi gizli ezikleri tercih etmediğim için 😉
Maymun suratlı
Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya? Kim seni bu kadar aşağıladı da acısını başkalarından çıkarıyorsun beynin mi yok? Ben sana sataşan bir görüş mü yapmışım? Git tedavi ol zavallı
O yüzden mi gizlisin ezik fare?
Ay kes aşağılık kompleksin var resmen durduk yere insanlara sataşarak kendini iyi hissetmeye çalışan zavallı acınılası bi tipsin
şu an deniyoruz da olunmuyor