Ingilizce Ögrenme uygulamasından tanıştığım koreli bir kızla 1 ay arkadaş olduk sonra 1 ay en iyi arkadaş olduk sonra kendisi bana beni ilk günden beri sevdiğini söyledi ve çıkma teklifi etti ve Birkaç yıl sonra türkiyeye geleceğim ve eğer sen de istersen seninle evlenmek istiyorum dedi 2 aydır sevgiliyiz Günlük yaklaşık 5 6 saat civarı konuşuyoruz türkçe aşkım falan diyor bana. türkçe oğrettim birazcık ama Mesajlarıma neredeyse hep 1 dakika 30 saniye arası cevap veriyor bu beni şüphelendiriyor sizce neden?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İngilizce “öğrenme” uygulaması olduğu için yavaş yazması normal
Ingilizce öğrenme uygulamasından tanıştık sadece whatsapptan konuşuyoruz
Ve ingilizceyi neredeyse ana dili gibi konuşabiliyor
Yazacak bir şey düşünüyordur?
Görüldü atmıyor attığında direk yazıyot
E zaten yazdığın ekrana düşüyor görüldüye gerek yok
Uzun mesaj yazsam bile biraz bekletiyor
Uzun mesajım hepsi düşmez ekrana
Bilemiyorum artık
telefon elinde mi gezecek insanın günlük hayatta işleri olur saniyesinde cevap veremez
Sohbet ederken başka işle uğraşıyor musun diye sorduğumda hayır diyor
kızı çok sıkma
Sıkmıyorum 2 saat yazmayınca seni özledim diyor
Neyden suphelendin onu anlayamadım
Mesela mesaj yazıyorum mesajıma 1 dakika sonra cevap veriyor ama sonra yine yaziyorum yine öyle
Ne var ki bunda anında mı yazmalı
Yani Ben Anında yazıyorum Ya herkes aynı ya da tek farklı benim
Belki arkadaşına falan yazıyordur o sırada veya iş arasında yazıyordur hani belli olmaz kötü düşünme
Ya başka sevgilileri de varsa
Yoktur ya
Umarım yoktur😕
Umarım
Onu sen ne bilecen ki onu benimlen garı bilir.
Müko çift aiwjdhehdhe
Nede bir dakika geç cevap veriyorsun dye sor
Sürekli yeni bir şey söylüyor bana mesajlarına erken bakamasam bile beni sevbilir misin dedi
Abi bu sanal başlayan ilişkiler hep bir şüpheli kuşkulu oluyor ya. Şu an içindeki o flört etmenin verdiği heyecanı çok iyi anlıyorum ama gözünün de kör olmaması gerekiyor. Anında cevap vermemesi ve nedenini de açıkca söylememesi garip. Bu arada kızın maddi durumunun pek de iyi olmadığını tahmin ediyorum doğru mu?
Bir de şunu söyleyeyim bu koreli/japon/çinliler biraz garip olabilir ilişkilerde.
Zengin kız
şüpheni anlamadım
Mesela mesaj yazıyorum mesajıma 1 dakika sonra cevap veriyor ama sonra yine yaziyorum yine öyle
onu anladım da şüphen ne. neden geç cevap yazıyor. ben bi neden bulamadım
Ya beni önemsemeyip başkaları ile konuşuyorsa başka sevgilileri de varsa
bilemedim. sanırım buraya gelınce daha ıyı tanırsın. uzaktan o kadar kolay değil
Doğru ama umarım yanılıyorumdur
Bilemeyiz
Kendisine sor
Sürekli yeni bir şey söylüyor bana mesajlarına erken bakamasam bile beni sevbilir misin dedi
Yani baya saçma bi soru. Herkesi Türk kızı gibi sanma diğer ülkelerde de yaşadım biliyorum çoğu başka erkeklerle yazışıyor görüşüyor. Türk kızı gibi tek erkek anlayışları yok. Bu yüzden arkadaşlık yap evet ama o anlamda güvenme
Birbaşka kişi ile sevgilimisin diye sorduğumda bana yemin ederim ki birtek seni seviyirum dedi
Sen söylenene inanma diyorum işte çünkü çoğu yalan söylüyor. Eğer Türkiye’ye gelirse yüz yüze vakit geçirirseniz ancak o zaman belki bi miktar anlarsın
Hmm tamam