Sınıfımızda sapık var ne yapmalıyız?

9 un başında çocuk kankamın ev adresini blok numarasına kadar biliyordu söylemişti, ki biz bile bilmiyorduk. O zamanlarda kızlarla konuşurken hep bizi dinler gözlerini bize dikerdi. Pandemi falan derken hala bir şey değişmedi çocuk gözleriyle hep bizi izliyor arkadaşlarıyla konuşurken bile ve belli ediyor. Biz de saf gibi çocuğu utangaç sanıyoruz diğer kankamla ödev soruyoruz, soru soruyoruz çünkü konuştuğumuzda asla göz teması kurmuyor, kimseyle kurmuyor ama bizi dikizler gayet kuruyor. Hoşlandığı kankam zaten hiç pas vermiyor. Dinlediğini fark ettiğimizde diğer kankamla şey diyoruz gel kanka gel gel diyip gülüyoruz. Taki iki güne kadar. Çantamdan ped çıkarıp diğer kankama uzattım sweatine koydu. Çocuk çıkarmamdan kızın koymasına kadar izlemiş. Hoşlandığı kankam söyledi. Dedi diğer erkeklerde gördü ama hemen kafalarını çevirdiler dedi hani saygıdan. Sonra kankalarımla oturup konuşuyoruz laf bu çocuğa geldi. Ve aydınlanmaya başladık 9 da diğer kankam sevgilisiyle sınıfta takılıyordu hepimiz çıkıyorduk. Bu çocuk sınıfa giriyor bunları izleyip kızarıyordu? O zaman diğer kankam anlamamıştı ama işte anladık…ve o an tüm her şey kafamızda oturdu. Anlık ben ve diğer kankam korktuk hoşlandığı kankam durumu dalgaya vurdu falan ama bu saatten sonra ne çocukla konuşacağız ve göz göze geleceğiz aşşşırı rahatsız olduk. Eğer devam ederse bakmaya düşündük sınıfta diğer erkeklerde varken açalıl konuyu çünkü tekte söylesek öyle bir şey yok der ama böyle belki pes eder psikolojik sorunları var galiba bilmiyorum ailemize de anlatamıyoruz hoşlandığı kankam ben anlatsam annem okulu basar ya o çocuk okuldan gitsin ya kızımı alırım diyor…VE BUNU ÜÇ YIL SONRA FARK ETTİK? Sizce ne yapmalıyız…
Sınıfımızda sapık var ne yapmalıyız?