Sınıftan bir erkek arkadaşım 1 haftadır falan mesajlasiyorduk. Bugün de dışarda buluştuk abisinin apartini kontrol edicem diye evin önünde gittik sonra gel oturalım falan diye baya ısrar etti kabul etmedim. Sonra çıkalım kapıda bekle dedi çıktık orada da gelmişken oturalım sana aatacaklarim var dedi geçtik içeri oturduk biraz sonra ben çoktandır seni seviyorum dedi tanimamiz gerek dedim. İşte sonra elini ver falan diyip elimi tuttu biraz geçti sarıldı sonra yanağımdan alnimdan dudagimdan öptü defalarca boynumu falan öptü engel olamadım korkuyorum dedim korkma dedi başka bişey olmadı sonra kalktik çok yanlış bişey yaptım gibi hissediyorum napicam ben
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sende bir şeyler hissediyorsan, ona ümit ver. Ama hissetmiyorsan bitir direkt.
Şimdi çok basit olduğumu dusunuyo demi
Basit derken ne alakası var basit oluşunla canım?
Yorumda biri çok basitmissin geçmiş olsun dedi zaten böyle düşünüyordum buda öyle diyince çok kötü oldum
Basit değilsin bir kere onu çıkar aklından. Sadece onun karşısında sen hissettiklerini söylemelisin, dediğim gibi. Sende de varsa bir şeyler çocukla konuş, yanlış bir durum yok bence burada. O duygularını söylemiş, sende karar vermelisin sadece.
Şimdi yanından geleli 1 saat oldu ağladım resmen çok kötü hissediyorum ne biliym dur demeliydim gitmemeliydim birde sanki sürekli telefonla bişeyler yapıyo gibime geldi bana sarılırken arkadan ben mi paronayim acaba
Bir kaç gün daha gözlemle Bi bakalım, hem kendinden de emin olursun bu sürede.
Şimdi nasıl davranmalıyım sence ona yazdı naptın diye konuştuk kötü hissediyorum biz yanlış bişey yaptik demi her şey çok aceleye geldi dedim acele olmuş olabilir ama kötü bişey yapmadık ki dedi
Doğru, kötü bir şey değil emin ol. Kendini de stres yapma. Bir ilişki başlangıcı bu sende istersen öyle olacak yani. Dediğim gibi sende hissediyorsan içten içe istiyorsan hoşlanıyorsan, çocuğu bekletme derim. Seviyor sonuçta, umutlandıma sevmiyorsan tatlım.
Aslında hoşlanıyorum ama sence seven insan direk böyle cinsel yaklaşır mi kendimi yatakta bulmak istemiyorum
Yakın temas ne olursa olsun seni rahatsız etmediği sürecedir. Seni rahatsız ettiği anda orada bitirmelisin. Hepimiz için öyle. Seven birinde cinsellik ön planda olacağını düşünmüyorum. Seni kullandığını mı düşünüyorsun bu çocuk hakkında sen şu an?
Yani evet
Ama emin de değilim beni zorlamadi evet ama sanki her şey planlı programlı gibiydi
Birde sınav senem çocukla aynı sınıftayım kafam duygularım çok karışık her şey benim yüzümden oldu bu kadar erken izin vermiycektim
Bir şeye izin vermiş değilsin sadece senin elinde istemiyorsan da seni kimse zorlamaz. Planlı bir şey olduğunu düşünmüyorum ben ama sen daha iyi görüyorsun neyin ne olduğunu. Ben sana istediğin gibi yardımcı olmaya çalıştım, aklına takılan olursa sor yine ama kendin için de iyi bir karar ver canım tamam mı?
Kafam hâlâ çok karışık peki sence bu saatten sonra sevdiğini nasıl anlarım
Sevdiği söylemiş sana zaten, ama sen emin olmakta kararsızsan hal ve hareketlerini gözlemle bir süre derim. Belli eder zaten öyle.
Kafan hangi konuda karışık? Seni sevdiğini söylediği halde sevmediğini mi düşünüyorsun yoksa seni kullanıp atacak bundan mı endişe ediyorsun?
Her ikisi dee
Bir kaç gün gözlemle bakalım biz ordan gidelim bir, sonrasını düşünürüz. Buradan haber edebilirsin bana, belki çocukta bir şey fark edersin ona göre yorum yaparım bende.
Ya aslında kuzenim sevgisine anlattı bunları birde dedim ya öperken falan telefonla sanki bişey yapıyor gibiydi diye çocuk da güvenme kullanmaya çalışıyor gibisinden biseyy soyledi
Zaten sınav senem o yüzden bende uzak durmayı düşünüyorum yazarsa olanları unutalım konuşmayalım artık diycem
Sen bilirsin tatlım, şimdi kesin bir şey diyip de ben senin aklını karıştırmayayım. İyisinin böyle olduğunu düşünüyorsan böyle yap bakalım.
Şimdi yazdı bana napiyosun diye böyle yapmayı düşünüyorum
Bende merak ettim zaten:)
Konuştuk sevmiyorsun dedim inanman için napiym dedi
Bende inanmamam için bişeyler yaptın dedim kötü bişey yapmadık ki drid herneyse uzak kalalim konuşmayalım dedim bunca şeye rağmen her şey biticek mi dedi evet dedim eminmisin dedi evet ded birde bu hastaydı sonuçları bugün cikicak sonuçları bana söylersin aklım kalmasın sonra uzak kalıcaz dediğim gibi dedim oda benden nefret ediyorsan merak da etme beni dedi ederim soiyceksin falan dedim etme falan dedi nefret etmiyorum dedim belli oluyor dedi tm dedim tm dedi bu kadar artık konuşur muyuz bilmiyorum ama sürekli dün yasadigimiz şeyleri düşünüyorum
Konuşursunuz belki ama hem aklım kalmasın deyip uzak duralım demen biraz çelişki kaldı. Bu kız hem istemiyor hemde merak ediyor, çocuk da merak eder onun hakkındaki düşünceleri. Ama tavır alır mesefali yazar yazarsa da. Sen bitirdiysen sorun yoktur, düşünme pek fazla, akışına bırak bakalım bir süre.
Aynen şimdi yeni gelismeler oldu seninle de paylaşmak istiyorum takip isteği gönderip merhaba yazdım yanıt verince anlaticam
Tabi ki.
Çok basitmissin geçmiş olsun
Offf agliycam şimdi
E öyle
Nasıl toparliycam
Seviyon mu çocuğu
Şöyle diym baba sevgisi görmedigim için sokaktaki köpek başımı olsada bişey hissederim
Buradan çocuğu karşı özel bir şey hissetmediğini çıkararak şunları ekliyorum birahaki sefere öpmekle kalmaz zaten seni obje olarak görüyor
Bende bundan çok korkuyorum kesin sevmiyordur demi beni
Nasıl davranmalıyım böyle olmamasi için napicam
Seven insan cinsel yaklaşmaz
Napmaliyim şimdi
Uzak dur ondan