Güncellemeler
+1 yıl
Mesele benim kızınca şirin veya tatlı görünmem değil. Bana gösterdiği üstünlüğü kardeşine veya babasına gösteremiyor. Biz onca zorluk yaşarken onlar bir kez bile bizim yanımızda olmadı ama şimdi en ufak sıkıntılarında aranan taraf biz olduk.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evlilik denen aptallığı kendin isteyerek yaptıysan sonuçlarına da katlanacaksın.
Abi yani bu kadar da olmaz her aile de sıkıntılar olur ama evlendiğim günden beri eşimin babası ile kardeşi ile uğraşıyorum. İşin ilginci evime gelmeseler de uzaktan huzurumu bir şekilde bozuyorlar.
Olur illaki olur o olmazsa başka şey olur. Bu kadar genc yaşta evlenirsen hepsi olur.
Demek ki sinirlenince şirin ve sempatik oluyosun 😂
Allah aşkına şu yaşadıklarım sinirlenilmeyecek şeyler mi?
Şaka bir yana da çok haklısın gerçekten ama neden yaptırıyor ki bunu sana ve sen yapmasan ne olur ki?
Eşimin hatırına oldu ama artık aptal gibi hissediyorum.
Estağfurullah kendini kötüleme sen sonuna kadar haklısın ama eşin de niye bu kadar taviz veriyo anlamış değilim tama belki empati kuruyor onların içinde bulunduğu durumuna ama senin de söylediğin gibi eli ayağı sağlam çalışsın girsin bir yerlere hiç mi utanmıyor size gidip gelirken acaba 🤷🏻♂️ ben yerin dibine girerim şahsen.
Adam esnaf daha nikahtan önce vestiyer yapıp getireceğini söyledi aylarca bekletti oyaladı 500-600 TL de oradan gitti. Eve geldiğinde alındığını gördü ve yorum yapmadı. Zaten etrafındaki insanları da bu şekilde kandırıyordu erteliyordu yalan dolanla. Eşim bekarken onun borçları için evini arabasını bile satmak zorunda kalmış.
Ciddimisin sen yaa, kusura bakma ama eşin çok fazla sorumsuz 😱😱😱
Kendine çeki düzen vermesi için bu konuyu ele alın eşinle düzgün bir şekilde konuşun artık kendine gelsin eşin
Abi sorumsuzluk değil söz geçirememek bu. Artık evli ve baba olacak koskoca 35 yaşında adam. Ben anneme babama bile gerektiğinde tepki veririm kim olursa ama eşim öyle değil. Sanırım onlara pasif bana üstünlük taslıyor.
Anlaşılan eşinin ancak sana gücü yetiyo, ama onlara yardımda bulunmasın artık konuşun detaylı bir şekilde
Kesinlikle dönüş yapabilir misiniz yazdım ama
Sinirlenince daha güzel oluyorsun diyordur içinden :)
Sinirlenmemek mümkün mü şu halde?
Sen sonuna kadar haklısın sana bunları yaşatmaya hakkı yok... para pul bir şekilde bu mevzular aşılır ama pişkin pişkin gülmesi hoş değil..
En iyisi eşinden para al gizli gizli kenara at. Şu kaynin olucak adamda size geldiginde yuz verme
Birini sinirlendirmek zevkli oluyor belkide oyuzden ))
Tüm yazdıklarımı okudunuz mu? Sizce bunlar hafife alınabilir mi?
Evet yani sen haklisin peki bi soru sorayim cokmu asiksiniz?
İnan yapmadığım fedakarlık kalmadı bu evliliğin olması için. Ama artık sorguluyorum.
He anladim sizi
Adamin sinirleri bozuluyordur
Hamileliğimin tadını çıkaramıyorum her günüm stres.
aplacım şu an hamilelik vs etkisiyle hormonların zaten altüst inançlı birimisin bilmiyorum ama biraz sabır biraz tevekkül etmeni tavsiye ederim. eşin kötü biri değil sorumsuz kardeşine yardım etmeye çalışıyor.. ona direk kızıp kafasını utulemek yerine kendin biraz tatlı dille anlatsan daha makul olur.. bilirsin insanlar inatlaşmayı eleştirilmeyi kaldırmaz pek.. laftan anlamayan biri de değil eminim..
apla en buyuuk hatan da bu kıyas yapman.. onlara bunu yaptın bana yapmıyon onlara şunu yaptın ailene özen göstermiyonn.. adam daha evleneli bir yıl olmuşş yeni bir aile yani bakış açına seni kabullenmesine daha zaman var aplaaa.. aplaa.. bak adam haklı demiyorum ama durmandan adamın yüzüne vurman sana bir fayda sağlamayacak emin ol.. daha kötü olup sıkıntıya gireceksin.. çocuğuna yazık..
Eşime de kızıyorum. 35 yıllık kardeşini insan tanımaz mı ya? Zaten bekarken onun borçları için arabasından evinden olmuş. Artık tek kişi değilim karnımda bir can taşıyorum ağrıma gidjyor.
aplaa sabırr.. adamın üzerine gitmeee.. bak emin ol azıcık çeneni tutsan daha iyi olacak aç bırakmaz o adam seni..
Yıldırma stralejisi dir.
Sıkıntı var
Yani haksız mıyım gerçekten çıldırıyorum artık.
Bemcede saçma haklsımız tabi yaş kac
Ben 23 yaşındayım.
Eşin
Eşim ve kardeşi 35.
Maşalalh yaş farkı var ama düşünmesi gerekir sonucta evde hamile biri var rahat etmeli stres olmamlı
Biz zorda kalınca kimsenin desteği gelmiyor ama kaynım en ufak sıkıntısında eşimi arayıp duruyor.
Zaten kaynında biliyor eşinin yok diyemeyeceğini ve yolluyor eşini ama evde hamile biri var düşünmesi gerekir
Sebebi ortada
Nedir
çok tatlııııı