Eşim ben öfkelendiğimde gülüyor neden?

Yaklaşık 1 yıllık evliyim ve 3 aylık hamileyim. Yeni evliyken eşim erkek kardeşinin eli sıkışınca ödünç gram altın verelim dedi 10 ay oldu ödemedi. Nişandan sonra kaynım kendisi doğalgaz masrafını üstlendi ama aylarca ödememiş. Sırf bu sebepten soğuk su ile duş almak ve piknik tüpünde yemek yapmak zorunda kaldım. Zaten nikahta takılan 1 bileziğim de doğalgaz masrafına gitti. 3 hafta önce de kaynım eşimden çocukları için 100-150 TL istemiş eşim de 200 TL verdi neyse dedim. Kaynım sorumsuz biri ama çalışamayacak para kazanamayacak kadar güçsüz değil. İşine gelince saatlerce kahvehanede çay okey masalarında durur işine gelince de eşimi danışman eder bize gelir kahve içer geri gider. Artık dayanamadım az önce eşime patladım ve kendisi benim sinirlendiğimi gördüğü halde karşımda gülüp durdu. Daha doğmamış bebeğimin rızkını bana bir gram faydası olmayan kişilere yediriyorum. Ve teşvik eden taraf eşim. Benim iyi niyetim yine suistimal edildi. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesele benim kızınca şirin veya tatlı görünmem değil. Bana gösterdiği üstünlüğü kardeşine veya babasına gösteremiyor. Biz onca zorluk yaşarken onlar bir kez bile bizim yanımızda olmadı ama şimdi en ufak sıkıntılarında aranan taraf biz olduk.
Eşim ben öfkelendiğimde gülüyor neden?