Tek konuşmamızla içimdeki her şey alevlendi?

toksik bi iliskim vardi cok canimi yakti hep agliyordum son 1 bucuk aydir ayriydik. cok kavga ettik. her yerden engellemisri cok seviyordum hala. o ayrildi zaten. ayrildiktan sonra eğer biri yerini tutarsa sana söylerim demişti. 2 haftadır hayatında başka bir kız var. bende dün aradım. yerimi tuttu o kız ama sen hala söylemedin bana dedim. hayır tutmadı tutsaydı söylerdim dedi. ikimizin de kafasinda soru isaretleri vardi. onlarla ilgili konusmaya basladik. kizla konusmayi birakmislar, konustuguna gore cok da sevmiyor kizi. kuzeni barismamizi istiyormus ondan bahsetti. baya dostca konustuk daha profesyonel olmamiz olgun olmamiz gerektiginden bahsettik. benimle konusurken rahat oldugunu, ancak ben tekrar gelirsem yerimin dolacagini soyledi. son 3 haftadir ona hic bir sey hissetmiyordum. aglayamiyordum bile. ama dun onunla eskiyi konusmaya baslayinca agladim biraz. telefonda barismakla ilgili tekrar baslamakla ilgili de konustuk. bana umut vermek istemedigini soyledi bende onu sevmedigimi soyledim ama kesin oyledir dedi. ayrildigimizdan beri hic bu kadar mutlu hissetmedigimi soyledim cunku oyle. onunla konusmayi cok ozlemisim. oda ayni sekilde cok mutlu hissettigini soyledi. telefon kapandiktan sonra yaptigi tum şerefsizlikleri unuttum. kalbimde kocaman bi cicek acti sanki. icim umutla doldu. yaptigi kotulukleri hatirlamiyorum bile. bende ondan sonra erkeklerle konustum ama hic kimseyi ciddiye alip sevemedim hic kimse huzur vermedi onun kadar. lutfen yardim edin ne yapicam offffff
Güncellemeler
+1 yıl
AHAHAHAHAH tüm gün bana ilgiliydi. Arkadaşız ama ilerisi belli olmaz yapıyordu. Konuşmayı bıraktım dediği kızla el ele gördüm. sana ümitlenme demiştim arkadaş kalalım demiştim sadece dedi :))) engelledim oda engellemiş. Dün o kızla konuştuğunu sezdiğim için engel atmıştım arayıp engelleme beni konuşmuyorum diyip engeli açtırmıştı. Bugün istersen engelle umrumda değil dedi.🤠🤠🤠🤠
Güncellemeler
+1 yıl
o kızla sarılırken gördüm. koşarak sarıldılar belinden tutup öptü kızı.
Tek konuşmamızla içimdeki her şey alevlendi?