Daha önce 2. Dereceden kuzenimle nişanlandım (kuzen çocuklarıyız). Babası tesettürlü namazlı gelin istiyormuş. Ayrıldım akraba evliliği saçma geldi zaten. Şu an konuştuğum herkes onun gibi. Bana saygı duyacak değiştirmeye çalışmayacak birisini bulamıyorum.
İnançsız biriisiyim, konuştuğum herkes müslüman, inançsız birisini nasıl bulacağım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben inançsızım.
Arkadaş çevremide inançsız yaptım.
Bu görevi sende üstlenirsen yakında böyle sorunlar kalmayacak
Başkalaeını değiştirmek gibi düşüncem yok. İsteyen inansın, ama değiştirmeye çalışmasınlar.
herkes müslüman değil. ne inbadet var ne insanca yaşam hassasiyeti. bu yüzden lafta müzlümanım diyenlerden seçebilir sevişebilirsin :) için rahat olsun
Amacım sevişmek mi sence?
:) sevgili ile sevişilir başka ne yapılır ki? gerçi siz ya seks yapıyor ya da kavga ediyorsunuz :) mutlu mesut sevişmeyi de bilmiyorsunuz.
Seninle evleneceğine bir gavur kız alsınlar daha iyi kafir türk kız alacaklarına yabancı kafir kız almak daha iyi genel olarak yabanci kiz almak daha iyi zaten senin gibi kafir çok bulursun ama müslüman birisine geldi mi olmaz
Çok var ama gizliyorlar zira toplumumuzda değişik inançlara saygı 0.
Bende öyleyim yobazlar tarafından sürekli dışlanıyorum.
İnançsız biri değilsin, sadece varlığını kime borçlu olduğunu bilmiyorsun. Bu hayatta hiç bir insan inanmadan yaşayamaz, kimisi Allah der inanır, kimisi doğa der, kimisi de hiçbiri der inanır. Mesele inanmaktan geçiyor. Hiçlik psikolojisi bir insanın ölümüdür. Hiçlik beynin eror verdiği noktadır. Düşünmeyen, sorgulamayan bir akılla hiç bir şeye inanmıyorum diyorsan o başka, cehalet bir şekilde ayakta tutar.
İmamhatip mezunuyum her şeyi farkındayım
Her şeyin farkında olmak hiç bir şeyin farkında olunmadığının göstergesidir. Her şeyin farkında değilsin.
Tamam en çok farkında olan sensin
Ben öyle bir şey demedim. Gençsin, kanın kaynıyor. Seni anlıyorum. Tartışmak değil niyetim tek cevaplı bir yanıt verdim. İyi günler.
Elhamdülillah müslümanım kadın için yalan soyliyeceksek alllah taş etsin beni
Yalan söyle demedim kii
Yapan çok gizli kullanıcı olma bakayım kaç tane kişi müslüman değilim diye yaxacakti
Büyük şehirlerde var daha çok modern ve inançsız insan
İstanbuldayım :)
Bu düşünceye sahip birini çevrende bulman zor olabilir
burada vermen karşılığında odine tapacak milyonlar var
Tam aradigin ve beklentin nedir belki uyumlu olabiliriz
Yobaz olmaması
Aklini alacak kadar eglenceli hayat olur
böyle birini kabul etmem için giyim şekli önemli ve geçmişi de kendi de temiz olmalı
Sen değiştirmeye çalışacaksın bu döngü bitmez
İnanmadığım bir şeye neden inanayım? Birisi için inanmak 😂😂 komik
Sadece inanç değil farklı konularda zorlar adamı hayattan bezdirirsin
Neden zorlayayaım? Saygı duyarım. İsterse namazını kılsın orucunu tutsun. Ama öyle kişiler değiştirmeye çalışıyor. Anneme yapıldığı gibi : )
Konu inanç değil dedikçe inanca bağlıyorsun. Adam kot gitmek istemez inatla giydirmeye çalışırsın bu durum değişmez. Kim olduğunu iddia edersen et. Herkes herkesi kafasındaki kalıba sokmaya çalışır.
Benim kafamda herhangi bir kalıp yok. Senin düşüncen öyle ise saygı duyarım
Ülke değiştir komple heryer kafir dolu dksksks
Eğitimim bitsin başarılı olursam düşünüyorum
Sana gelen muslumanlari namazlilari bana gonder ben bana gelen kafirleri gondereyim orta yolu bulalim jddkjddkdkd
Bu hikayede yanan kuzenin olmuş
Farklıyız yapacak bir şey yok
Araştır bulursun
Bulursun elbet.
Muslumanlik din ya hani inanc ne alaka ben deistim