+1 yılSeni aldatiyor gerçekten
Uzak dur değmez Üzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılValla geceleyin sarılmak
Hiç iyi niyet okuyamıyorum
Annenin eşi yok mu
Burnu hava da demişsin annen için, eşin doktor bence dişine göre biri
Ayrıca annenin fiziği nasıl eğer iyiyse buda iyi bir şey değil senin için
Bu koşullarda geçici bir cinsel etkileşim olmuşsa ama bilmiyorum 23 yaşında kız dururken
Anneni ve seni görebilseydim daha elle tutulur bir yorum yapabilirdim
Uzun lafın kısası bu durum masuma benzemiyor01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağolun yorumunuzu dikkate alıcam peşine düşücem
+1 yılİlk defa böyle bir şey görüyorum ve kendimce imkan vermiyorum. Aklım almaz çünkü başka türlüsünü. Belki siz abartmış olabilirsiniz.
Sizinle teması olmuyor diye aldattığını düşünüyorsunuz hatta bu anne bile olabilir mi diyorsunuz. Sizin psikolojik desteğe de ihtiyacınız var. Kusura bakmayın ama bu böyle.07 Yorumla
Soran+1 yılHayır beyefendi eskisi kadar özelimiz kalmadı sadece bu olayı da ona bağlamıyorum sadece sarılma biçimi normal değildi ve bundan rahatsız oldum ben kıskanç biri değilim zaten eğer öyle olsaydım söylediğinizde haklıydınız
- +1 yıl
Benim olayı aklım almıyor. Almakta istemiyor ama şüpheniz varsa o zaman gözünüz üstünde olsun.
Soran+1 yılGöğüslerinden sarılmıştı koltuğun arkasından anladınız mı bundan dolayı saçma sapan düşüncelere girdim gerekirse bilmiyorum küçük bi kamera yerleştiricem evimize
- +1 yıl
Kanım dondu açıkçası. Diyecek bir şey bulamadım
Soran+1 yılUmarım ben kötü düşünmüşümdür böyle bir şey yoktur yoksa kendimi öldürürüm ya
- +1 yıl
Umalım öyle çıksın. Öyle bir şey çıkarsa siz değil onlar kendini öldürsün
Soran+1 yılEvet halledicem bu işi
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Büyük ihtimal yanlış anlaşılmadır evladı görüp sarılabilir diycem ama arkadan eşinin boynuna sarılması şüphe uyandırıcı geldi evet ama yine de iyiyi düşünmek gerek diyorum. Eşinle son zamanlar sıkıntılar yaşadınız mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntılar değilde biraz ilk zamanlara göre mesafeliyiz
Soran+1 yılYa zannetmiyorum annem bakımla giyimle kafayı yemiş bi kadın çocukken de hep ihmal etti beni yani öyle babam ilgilendi büyüdüm evlenirken bile bi tavırlıydı
Soran+1 yılBilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla geçen bu olaydan Müge Anlı ya cıktı kaynanası damadıyla diye çok var böyle örnek anneni sorguya al ayağını denk alsın size gelmesin
09 Yorumla- +1 yıl
Sen de dikkat et.
Soran+1 yılNe olmuştu müge de ben bakamıyorummpek
Soran+1 yılAman allahım ya öyle bişey olursa ben naparımm
Soran+1 yılSonra diyelimki var ne yapacağım
Soran+1 yılEvet bende böyle düşünmüştüm teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatacak olsa senden daha güzel fizikli veya daha güzel ya da kariyer sahibi bir kadınla aldatır. Annene göz dikecek kadar adabı olmayan bir yola girmez ki bu da tek taraflı olmaz annen de kızının kocasına kendi kocası muamelesi yapmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi içimi rahatlattınız çok sağolun ama şöyle bi detay da var 3 aydır bizim bi özelimiz kalmadı tabiki yine var ama eskisi gibi degil ilk başta isteksizlik var diye düşünmüştüm düzelir dedim hormonal değişiklikler filan böyle de olunca üstüne şeytan insanın aklına neler getiriyor
Cevap sahibi+1 yılSordun mu neden özelinizin bu kadar azaldığını. Alınganlık yapmak yerine bunu oturup konuşmakta olayı gerekiyorsa renklendirmekte fayda var. şeytana uyma sen
Soran+1 yılİmada bulundum üstüne gitmeyi pek sevmem anladı ama anlamamazlıga vurup konuyu değiştirdi
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Baldız duynuştum da kayınvalide duymamıştım az takip et sen onları
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl takip edebilirim sizce
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşları yakın dikkat et ilaçtan da tedirginlik olmaz saf olma
05 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten göğüs kafesine göğüs tarafına dogru sarılmıştı
- +1 yıl
Kardeşim kendin yazıyorsun kendin inanmıyorsun içinden ne geliyorsa onu yap o zaman
Soran+1 yılBende normal olmadığını yazdım zaten kafanda var mı
- +1 yıl
Onu bunu bilmem yaşları yakın sen dikkat et hadi eyvallah
Soran+1 yılTamam
+1 yılGece gece kaynanaya sarılmak ne mk geçmiş olsun boynuzlar fora
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim
- +1 yıl
Ya eşine bu konuda rahatsızlığından bahset ya da sadece izlersin
Soran+1 yılEvet bahsedicem biraz daha kontrol edim de sonra eşim de annesi hakkında ne düşünüyor nasıl bi aile bunlar demesin Allah korusun
- +1 yıl
Geç kalmada
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok geçmiş olsun. Baban yok ise annen in ateşi fazlaa olabilir. sende çok genç bir kadınsın. ama bazı sapık erkekler işte..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Annen kafasına koyduysa kocanı yatağa kesin atar. Annen güzelmiş ayrıca.
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle şeyler oluyor mu hayatta yani onu anlamaya çalıştım ben ne yapacağım annem atsam atılmaz satsam satılmaz ne yapabilirim
yaşlar yakın olunca bu şüphe çok haklı geliyor bence hayatının en büyük hatasını yapmışın evlenerek onunla seni özel hissettirmiyor bile baksana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatta her sey var eger suphe ediyorsan gozun uzerlerinde olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet gözüm üzerlerinde
Emin olmamakla birlikte Ben de içkillendim sozlerinden
01 Yorumla
Soran+1 yıl😪😪😪
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşin seni bosayip, anani alacak. Anali kizli takiliyor. Millette sansa bak.🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılŞans mı
Cevap sahibi+1 yılDalga geciyorum. Ne desem boş. Annene mi kizican, kocana mi kizican. Ne yapican anlamadim ki. Allah dusmanima gostermesin böyle bir şeyi.
Soran+1 yılEvet 😒 bence de
+1 yılYanlış düşünürsün, yanlış hissetmezsin. Eşinle, annenin önceden senin yanında sarıldığını gördün mu? Veya annenin eşine karşı tutumu normalde samimi mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnem burnu havada bi kadın öyle kimseyle tokalaşmaz bile
- +1 yıl
O zaman?
Nasıl sarılabiliyor, bilmiyorum
Önyargıda bulunmak istemiyorum ama bence rahat bırak, gözlemle
Çaktırmadan
Soran+1 yılEvet öyle yapıcam olmadı eve cihaz yerleştiricem
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKokusu çıkar yakında 🙄ama her dediklerine fazla güvenme şüphelenmeye devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki böyle bişey çıkarsa ne yapmalıyım annem atsam atılmaz satsam satılmaz
- +1 yıl
Ben olsan ikisiyle de görüşmeyi keserdim
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. anasına bak kızını al demişler. sen onu geri kazanırsın merak etme
00 Yorumla
+1 yılSenin yapmadıklarını annen yapıyordur belkide yatakta eşine
25 Yorumla- +1 yıl
Cevap versene
Soran+1 yıl☺️ gayet yeterli olduğumu düşünüyorum normal şartlarda
- +1 yıl
Peki yatakta sınır koyduğun şeyler var mı
- +1 yıl
Asla yapmam dediğin
- +1 yıl
Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen 17 yaşında seni doğurmuş şimdi sana kuma olacak ve kardeş doğuracak ;)
00 Yorumla
+1 yılPeki başka bi soru soracam, annen sizin evde iken daha bi bakımlı oluyor mu
06 Yorumla
Soran+1 yılAnnem zaten çok bakımlı bi kadın babam yurt dışında çalışır gidip gelir babamın kazandığı tüm paraları marka kremlere işte botox dolgu giyim öyle şeylere verir lüksüne çok düşkün Oyüzden bunu ayırt etmem biraz zor
- +1 yıl
Gece kullandığı ilaç var mı peki
Soran+1 yılHayır kollajen filan içer genç kalabilmek için vs onun dışında devamlı kullandıgı bi ilaç yok
- +1 yıl
Yani böyle bi koz verdikleri için bi süre çok daha fazla dikkat edeceklerdir ama bence kocan annene de kocalık yapıyor
Soran+1 yılAman allahım
- +1 yıl
Hatta kocam dokunmuyor dedin ya bundan sonra sana daha fazla ilgi gösterecektir yatakta
Inanmak zor geliyo ama supheni anliyorum normal degil
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef en yakın arkadaşıma anlattım o da öyle söyledi senin gibi
Soran+1 yılDegil tabiki
Yani bildigin aldatiyor seni ve 3 aydir da dokunmuyor diyosun bu kadar kör olma
03 Yorumla
Soran+1 yılTam anlamıyla dokunmuyor diyemem
Soran+1 yılİlk evlendiğimiz gibi degil yani özel şeyler kalmadı pek
Bu evliliği bitir annenlede mesafe koy
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum bence de
Yuh valla her şey olabilir. çocuğunuz var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır henüz
Şüphelendiğin neyse doğrudur
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah değildir kardeşim öldürürüm kendimi
+1 yılreis bu işin içinde bir iş var
03 Yorumla
Soran+1 yılHarbi mi ya
- +1 yıl
senle eşin arasındaki yaş farkı annen ile eşin arasındaki yaş farkıyla aynı sayılır hani sarılırsın ama arkasından boynuna doğru uyanmayıp 2 dk daha beklesen belki başka bir görüntüyle karşılaşırmışın benim güven sorunum var arkadaş işgillenirim ben
Soran+1 yılEvet artık bi yolunu bulup yakınen takip edicem
+1 yılGenç kayınvalide damat ilişkisi hayırlı olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılİyice içime kurt düştü
- +1 yıl
Annen o kadar dikkat çeken bir kadın mı
Soran+1 yılAnnem güzel bi kadın
- +1 yıl
Bırak yaşasınlar ne istiyorlarsa sen de amma abarttın
Analı kızlı vay be degisik bir şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sen şimdi annenemi güvenemedin kocana mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen sana ortak olmuş bence
00 Yorumla
+1 yılMercimek v. s ne varsa vermisler fırına
01 Yorumla- +1 yıl
Annende sen daha iyisini bulmus sana dokunmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen ne kadar süredir sizde kalıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılAra ara kalıyor hasta diye biraz bu sefer uzun kaldı baktık ona babam yurt dışında
Cevap sahibi+1 yılŞundan sordum eşinin senden uzak kaldığı süre ile annenin sizde kaldığı süre aynı mı, bir de nasıl bir sarılmaydi
Soran+1 yılArkadan göğüslerini elleriyle sıkar gibi koltuğun arkasından sarılmıştı
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen utanmadan ya da o an kendini onlara fark ettirmesen, onlar daha da ileri gidebilirmis o an
Cevap sahibi+1 yılNe hissettin onları öyle görünce peki o an
Soran+1 yılŞok oldum
Cevap sahibi+1 yılKızdın sinir oldun mu peki?
Cevap sahibi+1 yıl?
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Oğlum eşim olmasın sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılOha yok artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaban nerde annen çok azmıştır belki 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek troll sorusu.. yemedik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkarım eşin annenle bişeyler yapıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAman allahım ben bunun altından nasıl kalkacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana dokunmuyosa doyuran birisi var demektir bu
00 YorumlaFilmi var bunun.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİgrenclik
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun ya inş değildir
- +1 yıl
Umarım öyle değildir yanlış anlamdir
+1 yılTroll
02 Yorumla- +1 yıl
Sen neden mesajıma cevap vermiyorsun
Soran+1 yılYorum yazma ozaman
+1 yılPeki eşinle annen çıplak mıydı sen görünce
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır saçmalamayın
- +1 yıl
Peki siz ne kadar süredir evlisiniz
- +1 yıl
Cinsel hayatınız nasıl
- +1 yıl
Ve baban yokmu
Soran+1 yılBabam var
- +1 yıl
Dier sorumada cevap versene
Soran+1 yılYa yaşıyoruz tabiki ama eskisi gibi özel şeylerimiz olmuyor çok fazla yapmış olmak için yapıyoruz gibi
- +1 yıl
Cevap versene
+1 yılBaban sağ mı
09 Yorumla- +1 yıl
Eşin senle yapmak yerine anneni tercih etmiş demekki bi erkek üç ay ilişki yaşamadan duramaz
Soran+1 yılBabam sağ babam da genç ve aşırı karizma bi adam ama yurt dışına gidip geliyor işle alakalı annem de tek kalmasın diye bize çağırıyorum bide rahatsızdı serum filan yaptık bizde kaldı
- +1 yıl
İşte senin görmediğin yerde onlar başbaşa kalmışlar senin anlayacağın
Soran+1 yılİnşallah olmamıştır öyle bişey
- +1 yıl
Olmamıştır olmayacaktır da tabi ki seni denemek istedim çünkü üç aydır seninle seks yapmayan adamı annen ile aranda bişey geçtiğini düşünecek kadar kötü biri olamazsın hadi eşini taniyamadin diyelim insan annesini de tanımaz mı bunların hepsi senin cinsel açlığın yüzünden bana kalırsa sen mastürbasyon yap kendini tatmin et düşüncelerin düzelir
Soran+1 yılBeyefendi ben özelimiz filan pek kalmadı dedim yani illaki bişeyler oluyor önceden romantik yemeklerimiz olurdu vsvs özel anlar şeyler şimdi kesinlikle 3ay içinde değişti
- +1 yıl
İşte o değişimden sonra sen kendi yerine anneni öyle görünce onu koydun ha yapmamıştır demiyorum sen beraber yaşadığın için daha iyi gözlem yaparsın ama
Soran+1 yılNeyse bakacağız artık sonuç olarak öyle bişey olursa intihar ederim ben kafayı yerim
- +1 yıl
Bu arada tabi ki annenin de durumunu bilmek gerekir baban genç ama ihmal ediyorsa
Olabilir yanis annama
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılHaydaa şimdi ne desem bilemedim
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞😞
saçma
00 Yorumla
+1 yılErkek hesap
00 Yorumla
+1 yılsem dogru dusunuyon onlar mercimrgi firina vermis
00 Yorumla
+1 yılNasıl yakın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBence bişeyler başlamış olabilir
00 Yorumla
+1 yılAnnen çıtır seviyor demekki 😀😀
00 YorumlaAdam sadece ilac veriomus ya bence sorun yko
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılumarım yanlış anladın ve bir an önce netleşir
00 Yorumla
+1 yılYuhhh
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. var belki de...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen evlimi
00 Yorumla
+1 yılEvliliğini yıkma
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılPis trol seni:)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe trolü kardeşim bu saatte
- +1 yıl
A pardoon. Trol saati gelmemiş daha. Haklısın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılher şey olur
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle dediniz
Cevap sahibi+1 yılDamatla aşk yaşayan kayınpederden sonra her şey olabilir ama günahlarınida almayalım tabi
+1 yılNası kim bılıyo bonu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne