Çok kaslı mı olmalı çok yakışıklı mı arabası mı olmalı gideri olsun kararkteri olsun yeterli mi sizce hangisi
Sevgili olmak istediğiniz kişide olması gerekenler nedir?

Bana değer verdiğini ve saygı duyduğunu hissettirmekten çekinmeyen, özgüveni yüksek, kültürlü, kendini geliştirmiş ve geliştirmeye de hep açık olan biri olmalı. Tutarlı olmalı. İş hayatında da normal hayatta da üretken, çalışkan ve mücadeleci olmalı. Hayatı kolaylaştıran en önemli şey maddiyat kabul ama trilyon pasif geliri olup da evde yan gelip yatan birini istemem mesela. Kendine, ülkeye, insanlığa faydalı olmaya çalışarak bir şeyler yapıyor olmalı. Gönüllülük esaslı şeyler haricinde de gününü bir meşgale ile bitirmenin , alın teri ile kazanmanın tadını bilmeli. Yani mesleği her ne ise onu sırf para için değil kişisel tatmin için ve verimli hissetmek için yapıyor olmalı. Ben de böyleyim çünkü. Benim için alacağım para değil hissedeceğim duygu önemli biraz. 15-20k maaş ile sıkılacağım bir pozisyonda çalışmak yerine 7-8k maaş ile sevdiğim şeyi yapmalıyım. O da böyle düşünüyor olmalı ve her şeye maddiyat gözüyle bakmamalı. Neticede hepimizin yediği aynı ekmek aynı peynir ve hepimizin gireceği aynı tabut. Mükemmeliyetçi olmalı. Hep daha iyiyi aramalı, olanla yetinmemeli. Hayatın her mecrasında bu böyle. Bizim ikili ilişkimizde de. Yetinme yerine sınırsız ve gelişime ve öğrenmeye açık olmalıyız. Aklına gelecek her konuda. İş , aşk, eğlence, cinsellik, sohbet.. Sohbet edebiliyor olmalıyız bak bu çok önemli. Her konuda birbirimizle fikir alışverişinde bulunabilmeliyiz. Her konuda iyi kötü bir kulak aşinalığı olmalı veya yorum katabilecek, fikir yürütebilecek kapasitede olmalı. İki yakın arkadaş gibi de konuşabilmeliyiz. Karşıt fikirleri de birbirimize saygı ile sunabilmeli ve birbirimizi dinleyebilmeliyiz. Konuşacak konu bulamama gibi bir derdimiz olmamalı. Duyarlı olmalı , benim isteklerime, dertlerime sevinçlerime, korkularıma, evhamlarıma, heyecanlarıma, üzüntülerime... Benim üzüldüğüm şeyleri yok saymamalı, o da dert edip düzeltmek için benimle çabalamalı mesela. Çünkü ben karşımdakinin derdiyle dertlenip sevinciyle havalara uçabilen biriyim. Duyarsızlık beni çok yıkar. Toplum içinde ve kendi yakın çevresinde de güçlü ve saygın bir karakter olmalı. Her erkek biraz kendine boyun eğecek kadın ister. Ama ben de boyun eğebileceğim kadar güçlü ve söz sahibi olabilen dirayetli bir karakter isterim. Ona büyük saygı ve hayranlık duymalıyım, gücünü hissetmeliyim ki boyun eğebileyim. Onun bir bildiği var ki yapıyor diyebilme güvenini bana vermeli. Benim dominant ruhumu bastıracak bir dominantlıkta olmalı ama dogmatik ve bağnaz olmamalı tabi bu baskınlık. Yani saçma sapan sabit fikirli ben dersem olacak diyen hanzoları kast etmiyorum. Akıl ve mantık çerçevesinde hareket edip hep son sözü söyleyen, noktayı koyabilen karar merci olabilen biri olmalı yani. Bana karşı hep dürüst olmalı. Yalan sevmem. Onu buna mecbur bırakmak istemem. Kimse sevmez ama ben ekstra hazetmem. Kızılacak bir durum olsa bile dürüstlük iyi hal indirimi alır benim gözümde çünkü. Yanlış mı yapıyor. Bileyim. Ben mi yanlış yapıyorum, söylesin. Bile bile birlikte mi yanlış yapıyoruz? Canı sağolsun sevince bu da mazur görülür. Yanlışın bile birlikte yapılanı güzel gelir. Benden sıkılıyorsa onu da söylesin. Seviyorsam onu boğmak en son isteyeceğim şey olur.
Merhametli olmalı. İçinde merhamet olursa yardımsever olur zaten. İnsanlara hayvanlara hatta bitkilere bile merhametle bakmalı. Merhametli insan hayatın müşterek olduğunu bilir. Bana destek olur yoldaş olur. İkimiz de çalışırken ev ve çocukların yükünü bana yüklememeli ki işleri daha çabuk bitirip birbirimize özel vakit ayirabilelim. İstek ve taleplerini çekinmeden söylemeli ve benimkileri de dikkate almali. Özellikle ikimiz arasındaki ikili ilişkimiz ve özel hayatımizda şeffaf olabilmeliyiz. Kişisel alana ve bireyselliğe saygı duymalı. Hayatımızda birbirimizden başka dostlarımız ve sosyal hayatımız da olabilmeli. Ailelerimizi kendi ailemizin kararlarına ve özeline müdahil etmeden de aile kalabiliyor olmalıyız. Aradaki sınırı koruyabilmeliyiz ikimiz de. Kendimizin ayrı bir çekirdek aile olduğumuzun farkında olmalı. Maddiyat veya dış görünüş hiçbir zaman benim için birincil öncelik teşkil etmedi. Çok şükür hayatımda hiç kimse olmasa da kendi kendime yetebilecek bir mesleğim var. Sadece üniversite mezunu olması önemli çünkü erkekler biraz kompleks yapabiliyor bu gibi durumlarda. Daha öncesinde başıma geldi. Dış görünüş olarak da ben çok iri olduğum için yanımda en azından oğlum gibi durmayacak biri olmalı. Davul bile dengi dengine sonuçta. Veee kendimde insani olarak eleştirdiğim ama düzeltmek istemediğim bir nokta var bu da etnik kökene biraz takıyor olmam. Yani ben herkesle arkadaş olabilecek kadar hümanist, ama herkesle eş olamayacak kadar milliyetçi ve muhafazakar biriyim. Bu yüzden kültür birliği ve ülkü birliği sağlayabileceğim biri olmalı :) İnançlı biri olmalı. körü körüne dindar demiyorum. Ama inanmalı. Doğruyu yanlışı haramı helali bilmeli , ona göre davranmaya çalışmalı. Yalandan hileden yolsuzluktan kaçmalı. Ben çocuklarıma doğru değer yargılarını öğretirken onlara iyi örnek olabilmeli. Ve en önemlisi, ben evlenirsem bu büyük ihtimalle anne olmak için olur. Bana annelik nasip olursa, onlara çok iyi babalık edebilecek karakterde biri olmalı...
Kanka eline sağlık😀
Yorumu kaldırma da @OneAutumnLeaf okusun 😅
"Neden ben?" deyip durmasın...
Kültür diyorsunuz ya tam olarak nasıl bişey bu kültür dediğiniz şey
İyi kızsın hoş kızsın da senin gibi bi kızla evlenmem inşallah çok kafa ağrıtır ayrıca ülkücüleri hdp lileri sevmem Atatürk ü sevmeyen haindir köpekdir Atatürk’ün partisini sevmeyen de vatan hainidir
Doğru söylüyorsun davul bile dengi dengine Atatürk ü seven gerçek milliyetçi kızla evlenirim zaten
Benim evlenicem kızın erkek dostu kankası olamaz benim aynı şekilde kız kankam olmaz o zaman
Bide sen bu kadar şey istemişsin senin vasfın nedir tam olarak?😀
Aslında kültür konusunda biraz ipucu verdim paragrafta. Her konuda konuşabilecek bir kulak aşinalığı yahut fikir yürütebilecek kümülatif bir birikimden söz ediyorum. Etiketlediğim beyfendi ile alanlarımız çok farklı mesela. Ben yapay zeka, elektronik, mekanik, fizik, teknoloji gibi alanlarda iddialıyım o ise sosyolojik, felsefi, antropolojik alanlarda benden daha bilgili. Ve biz bunları konuşurken birbirimizle fikir alışverişinde bulunabiliyoruz. Sanat alanında zevklerimiz çok benzer. Resim , heykel, edebiyat, müzik... Bu da bir çeşit bilgi birikimi sonucu oluyor. Ben Rönesans dönemi ressamlarını baz alarak kurgulanmış bir hikaye yazıyorum. O ise ressamın psikolojisini analiz edip bana yardımcı olurken rönesans dönemi heykelciğinden de bana örnekler verebiliyor. Ben yeni nesil akıllı teknolojik şehirlerin hayalini kurarken o bana ekolojik dengeye bağlı olarak hayatta kalma içgüdüsüyle yapılabilecek eylemler hakkında fikir verebiliyor. Vikinglerin tarihindeki cennet inanışından konuşurken Nemrut'taki kafa/yüz fikirlerine geçmiş buluyoruz kendimizi. Yahut uzay zaman gerçekliği ve makroevrende kuantum mekaniğini konuşurken mısır tarihi Türk piramitlerinin gizemine geçebiliyoruz. Bana sürekli "O nedir?" diyen insanlardan, esprilerimi bile uzun uzun açıklamak zorunda kalmaktan o kadar bıkmıştım ki. 😅
Kafa ağrıtma konusuna gelince. Zaten bunları konuşurken kafası ağrıyacak biriyle de ben olmazdım. Bunları konuşurken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak, hatta uykuya yenilmemek için azami çaba gösterecek kişiler daha iyi anlaşır benim nezdimde.
Milliyetçilik konusunda gelince. Dediğim gibi, iletişim kurabilecek kadar hümanist olabilirim ama hain dediğim insanları hayatıma almam. Ülkü birliğinden kastım kesinlikle buydu. Ben görev başında bu ülke için iyi bir şeyler yaparken ölmeyi dileyen biriyim.
Kankalık mevzusuna gelince. Zaten o kişi ile yakın arkadaş olduğumuzdan yeni birine ihtiyaç duymayabilir ama hayatında benden önce çok değer verdiği insanlar varsa onlarla bir sosyal yaşamı olmasına karışmam. Bu kişi karşı cins ise, birlikte görüşmeliyiz. Bensiz görüşmesini istemem.
Son olarak , bu istediğim her şeyi, ona vaad edemeyecek olsam zaten istemezdim :)
Polis memurumusun
Hayır, mühendisim. Ülkesine faydalı olmak için çalışan biri mesleği ne olursa olsun görev başında can vermeyi diler bence. Şahsi fikrim bu
Ablacım bende iki saatir sana sinirleniyorum ulen diyorum evlenicem kadın böyle olursa yandım diyodum ki dürüst ve dobra bir insanım senin gibi kızla benim statü farkım var senin gibiler Zeki akıllı çalışkan ben ve benim gibiler vurdu kırdı kavga dövüş lise terk girdiği ortamda sıkıntı, gerginlik, belayı çeken koruma iç güdüsüne sahip yiğit arada bi Gülen sadece vatanı ve milleti için canını verebilen memleket konularına aklı çalışan onun dışında ortalama maddiyata sahip hafif kro arada bi ortamcı değişik bi aurası olan adamın tekiyim😀😊😉
Hea bu arada inşallah 2023 de uzman çavuş olucam para için değil insan ayırt etmiyorum empati kurdum çünkü Suriye ve Irak’taki insanları kendi memleketimin vatandaşını hepsi sonuçta insan hepsine değer verdiğim için kimse ölmesin isterim ama her zaman vurmak İÇİN değil YAŞATMAK İÇİN OLUCAM İNŞALLAH 🙏
Mazlum la bölüşecek lokmamda hazır zalime vuracak kılıcım da
Orta Doğu ülkesindeki insanların Türkleri sevmesi için bize silah doğrultmasın diye herkes kardeşçe yaşasın diye bu urda seve seve can vermeye hazırım hayatta bişeylere faydam olur diye düşünüyorum zaten aşk meşk bana göre değilmiş
Bana neden sinirlendin tam olarak?
Sinirlenme konusuna gelince Misal evleneceğim kız senin gibi düşünür diye korkuyorum çok şey istiyorsun diye yani aslında sana sinirlenmedim tam olarak öyle değil
Bence çok şey istemiyorum. Sunabileceğim şeyler istiyorum :) Herkes çıtayı kendine göre belirlemeli.
Evlendiğim kızın erkek kankası olamaz benle evliyken ben çocuğa bakçam müsait olduğumda karımda erkeklerle cafede kahve içecek hea yok öyle bi dünya
Sence anlattıklarıma göre ben nasıl biriyim senin gözünde
Pek benden haz etmedin galiba
Eee ben öyle bir şey mi dedim? Yani karşı cinsten arkadaşı varsa da ailecek gorusmeliyiz dedim biri evde çocuk bakarken öbürünün karşı cinsle kafelerde takılması kadar saçma bir şey yok. Ama hemcinsiyle takılabilir buna herkesin ihtiyacı var sadece birbirimize bağımlı kalmamalıyız.
Hah şimdi taşlar yerine oturmaya başladı baştan desene hemcinsim ile içerim kahveyi diye
Ah keşke okusan... 😅Bu arada senin nasıl biri olduğunu iki yorumda çözemem. Çözmeye de gerek görmem. Haz etme konusunda da tanımadan bir şey diyemem. Ama her bir hücresine kadar tanımaya can attığım birini bu görüşe etiketlemişken , seni tanımak da istemem 😅 sadece örnek verdim biraz da kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olsun istedim :)
Yaaaa neler söylemişsin öyle kalbim yerinden çıkacak şimdi. 🥰🥰🥰 @kantitatif
Üşenmeyip tüm görüşleri de okudun muuuu 😍😍🥰 @OneAutumnLeaf
Soran arkadas görüşümü kaldirirsan sevinirim.
Cevap
2Cevap
Namus özel yerlerine sadece ben görüp temas edebilirim gerçi sadece vücudunun tamamina ben temas edebilirim sadece erkeklerle en fazla tanisinca el sikisabilir ayeica ozel bolgelerine hic bir yabanci cisim girmemis olsun kendi eli de dahil yanlislikla da olsa
Sevgili değil de eşim olacak kişide gözüme de gönlüme de hitap etsin..
#Vesselam
Bana uyumlu olsun, huzur versin
Usulca kapat gözlerini. Gel çok uzaklara götüreyim seni, hem de çok uzaklara. Gökyüzünün masmavi ve güneşli olduğu bir yaz günü. Doğanın eşsiz manzarası karşısında yeşillikler içinde bir kumsaldayız. Hava sıcacık ve hafif rüzgârlı. Kumlarda bir tane çakıl veya taş bile yok. Kumlar sıcacık ve yumuşacık. Güneşin ısıttığı kumlar, ayaklarımızı basınca insanın içini ısıtıyor. En sevdiğimiz kitabı elimize alıp uzanmışız şezlonga. Başımızda şapkamız ve yanımızda alkolsüz kokteyimiz ve dondurmamız var. Bir yandan kitabımızı okurken bir yandan da kokteyimizi yudumluyoruz. Kıvrıla kıvrıla akan derenin suları, coşkulu türküler söyleyerek akıyordu. Vadi rengârenk tomurcuk ve çiçeklere bürünmüştü. Arılar, türlü renklerdeki kelebekler çiçek çiçek dolaşıyordu. Kuşlar semada özgürce uçuyor, karıncalar yemyeşil çimenler arasında oraya buraya koşuşuyordu. Denizin dibi görünüyordu ve masmaviydi. Dondurmalarımızı da yudumlarken rüzgarın o eşsiz sesini dinliyoruz. Öyle huzur dolu bir manzaraydı ki. Telefondan açmışız müziği ve kitabımızı okuyoruz. Müziğin adı da ( o'carolan's draught ) bu idi. Kapat gözlerini ve orada huzur bul. Benim ne zaman canım sıkılsa hep buraya gelirim. Burada huzur bulmaya çalışırım. Seni de öyle görünce huzur vermeye geldim. Yalnız sana anlattığım yeri başkasına anlatma sakın. Sadece sen bil ve gelip rahatla ve huzur bul orada. İstediğin zaman gelebilirsin oraya. Senin gibi iyi insanlar iyi ki varlar. Her zaman sana kokteyl ısmarlarım orada. Denize de girebilirsin. Sörf te yapabilirsin. Sana her şey serbest orada. Tek yapman gereken şey gözlerini kapamak ve kendini orada hayal etmek 😇🤗😊☺️💗🏊🏄🌺☀️🌊🏖️⛱️🌅🍧🍨🍦🍹
Bu kopyala yapıştır mı yoksa bana mı yazdınız? 😳
Sana tabiki, kopyala yapıştır değil 😇😇😇
Attığım yorumları kontrol edebilirsin ☺️
Tanıyor muyum sizi?
Hayır, az önce yaptığınız yorumları gördüm ve çok hoşuma gitti. Rahatsızlık vermek istemem asla. Ben arada sana bir şeyler danışabilir miyim? Çok güzel fikirleriniz var. Bana da arada rahatsızlık vermeyeceksem akıl verebilir misiniz dostça rica etsem lütfen.
Paranoyakça davranmak istemem ama birinden süpheleniyorum 😅 Eğer o kişiysen itiraf eder misin? Kızmayacağıma söz veriyorum 😊
Bir erkek mi yoksa kadın mı? Neden kizacaksiniz acaba? Yorumlarınızı inceledim. Yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen. Bana akıl verin arada lütfen. Çok iyi birine benziyorsunuz 😇😇😇
Size asılmak değil niyetim gerçekten. Rahatsız etmek te değil. Lütfen.
Çok teşekkür ederim 😊 Ona bir şey söylemem gerekiyordu da, o kişiysen hazır gelmişken söylecektim ama değilsin sanırım. Açıkcası mesajlar da pek kalmıyorum ☺
Benim benim Göksu yeminle benim. Kizmayacagina söz verdin. Minnosummmmmm. Oyyyy seni çok özledim. Kuzum. Özür dilerim. 🤕🤕🤕🤕🤧🤧🤧🤧🥺🥺🥺🥺🥺🥺❤️🤍🤍🤍🤍🤍
Sudemmmmmmmm 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🥺🥺🥺🥺🥺
Meleğimmmm kızar mıyım ben sanaa 🤍😊 Üzülme
Oyyyyy whatsapa gelsene🤧🤧🤧🤧🤧❤️❤️🤗🤍🤗🤍🤗🤍❤️😊🤗❤️🤗❤️☺️❤️😊🤍😊❤️🤗❤️
Merhametli ve esprili olsun.
Erkek gibi olsun ama kibar olsun.
En İyi Cevap