Size terbiyesiz deyen sevgiliyi terkeder miydiniz? Kendisi pişman olur mu?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neye göre bir terbiyesizlik? Ana bacı düz gittiysen bilemem 😂
Sevgilimle tartışma yaşadık ve bana karşı çok kırıcıydı. Defalarca senden sevgi ve destek bekliyorum dedim o anda. Kavga etmeyelim dedim. Ve aynı anda hastaydım iyi hissetmiyordum. Karşılığında yine kırıcı olmaya devam etti. En son çok sabırsızlandım bağırarak ama neden beni anlamıyorsun benim de kalbim var sevgiye desteğe ihtiyacım var dedim neden kırıcısın bu kadar dedim. Ve kapattım. Bir az sonra beni aradı. Belki sevgisini gösterir diye düşündüm iyi konuşur benimle diye. Açınca bana neden bağırıyorsun dedi. Ben de sinirlerim çok bozuldu dedim. Bana senin sinirine de diyecem dedi. Ve sonra terbiyesiz dedi bana. Onu duyunca yüzüne kapattım çünkü öyle sözle duymak istemedim. Hayatımda ilk kez birisi bana terbiyesiz dedi o da sevgilim. Sonra bana mesaj attı bu terbiyesizliğin sondu, beni bir daha arama bana hayvan muamelesi yaparak bağırmaya hakkın yok yazıklar olsun sana dedi. Ben şoktayım. En yakın arkadaşlarım bana ondan tamamen ayrıl hatta özür dilese de (ki, dilemedi, dileyeceğini de sanmıyorum) onunla bir araya gelme dediler.
çok zor benim için. İlk sevgilim o benim. Ve ben terbiyesiz birisi değilim. Yerimde olsanız ne yapardınız? Nasıl tavır sergilerdiniz?
Senden korkulur djdjd
Bacım bu anlattığın gibiyse eğer olay, herhangi bir terbiyesizlik göremedim? Bende sanıyorum yardırdın. Gayet normal kavgalar tartışmalar olacak. Her küçük olayda “terbiyesiz” damgası yemek saçmalık. Ki terbiyesizlik göremedim. Uzun konuşmamışsınız. Şayet uzunca farklı şeyler konuşsaydın ‘ses tonu’ olarak mı dedi şüphesine de düşerdim. Ama o da değil.. yani daha ufacık şeyleri dağ gibi oluyor. Çözüm aramak yerine, sorunu büyütmek ilişkinizi zedeler. Böyle devam ederse de temelden sarsılma yaşarsınız..
Teşekkür ederim yorumunuz iÇin. Şöyle diyeyim bana farklı şeylerden dolayı kızgındı son günler. Sanki dolmuştu içinde. Ve ben ona çok bağırdığımda , ki benim de sebeplerim vardı ama, o böyle bir tepki verdi. Sonra artık bir daha konuşmadık.
asıl bunu dıyen terbıyesızdır canım terket pısmanlıkmı atı alan uskudarı gectı dersın sende
Pişman olur mu ki. Özür bile dilemedi. Ve artık bir kaç gündür konuşmuyoruz
Bacım olayı anlat birde lütfen deyen yazma
Sevgilimle tartışma yaşadık ve bana karşı çok kırıcıydı. Defalarca senden sevgi ve destek bekliyorum dedim o anda. Kavga etmeyelim dedim. Ve aynı anda hastaydım iyi hissetmiyordum. Karşılığında yine kırıcı olmaya devam etti. En son çok sabırsızlandım bağırarak ama neden beni anlamıyorsun benim de kalbim var sevgiye desteğe ihtiyacım var dedim neden kırıcısın bu kadar dedim. Ve kapattım. Bir az sonra beni aradı. Belki sevgisini gösterir diye düşündüm iyi konuşur benimle diye. Açınca bana neden bağırıyorsun dedi. Ben de sinirlerim çok bozuldu dedim. Bana senin sinirine de diyecem dedi. Ve sonra terbiyesiz dedi bana. Onu duyunca yüzüne kapattım çünkü öyle sözle duymak istemedim. Hayatımda ilk kez birisi bana terbiyesiz dedi o da sevgilim. Sonra bana mesaj attı bu terbiyesizliğin sondu, beni bir daha arama bana hayvan muamelesi yaparak bağırmaya hakkın yok yazıklar olsun sana dedi. Ben şoktayım. En yakın arkadaşlarım bana ondan tamamen ayrıl hatta özür dilese de (ki, dilemedi, dileyeceğini de sanmıyorum) onunla bir araya gelme dediler.
çok zor benim için. İlk sevgilim o benim. Ve ben terbiyesiz birisi değilim. Yerimde olsanız ne yapardınız? Nasıl tavır sergilerdiniz?
İlk sevgilin olduğu için bağlanmışsın. Bunu kaybetmemek istiyorsun bu sadece seni yıpratır ondan olmayan sevgiyi ondan arama karşına başkalarıda çıkacaktır. İlk olduğu için son olmayacak merak etme. Geri dönsede affetme erkekler değişmez belli ki senide sevmiyor sen neden saf temiz duygunun ve sevgini bu adama adayasın. Bu durumda ileride sende özgüven ve iletişim sorunları yaratır. İkinizde birbirinize iyi gelmemişsiniz. Bu da bir deneyim de dersini al ve yola devam et
Teşekkür ederim yorumunuz iÇin. Daha yeni hasta olduğumda bana çok destek oldu daim yanımda oldu sevgisi ve ilgisi çok iyğ geldi mutlu etti beni. Şöyle diyeyim bana farklı şeylerden dolayı kızgındı son günler. Sanki dolmuştu içinde. Ve ben ona çok bağırdığımda , ki benim de sebeplerim vardı ama, o böyle bir tepki verdi. Sonra artık bir daha konuşmadık.
O zaman durum değişir. Sevmediği şeylerse bağırma vb. Bunları sende bile bile yapmışsan artık olayı tüm ayrıntılarıyla ele alıp ona göre adım atmalısın
Niye terbiyesiz diyor
Terbiyesiz derken cinsel biseyler mi yasandi
Cinsel bişeyler yaşanmadı. Bağırdığım iÇin terbiyesiz dedi bana
E bu tek basina yasanmiyor kendisi de terbiyesi o zaman
Niye dediğine bağlı
Öncelikle tek sıkıntısı terbiyesiz demesi değil başlı başına tepkisi çok yanlış en ufak bir şey demende bu tepkiyi veriyorsa daha büyük bir şey olsa kim bilir nasıl tepki verir
Teşekkür ederim yorumunuz iÇin. Şöyle diyeyim bana farklı şeylerden dolayı kızgındı son günler. Sanki dolmuştu içinde. Ve ben ona çok bağırdığımda , ki benim de sebeplerim vardı ama, o böyle bir tepki verdi. Sonra artık bir daha konuşmadık.
Sağlıklı bi ilişki değil bu tek erkek oda değil bitirin artık
Neden dedi?
Muhattap olma bas tekmeyi
İlk sevgilim o benim. Beni sevdiğine de hiç şüphem olmadı. Daha yeni hastalık geçirdiğimde benim yanımda oldu beni çok destekledi ama bu son olayı bir türlü kabullenemiyorum. Çok zor ne yapmalıyım bilmiyorum