Çok kilolu diye sevgili olmak istemezler, ya da vücudu güzel değil diye istemezler değil mi? Fiziği kötüyse sevgili olmak istemezler di mi?
Erkekler vücudu güzel kızlarla mı sevgili olur?

Vala bu güne kadar yemin ederim hiç bir fit kızla çıkmadım çıkmam hep balık etli kilolu tercihim çünkü onlar daha hoş ve seksi öne öyle kuru pasta gibi sevmiyorum
Cevap
15Cevap
Evet önce önemli değil inanıyor ve daha sonra da gidiyorlar en fit olan yine oluyorlar hemde hiç geçmişine bakmadan
Seçici erkekler için dış görünüş önemli bi faktör ama her erkek bu kadar seçici davranmayabiliyor...
Veya özellikle kilo kadınlardan hoşlanan erkekler de var yani...
Ya tabi ki başta düşünüyorsun Hani ne kadar çekici ama bir zaman sonra cidden bizim için anlamı kalmıyor
Yo ne alaka erkekler dış görünüşe bakmıyorlar kızlar gibi kötü kalpli değiller.
Günümüzdekkiler öyle yalan yok ama hepsi değil bununla tüm erkekleri yargılaman saçma herkes öyle değil misal ben
18 20 yaslarinda fizik önemlidir, o yaşlarda fiziğe, tipe bakılır lakin 25 30 yaş arasına doğru herseyin sevgi guven, sadakat beraberlik gibi kavramlar uzerinde olduğunu anlıyor insan...
Hayır tabikide mesela benim için yüksek libidolu ama sadece bana karşı ve kalbi güzel kız daha önemlidir güzellik kolay artık bu devirde bunları bir arada bulmak zor
Vücuda bakan istemez ama herkeste vücuda bakmaz
Yoo ister sen bu kafayla evde kalirsin knk
Fizik önemli.
Tabiki de boyle vurdun mu sallanacak her tarafi
Vucudu guzeller bana bakmiyoki xd
Nayır.
Genelde öyle olur
Yok bayılırım onlara
Ne yoku
Güzel olur vücudu
Efeettt
Tabiii