2 aylık sevgilim kripto para da 60 bin TL battım dedi. 2 hafta olmuş. Bana bunu açıkladı ve ayrıldı benden. Kafası doluymuş. 5 bin maaş alıyor borcun aylık ödemesi 3 bin ve eve de destek olması lazım. Birde ailesi borcu bilmiyor. Kafam bunlarla dolu dedi. Askere gitsem borcu ödeyecek kimse yok aileme anlatamam dedi. Sana vakit ayıramam ilgi gösteremem çünkü aklımda hep bunlar var dedi. Bende dedim ki sırf borcun var diye kendini kapatma. Mutsuz olmaya itme kendini. Bir çözüm vardır falan dedim. Bana yardım ediceksin biliyorum ama benim sana vericek hiç bir şeyim yok param bile yok kendime hayrım yok seni benden kurtarıyorum dedi. Çok kırıldım yanında olmama bile izin vermedi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senin onu aevdiğini bilipte bu şekilde seni dolandırmaya çalışa bilir. Sen üç beş hn snra arayıp 6nutmadm bilmem ne diyipte snra para muhbbeti acıp seni koparmaya çalışabilir. Dikkatli ol derim.
Çalışmıyorum ve param yok bunu biliyor ama
Bende ihtimal olrak söyledim zaten. Vardır diyelim bunda da bir hayır. Üzülme sen hayırlısını iste Allahtan.
İyi olmuş sonuçta kriptoya 60 bin lira yatıracak kadar davar biriyle olmak istemezsin dimi?
Ailevi borçları varmış. Kazanıp onları da ödemek istemiş. Ama cidden sevmiştim gitti
He tabii herkes canım bi o akıllı öyle mi? Borç varsa çalışıp ödeyecek
Aynısını ben yaşıyorum aw hadi ordan boktan bir durum çözümü olmayan bir şey bu
böyle yapıp sevgilisinden para alan dolandıran erkekler var inanma uzak dur
Kızım sen mal mısın boş ver gitsin adam seni koparmaya çalışıyor
Hayır ya benimde param yok bunu biliyor işim gücüm yok
Yaslariniz kac sizinnn
Ben 24 o 28
3 gun sonra unutacaksın baskası cıkıcak karsına cok kasma
boş ver bence de iyi kurtulmuşsun.
Sevmiştim alışmıştım ama
Ooo daha iki ay olmuş. Bir aya kalmaz aklına bile gelmez.
Neden yanında olup destek olmama izin vermedi. şu an mutsuz ve kendini kapattı herşeye herkese. 3 yıl sonra hayatına ben girdim ve hep istediğim gibisin derdi. Neden gitti
Erkekler düz mantık bakıyor. Ne söylediyse o. Kötü bir süreçten geçerken bir de seninle uğraşmak istemiyor. Ben olsam bende istemem bu arada. Kötülüğüne değil evet destek olmak istiyor olabilirsin ama ilişki dediğin gerçekten bir sorumluluk. Zor zamanında karşındaki seni desteklese de zaman ayırman ilgi göstermen gerek. Bunu yapabilecek kafada değil şu an.
Sence bitirdiğine pişman olur arar mı
Eğer senden gerçekten hoşlanıyorsa, sorunları hallolursa ve bu sırada önüne daha etkileyici bir aday çıkmazsa olabilir.
Bence yalnız bırakma. Ya intihar etmeye kalkışırsa
İstemiyor yanında olmamı. Hayırlısı bu ikimiz için de diyor. Sonradan değil şimdi üzül diyor
Niye üzülesin ki ya? Altı üstü para. Bugün kaybedilir, yarın kazanılır. Hiç olmasa n'olur sanki? Böyle düşünmesine üzüldüm
Maddiyatçı biri misin
Değilim oda biliyor. Ama seni yanıma çağırıcam buluşalım diye cepte para yok diyor. Arkadaşlar hergün iş de molada orada burada yemek yiyor ben annemin yaptığı poğaçaları yiyorum diyor. Durumu 0
İnsanları anlamakta bazen güçlük çekiyorum...