Flörtüm gitmek istedi ama numaramı silmemis?

Numara silmek veya engellemek gibi şeyler çocukça şeyler. Yarın bir gün bir konuda yardıma ihtiyacı olabilir yazabilir birbirinizden bir şey rica etseniz yardım etmeyecek kadar nefret dolu mu ayrıldınız? İlişki biter seviyesizce konuşur terbiyesizlik yapar silersin engellersin. Normal bitmiş bir ilişkide numara durması gayet olağan
Normal bitti kimse saygisini yitirmedi. Teşekkürler
Tamam o zaman artık numaradan sosyal medyadan vs duruyor silmemiş triplerine veya hayallere girme. Yaşamana bak hayatını. Ondan sana bir hamle gelirse düşürsün ne yapacağını artık. Kuruntu yapma yani kendi kendine aklın sadece kendi hayatında olsun
Tamam teşekkür ederim
Dikkate alacagim
Rica ederim arkadaşım
Bir amaç aramamak gerekir genellikle pek kimse numaraları silmez herhangi bir nedeni de sıklıkla yoktur o numara belki bir gün lazım olur ya da öylesine düşüncesiyle tutulur.
Cok moralim bozuk. Benim yuzumden gitti ve ondsn cok hoslaniyordum. Beni sevdiğini söylüyordu. Buyuk bir hata yapmamıştım ama yine de gidince umutsuzca bekler oldum
Bekleme bir başkasını bul ya da hiç düşünme, üzülmeye değecek bir şey yok ve daha iyisini bulman için önünde bir engel yok.
Daha iyisi yok gibi geliyor :/ inanın umutsuz vakayim
Herkesin ve her şeyin daha iyisi vardır hanımefendi umutsuzca beklemek tıpkı bir kış gününde yağmur altında ıslanarak yanlış durakta otobüs beklemek gibidir. Sizleri uyaran kişi ben olmak isterim yanlış durakta bekliyorsunuz
Ben ne yapmaliyim peki? Numarasini sildim engel falan atmak cocukva geliyor kötü bitmedi çünkü
Ondan önce ne yapıyorsanız onu yapmaya devam edin, numarasını ister silin ister tutun engel atmaya gerek yok. Onu düşünmekten uzak durun, profiline vs bakmayın ve stalk yapmayın. Kendinize bir uğraş bulun belki de yeni bir flört ya da farklı ilgi alanları. Kaldığınız yerden devam edin hayatınıza ve zevk almaya bakın.
Tamam oyle yapacagim teşekkür ederim
Numaranın ne önemi var gitmek istemiş seven isteyen gitmez değer veren gitmez benc e senin gururlu onurlu olup numarasını silmen lazim :) ama nedense kızlar silemiyor çaresizce mesaj telefon bekliyor erkekler de nasılsa bu cantada keklik diyo
Daha duygusal yaklasiyoruz maalesef
Cevap
6Cevap
Ya takma kafana şu numara silme muhabbetini ne yaparsa yapsın çocukluk etme lütfen.
Silse ayrı dert silmese ayrı dert...
Bilmiyorum ya ilk iliski deneyemimimde bunu yaşamak zor oldu benim icin
Gitmek isteyene kapın daim açık olsun zaten sevgili değilsin onunla takma kafana salla
Haklisiniz
Önemli olan benim haklı ya da haksız oluşum değil, senin akıllıca hareket etmen.
Ben ne yapmaliyim? Sileyim mi numarasini
Silmemen daha olgunca bir davranış olur, çünkü silmek ya da engellemek ergenlerin yaptığı harekettir, sen onu kafana takmadan hayatını yaşa başkanlarıyla tanış arkadaş ol gez toz eğlen aktiviteler yap unut onu
Unutmana yardımcı olmamı istersen burdayım
Tamam çok teşekkür ederim
Önemi yok
Olurda belki lazim olur, geri donmek istersem diye silmemistir nettt
Nasil eminsin bu kadar
Basima geldi at gibi giden it gibi geri donuyo
Sevdigini falan soyluyordu
Donunce ne yaptın
Artik herkes herkese sevdigini soyluyor ustelik her seviyorum diyenede guvenmemelisin. Sevseydi zaten gitmezdi. Sev sevdigini birakio gidebiliisin? Boyle dusun. Yarin birgun dondersede sakin affetme bence
Ben sevdigimi birakmam kolay kolay
Evet cunki sen gercekten seviyosun. Oda seni gercekten sevseydi birakip gitmezdi. Cok uzgunum ama bunu kabul edip kendi yoluna bakman lazim. Insaah karsina cok daha iyileri cikar ve mutlu olursun😇
Teşekkür ederim
Henüz tamamen hayatından ve aklından çıkarmamış olabilir.
En olumlu yorum buydu :( ama diğer arkadaşlar sagolsun hic umudum yok
Üzgünüm ama seni yedekte tutuyor büyük ihtimal. Bir kaç ay sonra canı sıkılınca sana yazıcaktır.
Boyleleri de asla deger vermez karşısındakine dimi
yakın arkadaşımdan biliyorum. çocuk flörtüyle arasıyla bozulunca hep arkadaşıma yazardı. sonra yeni flört bulunca bir şekilde konuşmayı keserdi.
Değer vermez, değer veren insan yedeğe almaz. doğru insan yanlış zaman ise doğru zamanı bekler sessizce.
seni yedeğe mi aldı yoksa doğru zamanı mı bekliyor bunu anca sen anlarsın.
(eğer hiç birine de karar veremiyorsan ve anlayamadıysan direkt koşarak uzaklaş çünkü belirsizlik insanı mahveder.)
Belirsiz maalesef
Numaranı silecek kadar umursamıyordur belki
Sevdigini ve degerli oldugumu söylüyordu
Konuşma nasıl bitti onu söyle?
Kotu bitmedi güzelce bitirmek istedi
Sen ne dedin peki?
Tamam dedim
Nedeni ni sormadın mi?
erkekler buna takılamz
Nasil takılmaz? Numaramin durup durmamasi onun icin onemli degil mi
Gerçekten oyle mi oluyor. Cok üzüldüm Şu an :(
Keske yukseltebilsem. Ben gerçekten onu aklimdan çıkaramıyorum. Yazacaktım ama kendimi kucuk duruma düşürmek istemedim
Sence yazma ihtimali var mı? Yazarsa kendimi küçük düşürmeden nasil davranabilirim?
Takip edebilir miyim? Etsem mesaj atar misiniz
Silmeyi unutmuş veya böyle şeyleri önemsemiyor
Of of haklisin olabilir
Umursamaması
Baska bir ihtimal olamazmi? Yine yazar diye bekliyorum
Yazar mi sizce? Sevdigini söylüyordu
Kotu degildik yani, ne bileyim ya aramiz hep iyiydi benim alimganliklarima katlanamadi o yüzden gitmek istedi. Biraz canım yaptım elimden kacirdim çocuğu. Soyle bir sey var ki normalde oyle alingan bir insan degilimdir. Buluştuk ve mükemmel vakit gecirdik o da cok memnundu ama gitmeyi tercih etti
Evet buyrun
Benim yapmam gereken ne Şu an ? Ben belki de akillanmam için böyle yaptığını dusunmustum
Avucundayim mesajini nasil vermisim onu da soyleyebilir misiniz ilk iliski deneyimimdi yüzden hicbir sey bilmiyorum
O ondan hoslandigimi bilmiyordu ki hic söylemedim
Anlamıyorum gidebilir ama yani belki de benimle mutlu olacak? Niye bu kadar net ve keskin kaliplariniz var ki. Siz gerçekten mutlu olacaginiz birisinden sudan sebepten ayrilsaniz donmez misiniz? Gerci ayrilma gibi durum yok florttuk de bilmiyorum
Anladım teşekkür ederim
Yedekte dur diyor
Of ya olabilir aslında
Unutmuştur 😄
Olabilir
Neden
Neden gitmek istedi diye mi soruyorsun
Evrt
Ben biraz alingan bir insandim. Olue olmadik sey için üstüne gittim ve gerçekten simdi baktığımda suçu yokmus. Cok pişman oldum. Defalarca uyardi yapma böyle diye tabiki ben de yaptim o da en sonunda gitmek istedi
O konulara girdiniz mi
Hayir gayet seviyeli bir muhabbetimiz vardi
tamam
Eee sonuc olarak?
En İyi Cevap