Ne yapacağım bu durumda?

merhaba arkadaşlar. sabah telefonum airpoda bağlanmış ve abim sevgilimle olan konuşmamı değil de alo diyişini duymuş. geldi odama sen kimle konuşuyorsun dedi heyecanlandım kimse dedim vs olay büyüdü. telefonuma bakmak istedi izin vermedim. bu olay ikinci defadır yaşanıyor. en son küfür etmeye başladı ben de dayanamadım uzak dur benden kötü bir şey yapmadım arkadaşım bir şey sormak için aradı dedim yetmedi beni sarstı annem izin vermeseydi vuracaktı. boğazımı sıktı. 20 yaşında bir kızım üniversiteye gidiyorum. ben yanlış bir şey yapmadım çocuk da değilim bunu anlamak istemiyor. sevgilime dedim işte ararsam seni arkadaşıyım de diye. kendisi sabahtan akşama kadar kızlarla konuşuyor bunu diyince onlar bacım sen öyle misin dedi. akşam eve gelince anneme bunu burada görmim dedi. annem bana bir şey demedi arada annemi arıyor evde değil. akşama gelecek ben bir şey olmasından korkuyorum babamla konuşacak sanırım. arkadaşlar tavrım nasıl olmalı lütfen yardım edin evlense de kurtulsam gerçekten. bu zamana kadar kimseyle olan fotoğrafım bile olmadı kimsenin elini tutmadım. sanaldan sevgilimdi buluşacaktık. akşam olmasından çok korkuyorum.
Ne yapacağım bu durumda?