Geçmişinde birçok kişiyle ilişki yaşamış biriyle sevgili olur muydunuz?

Yani belki öyle çok fazla kadınla ilişki yaşamasını istemezdim ancak kaç yaşında adam benim yaşımdan çok kadınla ilişkisi olmuştur. Zaten şu an sevdim sevgili olduk yani iş biraz da işten geçti bunları düşünüp sorun etmek için. Ne yapayım artık benden sonrasına benimle olduğu zamana bakıyorum.
Şahsen geçmişimde bir çok ilişki yaşamış birisiyim ve bencillikten uzak olarak karşımdaki kişinin de buna benzer durumlar içerisinde olmasına göz yumarım, kesinlikle geçmişi beni ilgilendirmez eğer geleceğime bir tehdit değilse der önüme bakarım. Bazı insanların tabuları vardır bazı insanlar ise toplum baskısından nasibini alıp temiz insan modelinin tek çare olduğuna inanmaktır. Siz mutlu olmaya bakmayın geçmişte yaşananlara değil, ilişkiler insana tecrübe edindirir ve olgunluk katar bunu değerlendirmek ergence ilişkilerden daha çok katkı sağlayacaktır.
Açıkçası çok kişiyle çıkan birisi demek ki ilişki de başarılı değildir. Benimle olmayacağı da belli.
Çabuk sıkıldığını düşünürüm. Çünkü kimse tanışma evresin de gerçek yüzünü göstermiyor. Ben dürüstlükten yanayım. Baştan bana derse ya ben işte böyle şeyler yaşadım. Tutunamadım bir ilişkiye doğru dürüst diye. Ben onu toparlarım ama bana söylemez sonradan çıkarsa ortaya olmaz bu iş.
Sevgili olurdum ama bir noktada insan acaba bu insanda bir sorun mu var da bu kadar çok kişi ile ilişkisi ayrılıkla bitmiş demeye başlıyor.
Arkadaşımın sevgilisi bir şişe çevirmece oyununda düzineyi aşan eski sevgililerini saymıştı, demiştim amma çok ilişkisi bitmiş, acaba bu seferki de bitmeyecek mi aynı şekilde. İlk yarıyı gay olduğunu fark etmeden önce kızlarla olan ilişkileri olduğundan yok saysam bile sadece ikinci yarı bile bayağı doluydu. (spoiler: bu ilişki de kötü bitti.)
Yani hep sorun çıkarıcak aklından çıkmıcak rahatsız edicek sağlıklı bir ilişki olmazmyani
Cevap
58Cevap
Olur niye olmasın ya seviyorsan bakmam ki yani istesem bile umrumda olmaz çünkü seviyorum yani yapabileceğim bir şey yok adamın geçmişi beni ilgilendirmez çünkü o zaman ben yokmuşum zaten olmadığın bir zaman için adamı yargılaYamam ağzına diline sağlık der geçerim kckckc
Önemli olan geçmiş değil, benimle ne yaptığı önemli. Misal benimle iken bir başkası ile konuşuyor ise def ederim o kişiyi. Geçmiş beni bağlamaz.
Tamda böyle bir sorunun icinde bocaliyorum aylardir.
Sevgilim dürüst sekilde herseyini anlatti. Gecmisi beni cok rahatsiz ediyor. Tüm bunlari hayatinda hata olarak görüyor ve cok büyük pismanlik duyuyor. Hersey 3 yil icinde yasanmis ve yaklasik 13 yil önce. Onun kültürüne göre bunlar normal seyler. Genclik zamaninda kendisi gibi onun ülkesinde yasayan her genc kizin yasadigi seyler.
Fakat ondan kopamiyorum, aramizda cinsellik yok , yani sirf onunla cinsellik icin birlikte oldugumu düsünmeyin. ve beni gercekten cok seviyor buna inaniyorum. Bilmiyorum ne olur ne biter ama kopmak istesem kopamiyorum, onu üzmeyede kiyamiyorum cünkü gercekten cok naif bir insan. Gecmisi aklima geldikce cok sinirleniyorum ve soguyorum ondan.
@ponciikkm yasin genc daha önüne cooook insanlar cikar. senin böyle birsede düsünmen cok mantiksiz. Ben senin yasinda olsam direkt vazgecerdim.
Geçmis insanın karşisina hep ilerde cikmistir. Her yerde goruyor ve duyuyoruz eski sevgilisiyle aldatma konulari bitmek bilmiyor. Cunku yeni sevgilisinde bulamadigi ozellikleri eski sevgilelerini ozletiyor. Eskilerden birisinin guzelligi aklina gelir yeni olandan soguyabilir ya da gözleri sesi veya fizigi cok iyidir eski sevgilisiyle bulusur yenisini aldatir vs vs. Evlendiklerinde eski sevgilisinin bir huyu esinde olmaz onu hatirlar ogun tartisabilirler. O yuzden gecmis bence cok onemli. İnsanin karakteri huyu suyu psikolojisi gecmise gore sekilleniyor nede olsa.
Benim için önemli çünkü mantığını kullanırsan anlarsın o çok kız görmüş, illaki onlarla seni kıyaslayacaktır. Onun yok fiziği seninkinden daha güzeldi, diğeriyle senin farkın şuydu.. Birine daha çok önem vermiştir illaki seni hayatında öncekiler gibi ılık bir bahar rüzgarı gibi görüyordur, oyuzden değer vermez. Bu gidince ne de olsa başka kız kandırırım diye bakacak. Bunlara duyguyla yaklaşmakla kendine kötülük yapmış olursun
Vallahi genelevde çalışıp tövbe etmiş (tabi tövbe edip bu işi bırakmış olması şart) birine bile razıyım. Yeter ki kezbanlık yapmasın, dırdır yapmasın. Hiç çekemem. Gerçi orada çalışmış bir kadın bunu ne kadar yapmaz orası da ayrı bir konu. Ama mesela dul (eşinden boşanmış) da olabilir. Yeter ki kezbanlık ve dırdır yapmasın. Birde inançlı birisi olsun yeterli.
Hadi ama gerçekçi olalım lütfen ;) kim avm kapısı gibi her gele açılan bir kalbe girmek ister ki? Zaten her gelene açılmıyor mu?
Kendini Nasıl özel hissedeceksin? Bir yanlış yapar tamam hadi iki yanlış yaptı veya kandırıldı vs vs çok kişiyle ilişki yaşamış biriyle birlikte olmak hastalık kaptırır insana 😎
Geçmişi beni ilgilendirmez benden sonrasına bakarım ben.
Kaç kişiyle ilişkisi olmuş, kaç kişiyi sevmiş, neler yapmış hiç sormam bile.
Konusu geçerse birkaç küçük detay verilir ve yeter. Kurcalamaya gerek yok.
Hepimizin geçmişinde yaşanmışlıklar var. Bunları yok sayamayacağımıza göre saygı duyup mutluluğa bakmalı.
Geçmişi beni ilgilendirmez ben şu ana bakarım diyenlerin alayı ya kendini kandırıyor ya da o kızla ciddi düşünmüyordur. Beni ilgilendirir arkadaş sonuç da 2 kişiyle yatmak farklı bir şey 10 farklı kişiyle yatmak farklı bir şey. Ben illa ki bakire olsun demiyorum ama insan da az vicdan olur önüne gelenle de yatmaz yani. Birde şeyler var arkadan verip ben bakireyim diye gezen tipler var onlar daha tehlikeli. Kısaca geçmiş geleceğin aynasıdır ve beni oldukça ilgilendirir.
Yani geçmişi mümkünse yol geçen hanı gibi de olmasın ama benden sonrası daha önemli tabi ki.. Hepimizin geçmişi var.. Önemli olan bana net şekilde ifade etmesi kendisini ve benden sonrasına dikkat etmesi.. Keyifli günler..
Olurum tabi erkeğin tecrübesi makbuldür kadın için
Çünkü her şeyi yaşamıştır doymuştur gerçekten seveceği kadında huzur ve dinginlik arar ve sadık olur bence böyle erkekler
Bende bunu anlamıyorum işte... Her b. ku yiyor ama evleneceği kadının da sadık ve huzur veren biri olmasını istiyor.
Böyle insanların kriter belirlemeye hakkı yok.
Doğru söylüyorsun ama o da onların yaşam şekli belki onların hatası ama şöyle de bir durum var gerçekten aşık oldukları kadına sadık olurlar aldatmayı düşünmezler hayatlarının öyle bir evresinde hayatına girmiştir ki o kadın artık her şeyden yaşamak istediği tüm zevklerden usanmıştır Sadece huzurlu bir liman arıyordur ve Buda bence çok güzel bir şey yani benim kanaatim böyle naçizane
‘Gerçekten aşık oldukları kadına sadık olurlar’ cümlesi tüm bu tür erkekler için doğru bir kanı değil. Görüşüne saygı gösteriyorum ama bu konuda ütopik bir düşünceye hakimsin.
İnsanlar inanmak istediklerine inanır o yüzden uzatmayacağım.
Ben nasılsam partnerimin de aynı olması ikimiz için de sağlıklı olur en önemlisi bana yalan söylerse hayatımdan şutlarım partnerimin hayatında ilişkisi olmuş ancak benim olmamış ise ayrılık sebebidir benim için
Asla ama asla hayatıma almam.
Ben yapmışsam karşımdaki de beni hayatına almasın.
Allah bizleri zina yapmaktan,
günah ve haramlara bulaşmaktan korusun
Umrumda bile olmaz. Ben bana karşı nasil olduğuna bakarim. Bir gelecegimiz varsa onu geçmişi yuzunden yok edemem, kendi hayatı dilediği gibi yaşamış sonuçta
Benimle tanıştığı günden sonrasına bakarım zaten kimsenin 10 numara bir geçmişi yok var diyende yalan söylüyordur
Geçmişinde kaç kişiyle ilişki yaşadığı değil, nasıl yaşadığı beni alakadar eder. Bunun sayesinde şuanki ilişkimde nelerle karşılaşacağımı tahmin edebilirim.
Geçmiş geçmişte kalmıştır. Sonuçta geçmiş gitmiş ben yokken olmuş niye beni ilgilendirsin ki
Ben şu an nasıl birisi olduğuna bana nasıl davrandığına bakarım.
Normalde hiç bir erkek bir çok kişinin altından geçmiş bir kızı istemez. Ama yokluktan sorun değilmiş gibi davranır. Bir gün gelir bu sorun başka şekilde karşına çıkar.
kıskana bilirim arada igneliye bilirim
beni sevdiğini gerçekten hiss ediyorsam ve benimle benim hayatımdaysa geçmişi beni ilgilendirmez herkesin az veya çok geçmişi vardır der geleceğe bakarım
Ama bu hep sorun çıkarıcak aklından çıkmıcak rahatsız edicek sağlıklı bir ilişki olmazmyani
@Board_Tennis çokta güzel olur sevdiğinizden eminsek gerisi boş
Kaç kişiyle sevgili olduğu önemli değilde, ayrılırken nasıl ve neden ayrıldığı önemli. Tabii nasıl ve neden ayrıldığını bilemem ama öğrenirsem o önemli olur.
En İyi Cevap