evlenırsem ya da asık olursam belkı oda zor
Erkekler çok safffff bence sizce?
evlenırsem ya da asık olursam belkı oda zor
Maalesef iç burkan konulardan birisi, cinsellik yaşamayan birisinin temiz, yaşayan birisinin kirli olduğunun düşünüldüğü bir dünya da yaşamak çok hüzün verici. "Önemli olan bedenin değil kalbin kiri" sözleri oldukça derindi oysa ki.
Cevap
15Cevap
maalesef dogru benim kiz arkadasim 7 yil xikisti anal oral vajinal 3500 dktirdi 2002 de evlendi
Sordum kocan anlamadimi diyor vajinadan iki damla kan tamam arkaya gelince vermem o kadina hakarettir ben senin bekarken xiktigin ooooo lardan degilim diyorum oda anlimdan opuyor senin gibi temiz kiz aldigim icin cok sansliyim
Ben evleneceğim kadının cinsel hayat yaşamış olmasını tercih ederim. (yani vicdansız seks değil)
grup yapmıs olsa pekı
Sana ne peki. Lekelediğin kendi hemcinslerin. Beğenmiyorsan sen yapma, insanların hayatı ne zamandan beri sizi ilgilendiriyor
Akli sira erkekleri mal yerine koyuyor
Yok la kziin bozuk olup olmamasi erkegib umrunda drgilki fazla kasma erkek isterse aldatir seni yeni birini bulur ahhaha
Bu durum benide düşündürüyor bazen sevdiğim kişinin geçmişi önemli değil diyorum ama öyle sapkın şeylerde yaptıysa kabul edemem diye düşünüyorum.
Bende ilişki yaşamadım yaşamam da eşime saklıyorum kendimi
Herkes böyle değil ki. Kadın için de erkek için de.
cogu böyle maalesef
Bilemem orasını. Kendimi bilirim sadece
Sanki bilmiyoruz gibi konuşmasn sevinirim her erkeği saf sanmam ayrı komik
Ben boşuna mı temizim...
Hiç opusmedin mi yani o da garip
Var var hic opusmeyip ilki kocasi olan
@Çapkınkurtt bu soruyu soran %99.9 erkek bu arada
Bu yasa geldim hiç grup yapıp diktirip evlenen ne duydum ne gördüm cinsellik yaşayıp saklayıp evlenen dahi görmedim anca öyle kabullenilip evlenenen gördüm. Kadınları şeytan, kötülükler kraliçesi felan mı sanıyorsunuz siz bu ne abartı
Yahu kadın daha önce başka erkekle biseyler yasamissa evlenecek kadar sevdiği erkekle neden yaşamasin bu nasıl garip bi mantık
Neden saklasin yani sakliyosa sevmiyodur sevmedigiyle de nasıl evleniyo mantığa bak ahshshh
Sen grup yapiosun kesin herkes öyle degil
ben hiç yapmadım ama coğu artık cok sapkın
Doğrudur benim almio kafam grubu falan
çok iğrenc maalesef yapan cok
Bana da iğrenç gelio
peki sen :)
ben yapmadım :D evlenırsem artık
seni bulmamiz lazim yani :)
Kandırılmayı istiyor olabilirler
Görürüz seni de
He ya akıılı gıss
Aşırı secici yani bekar yani flört yok yani sevgili yok yani evde kalma potansiyeli var
Bencede
sen de yapıyor musun
yok kankı
konuşmak ister misin
yok
Haklısın bacim
haklısın valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?