Bir iki aydır bir kızla konuşuyorum ve yakında buluşacağız. Ben cafe, pastene gibi bir yerde kahve içeriz diye düşünürken kız bana direk annem şehir dışında ve evi boş. Seni annemin evine atarım dedi. Korkmalı mıyım?
Ne korkacaksın birader. Sen erkeksin, o korksun senden. Yanına özel güvenlik koruma alacak değilsin ya! Biraz araştır gitmeden programı niyeti ciddiyse parçala gitsin. Duvardan duvara yapıştır geç. Belki de seni deniyor o da. Etrafı İyi incele. Yanlış birşeyler sezersen uzarsın hemen. Bana 1 ayda hızlıca teklif gelecek var ya Noel Baba gibi bacadan girerim, Özel harekat timi gibi koç başıyla sabah 5'te dalarım. 😀 Yat yere yat yat. Poliiice.
Ben kabul etmiyorum şahsen hatta bir aydır konuştuğum birisi niye kabul etmedin diye sorunca bir ketenpere olduğunu anlamıştım, hikaye seninkine benzerdi.
Seni anan Kadir Gecesi Dogurmuş 🙂) Sevgili Güzin abla ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok seviyorum. O da beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Güzin abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne? GÜZİN ABLANIN CEVABI: -Kızım seni anan Kadir Gecesi dogurmus...
Tikecek mi dersin? Güzein ablaya da bir danışmak lazım :)
Seni anan Kadir Gecesi Dogurmuş :)) Sevgili Güzin abla ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok seviyorum. O da beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Güzin abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne? GÜZİN ABLANIN CEVABI: -Kızım seni anan Kadir Gecesi dogurmus...
Gazoz falan Allah korusun :) Güzin Abla'nın bu yorumunu hiç aklımdan çıkarmam zaten :)
Seni anan Kadir Gecesi Dogurmuş :)) Sevgili Güzin abla ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok seviyorum. O da beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Güzin abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne? GÜZİN ABLANIN CEVABI: -Kızım seni anan Kadir Gecesi dogurmus...