2 hafta once bana bir arkadas grubuyla kayak merkezinde kaymasini gosteren video gonderdi. Videoda kiz sesi duyuluyordu. Arastirinca 2 kiz iki erkek gittiklerini ogrendim. mesaj attim, kizdim. Bana beni takip etmeyi birak sosyal medyadan yazdi. Ben de umurumda degilsin dedim. Bitti o an benim icin.2 hafta gecti o olaydan.2 senedir profili ayniydi, simdi degistirmis ve sus seklinde isaret yaptigi foto koymus. Nedir bu arkadaslar. Ben zaten konusmuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
erkekler düzdür bi mantık art niyet arama hoşuna gitmiştir koymuştur
o imada bulunan biri her zaman.. bos paylasim hic yapmadi
Beğenmiş koymuştur
o imada bulunan biri. bos paylaaim hic yapmadi suana kadar. 2 senedir ayniydi profil fotosu. Bu tartisma oldu sonrasinda degistirdi. kesin bana bi ima ama anlayamadim
anlayamadim cunku ben zaten suanda sessizlige gomuldum, zaten onunla konusmuyorum
İma yapıyorsa bile seninle oynuyor adam. Adam başka kadınla tatile gidiyor yakalanınca sana kızıyor. Hala ondan bi ışık bi İma bekliyorsun. Dalgasını geçer bu tarz tiplerde vicdan merhamet vs olmaz büyük ihtimalle sevgilisi de vardır.
biraz daha net olmasi acisinda, durumu anlatayim. Bahsettigim kisi benim 14 yillik eşim. Resmiyette esim. Biz 3 senedir evleri ayirdik. O baska bir ulkede yasiyor, danimarkada, ben turkiyeye geldim. 3 senedir burdayim. Cocuklarimiz var. 1 bucuk sene once barismayi teklif etti. Ben de biraz sinirim azaldigi icin olabilir deyip sans verdim. Snapchatten surekli haberlesiyorduk whatapptanda, cocuklar icin planlar yapiyorduk. Ailesi de yeniden donmemizi istiyor, babanne ozellikle. Neyse gecen gun snaptan bana video atti.. Kayak videosu.. kiz sesi arka planda. arastirinca iki kadin iki erkek gitriklerini gordum. faceden kadin bunu etiketlemis etiketleyince gorundu.. Ona sordum, bu ne demek diye, bana facebooktan vs takip etmeyi birak, kiz arkadasim veya degil seni ilgilendirmez, psikopat dedi. sasirdim. cunku barismaya calisiyordu ama emin de olamiyordum.. ben de umurumda degilsin emin ol dedim. ve snapten arkadasliktan ciktim. whatsapptan engelledim. ama cocuklarla irtibatta, cocuklarin adresinden konusuyorlar.. sadece artik ben devrede degilim. Simdi de bu degisikligi yapmis
Şimdi oldu. Sana kızıp ima da bulunmuş sen susmaya sessiz kalmaya devam et aferin gibi. Bence ne yapmak istediğine karar ver eğer barışmak istiyorsan bu şekilde fevri hareketler yapmaman lazım. 3senedir ayriymissiniz illaki birileriyle takıldığı oluyordur. Bunun kesilmesi için barışıp yanına gotmen lazım o zaman zaten görüşmek sende izin vermezsin ama uzaktan olmaz böyle işler bence.
kaynanam da aynini soyledi.. eger barismak istiyorsan yanina gelmelisin uzaktan olmaz dedi. Esimi etiketleyen kadin esimin yeni profil fotosunu begenmemis..
benim de kafam karman corman
Doğru söylemiş. Böyle şeylere takılırsan adam vazgeçer yine tartışıyoruz diye düşünür olacağı varsa da olmaz. Uzaktan yapma etme demekle olmaz eğer istiyorsan gidip olaya el koyarsın. Adam seni istemiş zaten yanında başkasını değil. Çocukların geleceği için eğitimleri için günümüz turkiyesinin durumunu da düşünüp mantıklı hareket et derim ben.
ben doktora yapiyorum turkiyede ve bitmek uzere. Bunu biliyor. sadece bana biraz zaman vermesini istedim.. en fazla 6 ayi kaldi. eger dr. olarak gidersem bu bizim icin iyi olacak.. ama dayanamadi.. hemen kadinlar... bir de hakareti yenilir yutulur gibi degil.. psikopat dedi
O konuda haklısın tabiki. Zaten hatasının farkında olduğu için kenara sıkışınca saldırmış psikopat demiş. Fazla boş bırakmaya gelmiyor maalesef. Sen olunca seninle vakit geçiriyordu yalnız kaldı şimdi arkadaş çevresi yapmış kendince. 6ay kalmış sabret derim ben biraz. Engeli kaldır gerekince hicbirsey yokmuş gibi yazarsın. Zaten tepkini koymuşsun bundan sonra dikkat edecektir bence. Gidincede sınırları açıkça koyarsın. Uzaktan yapılan kavgalar büyür inada filan biner. Gerek yok
haklisin, cok tesekkurler
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!