7 yillik iliskim var sevgilimle evlilik yoluna girdik fakat annemler bu iliskiye karsilar ben universte mezunu o orta okul mezunu her neyse ailem ne zaman gelecekler istiycekler diye soru yonelttiklerinde ben kaynanama iste ne zaman geleceksiniz diye sordum o da bu durumdan rwhatsiz oldu beni engelledi neyse babam tapu istedi yok dediler ben bi sekilde ailemden bir kac kisi araya sokarak babami ikna ettim tapu falan vazgecirdik normal herkesin evlendigi gibi evlenmeye karar verdik carsamba gunu kaynanam annemi aradi iste biz yeni ev aldik evin yeni tadilatiyla ugrsiyoruz iste ben ogluma guvenmiyorum sydur budur kizina soyle onu niye engelledim surekli bana ne zaman geleceksiniz sudur budur yaziyor diye engelledim neyse aksam oldu annem babami herseyi anlatti ben persembe gunu sabah saat 6 bucukya babamdan oyle bir dayak yedim ki yerimden kimildayamiyorum ben bu durumu sevgilime anlattim bak herkes rahat etsin birde ellerimdeki kanlari morluklari cektim gonderdim herkes dedim rahat etsin sonra annesine demis sen neden boyle boyle konustun annesi cok pismanim boyle konusmamam gerekirdi dedi ve cuma gunu oglen annemi aradi kaynanam tekrar tabi benim annem haliyle kopurmustu onlara karsi kim olsa oyle yapar iste annesi dedi o gun dedi ben cok sinirliydim ondan konustumfalan dedi iste duzelticez herseyi yoluna koyacaz dediler ama annem gil sen bundam evlenirsrn bizim sana hakkimiz helal değil birdaha bu eve gelmek yok dediler babamgil dusunuyor ki sevgilimin gozu bizim malimizda halbuki durumlari bizden farksiz değil ayni hemen hemen neden gozu olsun sevgilimi cok seviyorum napacagimi bilmiyorim
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sevgilimi canimdan bile cok seviyorum o benim herseyim boyle olmasi onuda beni de uzuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer