Güncellemeler
+1 yıl
O bana kızıp anneme bağırdı çağırdı, bende onun annesine bağırdım çağırdım benden noter onaylı sözleşme istemişdi yok annenden geçecen falan kaynananın evini yıktım o gün şu an 3 ay dır ayrıyız
Güncellemeler
+1 yıl
Bu 3 aylık süreçte ben özür diledim bu kaynanadan 2 hafta sonrada annem vefat etti
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bilemeyiz ki, siz sürekli yazıp arıyorsanız buna güveniyor olabilir.
Hımm
Bu olabilir
Bide siz yazmayın aramayın bakalım ne tepki verecek
Kim bilir ne yaptın
Bi halt yapmadım aldatma şiddet hakaret yok aslında o yaptı
Anneme bağırdı çağırdı
Annen ona naptı
Hiç bi şey
Of yalanlardan sıkıldım artık
Annem ameliyat olmuştu bana kızıp ona bağırdı
Annen vefat ettiği için çok üzüldüm. Ama anlattığın öyle bi şey ki sen hiçbir şey yapmamışken kadın babasının evine sığınmış gibi anlatıyosun. Ya karın çok kötü birisi ya da sen sallıyorsun bazı şeyleri
Telefonumun şifresini bilir çarşıda telefonumu ondan istedim bana bağırıp çağırmaya başladı çarşının ortasında bende yanından ayrıldım 30 dakka sonra arabaya gitmişler annemkile geçtik orada yaptı yapacağını
Bunu bi kez daha sormuştun sen deli Yusuf demi. Bırak o kadını şımarıkça hareket
Oğlan var 2 yaşında
E napıyım ne mal adamsın ya
O kadın 3 aydır eve dönmemiş eve dönerse de ağzına sıç@r kudurukluk var o karıda. Ya da sen çarşıda küfür mü ettin babası durduk yere kabul etmez kadını
Ben 1 hafta eve gelmeyecem sen istediğin yere git dedim iş yerendeyken 1 saat sonra gitme dedim ama akşam gitmiş
Akşam eve gel oğlun özler dediydi
Gel beni al dedi 1 hafta sonra anası denen... Sözleşme imzalayacan dedi
Hala aynı şeyleri söylüyosun 3 ay önce konuşmuştuk seninle kardeşim zeka problemin var sanırım kadın sen her gün yazıyosun diye rahat evli haliyle babasının evinde sığıntı gibi kalıyor senden de bi şey olmaz zaten bu senin tepene çıkar erkek annesi bile sözleşme felan isteyemezken ataerkil toplumda kadın tarafının böyle bi şey istemesi imkansız
Doğru söylüyorsun onu bende biliyorum,,,, amcam kardeşini everek senin işi ben çözecem dedi adam la konuşmuş gelince konuşacaklar
Üf hala amcanın o kadınla konuşup sana döndürmesini mi bekliyosun o kadın eve gelirse senin ağzına eder bu kadar net çok şımarmış o
Babası tır şöförü yurt dışına çalışıyor onla konuşacak
İşin aslı ben soğudum boşanmayıda düşünüyorum şu an sadece bekliyorum
Konuşacak diyosun yani hala bekliyosun o kadınları ben annemden bilirim babam da annem rezilini boşamamak için uğraştı kadın kudurdu her gün rezillik yaptı
Her şey bi yana annen vefat ettiğinde bile gelmemiş..
Babanla annen boşandımı
Hayır dedim ya annem babamı boşanmakla tehdit etti sonra babama boşanmamak için şartlar koydu her şey çok kötüydü o kadının eve geri dönüşü berbattı her günü rezil her günü
Şimdi hala aynımı yatak olayı var mı
Neydi o şartlar
Üf ne yatağı ya sen sapık mısın? Şart babamın çocuklarını dövmesi. Hem her gün adama köpek diyen biriyle yaşamak sence barışmak mı
Sever niye sevmesin
Tartışma sonucu ayrıyız annesinin evinde şu an mesaja 1-2 gün sonra cevap verilor arıyorum açmıyor babamla iştşşare edecem diyor