Saçma sapan yorumlar yapmayın şikayet edip siliyorum
Şimdi ben bu adama yol veriyorum, haklı değil miyim?

Saçma sapan yorumlar yapmayın şikayet edip siliyorum
Merhaba, yol vermekte haklısınız ama lütfen sadece yol vermeyin. Koşarak uzaklaşın bu tipten yani bu ilişki çünkü çok farklı bir evreye gitmiş ve adamın kafasında da aslında siz sadece cinsel olarak varsınız. Onun derdi mutluluk, sevgi veya aşk gibi kavramlar değil yani bundan emin olabilirsiniz. O yüzden bence onu hemen engelleyip başka bağlantılarınız da varsa hepsini kesmelisiniz bir an önce. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
9Cevap
Merhaba..
Bazen birşeylerin başlamadan bitmesi gerekiyor her iki taraf içinde uygun olanı böyle
Evli bir insan bir başkası ile seks için konuşur
Her evli erkek eşini sevmediğini söyler zatenKadınlar en çok hamilelikte aldatılirBurada en çok zararı sen ve eşi görecek unutma. Bir daha görüşme engelle
Bırak gitsin ya zaten bir kere hakkında böyle bir şey geldiyse artık ondan gitmişsin demektir
Sorunuzun içeriği ile kendinizi ifade ediş biçiminiz tüm kötü olumsuz düşünceleri üzerine çektirir. Aslında anlatmak istediğiniz farklı ama ss alakasız yerden örnekli.
Kusura bakmayın, cevap almak için ön yargı savaşına girmeyi kendiniz seçmişsiniz ayrıca.
Sorunuza gelince, o kimse evli olarak başlangıç için bitiren değilsiniz hep Yenilensiniz, siz istediğiniz zaman başlayan bir şey değil siz hep kaybedensiniz en baştan çünkü bu tercih meselesi. O kimse sizi ikinci, üçüncü plana atmak zorunda. Kendi tercihiniz ile başlayıp haklarım var diyemezsiniz ki. Karakterleriniz ALDATMAK temeli üzerine kurulu iken, dürüstlük beklemek ne kadar mantıklı? Yol vermeyin o yolu biliyor emin olun. Siz dönüp BEN NE YAPTIM ADAM MI KALMADI deyin kendinize. İki iltifat, hoş söze aldanacak kadar basit miyim deyin önce.
Sonu olmayan bir şeye adım atarken, olabilecek en kötü, en çirkef ve yüz kızartıcı meselelere göğüs gerecek kadar güçlü müsünüz onu kontrol edin kendinizde, sonra böyle dönüp soru işaretlerinde boğulmazsınız.
Evli biri sana hiçbir şey vaad edemez cinsel anlamda kendisini rahatlatmak için birkaç güzel söz söyler ruhunu okşar seviyormuş ilgiliymiş gibi yapar ve sen de gerçek sevginin ne olduğunu bilmediğin için seni kolaylıkla avucunun içine alır zaten sağlıklı bir kafa yapısına sahip bir insan olmuş olsan evli bir erkekten uzak durman gerektiğini bilirsin gerçekten kendinizi bu kadar mı sevmiyorsunuz böyle pisliklerin ilgisine muhtaç hale geliyorsunuz kendi eşini gözden çıkarmış bir erkek sana iyi duygular besler mi zannediyorsun adam şeref siz ama sen bu pisliğe ortak olup kendine olan saygını yitirmemelisin bas tekmeyi şu uçkur düşkünü güzel kardeşim ge
Bas tekmeyi uçkur düşkünü peze venge olacak orası
Senin tam anlamıyla basitçe tavlanacağını gördü yemledi seni, sende kendinde bir şey var sandın. Ama öyle bir şey yok. Senin ona istediğini vermeyeceğini anladıysa başkasına döner zaten. Sende bazı şeyleri yaşamak isteyebilirsin ama uygun olan kişilerle yapman daha doğru.
Bu adam için diyecek hiçbir sözüm yok zaten teneşir paklar bunları.. Soru sahibi için şunu söylemek istiyorum. Bunlar hep sevgisiz büyümekten oluyor. sorunlu aile hayatı yaşayan kızların ufacık bir mutluluk ve sevilmeye ihtiyac duymasından kaynaklanıyor. Ne bekliyorsun ki böyle bir adamdan? karısına bunu yapan seni gözü kapalı harcar. Sonunuzu Esra Erol’da görüyorum
Kendine saygı duy ve bırak bu iğrenç ilişkiyi. (Kusmaya gidiyorum)
Senin bir sağ sal ak olduğunu yani kusura bakma da. Evli olduğunu bile bile onunla gönül ilişkisi kurmak çok akıllı işi bir hamle değil seni sevdiğinden mi yanında sanıyorsun arzular arsiz😁😁😁😁
Bu nasıl bi soru ya adam evli, eşi hamile ve söylediklerine, konuştuğunuz şeylere bak. Kendine böyle bişeyi yakıştırıyor musun cidden
Zararın neresinden dönerseniz dönün iyi olur. İnsan sevdiğini seçemez ama en azından doğruyu, yanlışı sonradan ayırt edebilir. Haklısınız.
Bu ne basitliktir ya sen acizmisin bu kadar
erkek mi kalmadı yer yüzünde yazık sana ya çok yazık
Seni kullanması
Güvenme, seni bir köşede s... Atar
Ama adam sana bunu diyecek haddi vermişsin ilk başta belirtmeliydin olmayacağını
Seni Anlık olarak zevk icin kullaniyor. O sebep uzak dur. İşi bitti mi seni bırakacak. Tekrar istediğinde sana iltifatlar ile tekrar elde edecek. Değmez boş ver...
Evli adamla konuşan bir kadının sanki çok normal bir şey yapmış gibi göstermesi peki DUKQUFKQUFKWKFJWKKD
Basıp bırakıcak işte yazık ya😂
Yok bırakmaz ama ilgisiz kalıp daha sonra ihtiyacı olunca çıkar gelir. Basıp bırakıp gitme durumuna getirirmiyim ben onu
Bitirdim ilgilenmiyorum kafamı karıştırıyor müzik paylaşıyor VS
Ben basit değilim ama yaşadıklarım çok kötü mutsuz bir hayatım var o yüzden ssçimlerim yanlış
Ablam sende de problem var evli adamla işin ne?
Muhabbete bak ne denir ki ortada zaten her şey.
Hem sana yazık hem de o karaktersizin eşine
Aynen
Kaç yaşında olduğunu merak ettim
Ne yapıcaksın yaşımı ya
Bişey yapmıcam bu kadar saf olmak için ergen olmak gerekiyor sanki
He aynen o doğru bak saf yerine koyuyor
Yani işte haklısın da eğer küçüksen bu adam sapık
En İyi Cevaplar