Bu saatte de soru sorulur mu demeyin!! Çünkü haftasonu😜kutsal cumartesi...
Neyse sorumuza gelelim...
Kaç yaşında evlenirsek evliliğe geç kalmış sayılmayız? ❤️😅
Neyse sorumuza gelelim...
Kaç yaşında evlenirsek evliliğe geç kalmış sayılmayız? ❤️😅
Bence kadınlar 23:24 olabilir hadi 25 olsun bu aralıklarda evlenmeye ama erkekler daha geç çünkü ona çok geç olgunlaşıyor ne istediğini daha geç Oturuyolar erkekleri biraz 30 ya da 35’i beklemeleri lazım
Gerçekten erkekler geç olgunlaşıyo🤦♀️
Evet djjfj
çocuk yapmamayı düşünüyor ve sevgilinde istemiyorsa bence evlenmek için hiç de acele etmeseniz olur, aileler çevre sıkıntı çıkarmasın diye 30'lu yaşlarda evlenilebilir. ama kesin olarak çocuk olmayacaksa.
çocuk isteyebiliriz olabilir diyorsanız ne kadar genç yaşta evlenirseniz eskilerin dediği gibi o kadar iyi. gördüğüm kadarıyla. çünkü yaş ilerledikçe doğum riskleri arttığı gibi kadının eski doğum önceki halline dönüşü zorlaşıyor kilo alıp veremeyebiliyor metabolizma yavaşladığından ötürü, bebeğe okul çağına kadar bakmak da sürekli özel efor istiyor (kilo alamayan büyümeyen çocuğu umursamayan anne babalar hariç), 30 lu yaşlardakilere zor gelirken 20li yaşlardaki daha genç anne ve babaya zor gelmediğinden çocukla ilgilenilmesi fazla bir vakit çalmaz.
bu arada kutsal cumartesi ne demek bilmiyorum o kısmı anlamadım
Yarın cumartesi tatil yani o anlamda
biliyorum tatil olduğunu :D neden kutsal onu anlamadım
🤦♀️
Özel hayata çok müsait anlamında mı yoksa
Sadece şunu diyebilirim ömürden geçen her gün mutluluğunuz dan giden, sonbaharda Ağaçtan düşen hazan yaprakları gibidir. Bir bir düşerler. En sonunda da ağaçta yaprak kalmaz yalnız ve sade kalırsın.
Her geçen yılın sonbaharın olmasın. Bunun yaşı kaç olur bilir bilemem. Mutluluk ertelenmez.
İlerde çocuk da yaparız derseniz geç kalmamak iyidir zira çocukla aradaki yaş farkı açıldıkça tatsız bi şey oluyor bilmiyorum. He yok çocuk istemedim istemem derseniz de bi üst sınırı pek yok ya, 35 lere kadar gider de hem
Cevap
35Cevap
Allah ne zaman nasip ederse, o zaman. :D
Aynen öyle 😌
İyi geceler ☺️
Bence aklına uyduğu biriyledir evlenme yaşı.
Çok doğru 😜☺️
🌹
Fazlab gec kalınmadn evlnılmelı kac kız evlndı görduysem bilseydim keyfıni 15 yaşında evlnmış tim dıyorlar kızlar 25 erklerde 28 gecmden evlnmeli her şey genclıkte Guzelmış dıyorlar 😜😜
30 u geçmesinde 30 dan sonra zaten çok bi olayı kalmadı ha olur mu olur yine seven evlensin tabi ama 40 dediğimizde de e pes artık dersin yani.
Bence insan daha fazla günaha batmamak için 18 den sonra evlenmeli ☺️
40’a kadar yolu var diyebiliriz ekonomi ve insanların istekleri malum. Ama zaten boşanma ihtimalide %80
Ben 33 yaşındayım hâlâ bekarım ve artık evliliğe geç kalmış hissediyorum
Hiç evlenmemek en güzeli..
Bence erkek olarak max 29-30, kız olarak da 26 felan.. Bu yaşlar çokta geçirilmemeli diye düşünüyorum :)
Evlenmeden çocuk yapmaya cesareti olan kadın olsa olmazmı 🙂
Cumartesi ne zamandan beri kutsal oldu
Tatil olduğundan beri
Aynen
25-30 arası makbul fazla zamanın kalmamış 😉
Hadi yaa
Ne zaman hazır olursan
25-35 arası
29-30 yaşarı ideal bence evlilik için
25 26 faln evlilik yaşı bence
Ablam 34 sevgilisi 18 yaşında
@jvkdkvmdmkcm cüüss
Sevgililer ama
@jvkdkvmdmkcm memnunlar mı
Evet ablamın patronu ayrıca
@jvkdkvmdmkcm 18 yaşında patron mu olur
Amcasının şirket
Ablam sence karısı olur mu
@jvkdkvmdmkcm ne bilim
Evlenin sonunda madalya veriyolar
35 e kadar yolu var artık devir çok değişti
25-26 falan iyidir ya
kadında 25 erkekte 30 bence..
Öpmeden 1 dakika önce...
Evlenmemeli , anlaştığın biri ile yaşamalı.
75 ..
Yetmişbeş işi bitmiş
Evlenilmemeli...
25 ten sonra
22 .
Aşk ne zaman gelirse o zaman
26-27 ideal
30 da evlilik makul
25-27
Evlenmemeli🥰
Net 30 diyorum :)
25 - 30