Dun kardesimin dogum gunuydu ben kardesim sevgilisi bulustuk biraz biryerde oturduk sonra kardesimle avmye gidicektikkardesimin sevgilisi baska bi arkadasiyla bulusup yanimiza gelicekti kardesimle giderken sevgilisi ablam beni sevdi mi gibi seyler yazmis sonra avde kardesimin sevgilisi ve arkadasi bulustuk vakit gecirdik oyun oynadik oyun arasinda kardesimle sevgilisi biraz disari cikip geldiler bende ondan once kardesimin sevgilisinin arkadasina laf carpmistim kardedimin sevgilisi oyun arasinda bana mi soyledi gibi sorular sormus kardesime evlere dagildiktan sonra yine kardesime fotograflardakinden daha guzel falan demis benim hakkimda simdi yaticam ama cocuk aklimdan cikmiyo asla benim tipim olan bi cocuk degil hatta arkadasi daha cekiciydi diyebilirim bi soylentiye gore birini istemsizce dusunuyosaniz karsidaki kisi sizi dusunuyo diye bir batil inancimsi bisey duymustum durum bundan ibaret olabilir mi yoksa ben serefsiz falan miyim ( gercekten istemsizce dusunuyorum)
Güncellemeler
11 ay
Off o kadar zihniyetsiz insanlar var ki... cinsel olarak degil aklimdan cikmamasi
En İyi Cevaplar