Hiç tanımadığım bir kızla tanışıp sohbet etmek istiyorum biraz doldum sanırım evlilik süreci nişanlılık vs. Kendi arkadaşlarım ancak bundan keyif alıyor dedikodumu yapıyor yalnızım bu kalabalıkta bazen:( var mı benim gibi olan Anadolu yakasındaymmm
Merhaba kızlar sadece?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her şey gelip geçer ve yoluna girer sıkmayın canınızı, bir problem var mı karşı talafla
Aileler vs, birde en yakın arkadaşımla görüsmüyorum saçma sapan sebeplerden bunu cok kafama taktım ama yakında düğünüm var takıntı ettim gelmemesini
Aileler anlaşabiliyor mu peki
Benim ilk evliliğim onun ikinci olacak. Çocuğuda var benim ailem biraz sıkıntılı hala
Ailen bu durumdan hoşnut değilse ilerde mutlaka problem çıkar. İyi düşündünüz mü
Evet cok aşığım. Oda öyle birazda yaş farkımız var ben 26 o 40 geçen hafta nişanlandık zorlaya zorlaya aileleri🙈
Hakkınızda hayırlısı olsun ama biliyorsunuz onun eski ailesi devamlı gündeminizde olacak, sabırlı olmalısınız
O kadar mı yalnızsın da ise yaramayacak sorun olan insanlardan uzak kalmak çözüm
Bilmiyorum psikolojikmen en ufak şeye çöken hassas bir insanım
Dolmuşsun abicim herseyi içine at at böyle oluyorsun
Sen kendini bi bana anlatsana nişanlısın evleneceksin öyle mi
Evlenme aşamasındayım gelen hafta nişanlandım ama nişanlım evlenip ayrıldı ve çocuğu var. Ben de ilk kez evleneceğim. O 40 yaşında ben 26 sorunlar bir türlü bitmedi bunaldım onun eski eşiyle bağlantısı yok ama benim ailem sen delisin onun çocuğuyla yapamazsın eski eşini hatırlatır o çocuk sana diyo😂 gülüyorum sıyırmak üzereyim
Yani sevmişsin sanırım özel değilse senin beraberliğin oldu mu peki geçmişte?
Evet oldu tabiki yaşım itibari ile cinsel olarakta ilk tecrübem değil
O zaman boş ver et ya iyi yapmışsın senin kıymetini bilirse sıkıntı yok
Çocuk kaç yaşında
Yani ben zaten böyle saçma bir şeyi sorun edecek insanla beraber olmam malmıyım ben sıfır ikinci el eşya değeri göreyim. Benim hayatım benim seçimlerim sevdim o zamanlar pişman değilim. Ha her önüme gelene mavi boncuk dağıtmadım işi gücü olan saygın biriyim çevremde o ayrı. Aileler anlamaz tabi
40 yaşında o ben 26
Çocuğun yaşını sormuştum adamın çocuğunun
12 yaşında kız
Ne güzel iste acı çekmeden zahmet vermeden kızın olacak
İlerde nankör bile olsa için acımaz dersin ki zaten ben doğurmadım
Aşırı sevmiyorum kanımda değil sadece merhamet edebiliyorum empati yaparak
Hayırlısı olsun ya mutlu olduktan sonra
Yer belirtmekte ki amaç ne
Kadın değil çünkü
Yüzyğze sohbet etmekten bahsettim canım o yüzden zaten gizliyim belirtmek çokta önemli değil
Kadın değil diyen 97 model ismin hakkını veriyon
Bence çok önemli en yakını bile insana neler yaparken ki netten biriyle ne derece güvenilir olur.. Buradan dertleş sürüyle bulursun ama yüz yüze sakat iş
@Yasamkocu97 haklısın her şey mümkün
Haklısın saçma olur büyük bir avm falan düşünmüştüm ama zaten cesaret edemem gitmeyi kötü bir devirdeyiz
Eminim kadınsındır
Kadınım yeni katıldım aranıza okurdum bu siteyi tarayıcıdan ama üye değildim pekte bilmem anlamam