Kısmetsizim herhalde bilmiyorum
Evlilik konusunu çok takıyorum kafama bundan nasıl kurtulurum?
Kısmetsizim herhalde bilmiyorum
Kızım niye bu kadar dert ediyosun , tamam eyvallah evlilik çok güzel bir müessese yani -dir de bu kadar fazla da düşünmen kendini yıpratır sadece. Ayrıca bu devirde bu işler kolay olmuyor , evlenen ayrılıyor , hevesini alamayan sürekli başka birileri ile fingir fingir , ne bileyim işte kimisi ciddi düşünmüyor ve sair zaten evlenilebilecek kişi sayısı zaten az onlara denk gelmek ise çok daha az ihtimal. Böyle olanlar varken , senin durumun çok daha iyi vardır elbet herkesin nasibi sadece bunu düşünmemelisin hayat devam ediyor sonuçta bir uğraş bul elbet karşına hayırlı biri çıkacaktır acele giden ecele gider demişler az sakin ol.
Tesettüre alakası olduğunu düşünmüyorum Ben
Nasip meselesi o ayrı
Evlilik tek gayeniz ve idealiniz ise takıntı olması normal
Başka amaçlara ve hobilere odaklanınr derim
Zaten sosyal olduğunuz takdirde biri ile karşılaşma olasılığınız da daha çok
Gerçekten niyetiniz varsa evlenmek ve yuva kurmak diyelim, o zaman olur
Ama evliliği başarılması gereken bi iş konu veya evde kaldım korkusu gibi görmeyin derim
Bunu diyenin tipinin ortalamanın altında olması peki 😂
Bişey kaçırmamışsın boş ver görmeye değer bişey yok 😆
Cevap
12Cevap
evlilik kader işi, teslim ol ve hayatına bak. kimsenin kaderi değişmez. ben 29 yaşındayım evlenmedim. nasibe güven. bak kapalıyım diyorsun. kadere sadece teslim ol. merak etme senin kaderini yazan seni düşünüyordur
İşin yoksa işe gir çalışan kadın evlilik için daha avantajlı
Çevrene danış onlarla konuş konuyu şayet niyetin varsa burdan bile düzgün birileriyle tanisabilirsin
peki bıraz bu yonde aılenle konussanız sıze bı kac kısıyle konusmanızı saglasa olmazmı
Bu işler tamamen nasip işi belki nasibin 1 ay sonra çıkacak sabret ve inan çıkacak elbet
Yani şimdi hak veriyorum bir yandan da yanaşan çoğu erkek cinsellik için geldiğinden kendini sakındığın için tebrik ediyorum
Böyle diyorsun mesela ben tanışmak için yazsam tersleyecekmişsin gibi bir his oluştu içimde
Sosyal medyadan istemiyorum zaten
Soruyuda sadece bununla nasıl başa çıkarım diye sormak için açtım
Tesettürlü olan bayanlar da evleniyor ne alaka
Günümüz saçma sapan ilişkilerini kastetti bence hani flört , mlörf vs.
Sorun var analiz etmek gerek ama sebep ne🤔
Bilimle uğraş
Çok güzel kafa dağıtır
bende sen gibiyim neden olmuyor peki
Neden olmadığını bilsem sorunu kendim çözerdim dimi
çalışıyor musun
yok mu düzgün bir talip
Yok maalesef
😞 kriterlerin mi çok yüksek?
Nerede yaşıyorsun?
Düşünmeyerek 😃
Çok yardımcı