Hayır, biraz bencil olunması gerekiyor bence ama ben bunu çok yapamıyorum ya da yaptığımda zaten çok fazla yıpranmış oluyorum, bu yüzden çok işe yaramıyor. Karşımda ki insanın mutluluğuna çok fazla önem veriyorum ve gerçekten en ufak bir sorun dahi günlerce kafama takılabiliyor, çözmeden rahat uyuyamam fakat bu biraz da karşımda ki kişinin bana nasıl geldiğine, hislerini nasıl gösterdiğine ya da gösterebildiğine bakıyor... Hak etmeyen kimse için bu tarz düşünceler ya da hisler içerisine girmem, girmişsem de fark ettiğim an uzaklaşırım...
Sevdiğimle alakalı her konuda O’nculum. O da ben’cil olsun. 😃 Ayrıca her şeyi paylaşırım, son sigaramı, kahvemi, ne bileyim ekmeğimi.. ama sevdiğim adamı asla. Bencillik ettiğim tek konu bu olur, onun hayatını komple doldurabilirim, her yerini kaplarım, kimseye yer kalmaz. Ne diyordu şarkı da “Kara gözlüm yürek tabanca bi' de sen olunca ben aşkı çok seviyorum” 💁♀️
Yok olmam kendi mutluluğum kadar onun mutluluğuna da önem veririm zaten normal insan ilişkilerimde de bencil ol * vefakarım kendime nasıl değer veriyorsam karşımdakini de aynı değerle sevgiyle boğarım hakettiği sürece elbette fazlası zarar sonra bir tarafları kalkar zapedemeyiz başedemeyiz inder inderebilirsen ondan sonra 🤪
bencil kimse kusura bakmasın amasen kendinden ödün verirsen karşı tarafta seni kullanabilir her kez kullanır demiyorum ama geldiğimiz şu b*ktan devirde de kim güvenilir kim değil belli değil kaldı ki birini mutlu etmek için kendim mutsuz olacağım bir şey yapmam yapmadım inşallah yapabileceğim bir gün de hiç gelmez.
Seven kişi bencil oluyor kimse yorumlarda değilim ya da karşı tarafın mutlu olması falan demesin samimi gelmiyor ben ne bencil olurum nede severim tek sevgim artık hayavalara onlar gerçekten sevgiyi sonuna kadar hak ediyor onların bencilligine herşeyine razıyım 😌
Sevince bencil olmam hayır.. Yanımda olsun ne olursa olsun da demem.. Bir insan istediği için benim yanımda olmalı.. Ben istiyorum diye değil.. Bencillik yapıldığı takdirde ilişkide kopmalar başlar çünkü.. Ortak paydada buluşabiliyorsak ne mutlu ama eğer tek taraflı bir talep durumu varsa olmaz.. Keyifli geceler..
Önceliğim karşı tarafı mutlu etmek. Ama kendi mutluluğumu da göz ardı edemem. Mutlu etmeye çalıştıkça zaten mutlu olursun derler. O matematik öyle çalışmıyor hocam.
Sevince o mutluysa sen de mutlu oluyorsun bu bence doğru. Ama onun mutluluğu seni üzüyor ve fazlaca fedakarlık ettiğini düşünüyorsan orada sıkıntı var demektir
Sevince bencil olduğum tek nokta, onun her şeyini tek başıma düşünmek oluyor.. Bir derdi de olsa, mutlu da olsa sadece ben olayım yanında ve yalnız benimle paylaşsın.. Ona herkes/her şey olayım..
herkes bencildir sevdiği kadar severim sevmezse sevmeye devam edemem tek başıma ilgilenemem ilgilensem bile bu beni tatmin etmeyecektir bir süre sonra başka küçücük ilgiler istemsiz hoşuma gitmeye başlar ki en tehlikelisi bu bence
Karşı tarafın mutluluğuna odaklı olmam ama aynı zamanda kendime de odaklı olmam. Orta yollu giderim. Hep karşıyı mutlu edeceksem kendim için ne yapacağım? Ben genelde karşı tarafı da mutlu ediyorum ama kendimi de ihmal etmiyorum.
Selam bir insanını sıkarsan o bunalır ve kaçar elinde bir küçük bir kuş düşün çok sıkarsan ölür fazla sallarsan kaçar ama onu ortalı tutsan senin elinde sag olarak kalır insanda öyledir ne çok sık nede çok gevşek bırak ortalı bırak mesajla eşini veya sevgilini günde üçkere arıyorsan günde iki ve bir ara benim tavsiyem bu
Ben bencil oluyorum o yüzden lütfen karşı tarafın mutluluğuna odaklı bir hatun seveyim diyorum ;) çünkü ben mutlu olunca karşımdakine bulaşıyor mutluluğum 😎
Hem benim hem karşı tarafın mutluluğu benim için önemli ancak benim mutlu olmam demek karşı tarafı mutlu etmem demektir çünkü ben mutlu olmadan kimseyi mutlu edemiyorum hatta negatif enerji yayıyorum
Dengelerim. Ay o cok mutlu olsun ben mutsuz olsamda olur demem. Mutsuzsam mutsuz ederim. Ben nasil cabaliyorsam karsimdaki de cabalayacak dengeyi birlikte kurucaz hep ben hep ben olmaz.
İlk kendi mutluluğum önemli olmalı aslında benim için çünkü karşı cinsi mutlu edersem eğer ki büyük ihtimal ile beni terkedecek ya da #Hipergami si yüksek bir erkek ile beni aldatacaktır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben mutlu olursam karşımdaki de mutlu olur o yüzden bencillik sayılmaz 😉