Buradan tanıştığım çocuk ilk buluşmaya eve çağırıyor. Sizce mantıklı mı gayet mantıklı olduğunu söyledi?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet cinsellik de yasamak istiyor. Bana göre ilk buluşmada cinsellik olmamalı diyorum. Kendisi ciddi olduğunu söylüyor? Yalan mı söylüyor? Amacı sadece cinsellik mi?
Buradan tanıştığım çocuk ilk buluşmaya eve çağırıyor?
Askim bak bence gitme hani dışarısı daha iyi ki şu devirde güven olmuyo iyice tanı yani ha olur mu öyle şeyler olur ama ileriye gitme kullanıp bırakadabilir fiziğine falan yorum yapıyo mu hiç?
Onu bi gecsin sen diyeceksin kusura bakma benim ale terbiyem yetismem me boyle seyler ter ve boyle durumlarda sen karar veremezsin amacimiz sadece tanismak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Nasilsa birgun sxilecen ha evde ha arabada ha baska yerde arkadasim bunlari yasayacan korkunun ecele faydasi yok bunu oylede boylede yiyecn
Bizim evimiz KS de ve buradan konuşmaya devam et abla :(
Sende bu kafa oldukça daha çok götürürler seni, s, iki, smek için çağırmış
En azından niyeti belli seni oyalamiyor 😊
Hayır buluşma sakıncalı
İlk buluşma dışarıda olmalı bence
Bence değil ne olacağını az çok tahmin edersin
Kim olsa sağırır normal
Kanka cinsel amaçlı bence
Hemen cindelik hemen hic oldumu kiz deme boyle arkadadi korkutuyorsun😆
Kanka bence cinsellik ya kaç aydıe konuşuyosunuz bide?
Kanka birkac ay oldu
Askim bak bence gitme hani dışarısı daha iyi ki şu devirde güven olmuyo iyice tanı yani ha olur mu öyle şeyler olur ama ileriye gitme kullanıp bırakadabilir fiziğine falan yorum yapıyo mu hiç?
Bence de kullanıp bırakacak gibi bi de bakireyim yani aşko hemen oylr ilişkiye mi girilir
La canim nefarkedexeki soylermisin ha bu hada vaska srvgili yapacagin kisi yapmayaxagi nemalum
Ve bi bulusda ev isini kabul etme
Evlenmeden neden yapayım ya
E ozam niye kendine dert ediyorsunki zorla sana kimse birsey yapamaz bulusulacak gidecek yeri sen belirle
Ama illa ev olsun diyor anlamadım
Onu bi gecsin sen diyeceksin kusura bakma benim ale terbiyem yetismem me boyle seyler ter ve boyle durumlarda sen karar veremezsin amacimiz sadece tanismak
Gitmeee maantiksizz
Görüşmek istiyorsan git
Sevişirsiniz nolcak yani?
Değil gitme
Demekki sende o ışığı gördü :)
Ben 2 defa bulustum burdan gayette iyidi
Hrkse ifşa etm askm
Aman diyim ya
Kanma lütfen
Amacı ne sizce? Ciddi düşünüyorum, evlilik vs gibi cümleler kurarak beni kandırmaya mi çalışıyor
Muhtemelen günümüzde bunu çok yapıyorlar lütfen kanma gerçekten seven
Biri zorlamaz
Ben hemen kanıyorum cidden. bunu sonradan farkettim ilişki konusunda çok tecrübesizim: (( teşekkürler yorumunuz için
Benşm kadar olamazsın benim hiç olmadı mesela 😅ö zele gelme şansın var mı bir şey merak ettim
Reis benimde hiç olmadı 😅 bu ilkti onun tecrubesizligi diyelim
İyi bakalım 😅sanırım ö zele gelmicen?
Neden özele geliyorum?
Bir şey sorucam eğer izin verirsen merak ettim
Buradan sorun
Yok sağol
Siz sağ olun. İyi geceler
İyi geceler 🙏
Senin aracın ne
Sen cinsellik istiyor musun