Bir erkegi kendimize nasil baglariz, iliskiyi nasil evlilige goturebiliriz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
zorlama bir şey yapılmaz yapılsa bile sonucu iyi olmaz. her şey doğal seyrinde yürümeli.
tabi ki oyle zorla evlenilmez :D sadece merak ediyorum kadının hangi hareketleri evlilik istegini arttırır erkekte?
Kadının güven vermesi çok önemlidir. Eğer erkek evlenmek isterse evleneceği kızın mümkün olduğunca başka kişilerle bir şey yaşamamış biri olmasını ister. Ve evlenince sadece ona ait olmasını ister. Bunun için de güven gerekir. Çoğu kız cinsellik yaşayarak o hataya düşüyor. Cinsellikle erkeği kendine bağlamaya çalışıyor. Oysa erkek bunu çok farklı algılar.
anladim. ilk kistas cinsellik olmamali ama bence :D Şu an 4 yillik bi iliskim var ilk kez onunla iliskiye girdim. hayırlısı olsun tabi ama seviyorum, okulum var vs. ama ilerisi icin evlilik istiyorum tabi. bakalim artik
Onunla cinsellik yaşadın mı, yaşın kaç bu arada.
evet 2 ay once yaşadık. 22 yasindayim
Anladım. Birazcık erken olmuş bence. Biraz daha bekleyebilirdin ama yapacak bir şey yok olan olmuş 😊hiç olmazsa korunun hamilelik VS olmasın.
4 senelik iliski sonucta ne kadar beklenmeli ki :D ayrilsak da sorun degil kendi istegimle yaptım pismanligim yok. ileride baska birisi olursa bunu takmamali cunku ben de takmiyorum. korunuyoruz, tesekkur ederimm :)
Evet 4 sene uzun zaman bugüne kadar dayanman bile büyük iş 😅yani takmıyorsan ve özgüvenin varsa sıkıntı yok keyfine bak. Ateşli geceler 😊
hehe tesekkurler iyi gecelerr
Rica ederim, iyi geceler.
Illa onunlami evlencen evlilige goturmek istiyon 5 milyar erkek var etraf erkek dolu baska erkeklerde var mesela bende erkegim yani?
Ne diyorsun?
sevgilimi seviyorum bu yuzden onunla evlenmek istiyorum ileride
Ilgi vermeyerek umursayarak kopek yerine koyarak ona o. wrspu ccugu gozuyle bakarak tabikide
shhsjsjsjsjdjdjdnd herkes boyle diyor sasirdim
Demekki dgru bisey cogusu boylemi diyo cidden benden baskada ilk yazdigimimi diyolar son yazdigimimi
Knka kopek gibi davranmayi denedinmi ag zjna sçsaydin biraz p. i*ç jn 😂😂😂
kanka hayir :D cok yumusak huyluyum ve soz dinlerim aksine. sanirim sorunum bu
Aaaa😂biraz acimasiz olamazmisin ona karsi ya nolcak 😂
:D bilmiyorum kisilik meselesi sanirim yapamiyorum oyle
Ah yumusak kalpli kankam ya 😂😂😂az anasını belliycen yapsan baglanır😅
deniyelim bakalim😂😂❤
Sonunda sözume geldin nasil yapicanki biliyonmu nsil yapcagini peki😂
yok kiz nasi yapcam hakkaten :D
Ahaha knk alemsin deniycem diyon ama nasil. yapcagini bilmiyon😂😂
nasi yapiyim peki😂
Once knk taktik tutmasi icin acimasiz olcan iste taktik icabı ki taktik tutsun yni az insafsiz gozukcen tuzaga dusurcen yani dedigim gibi anasını belliycen kankam😅😂
neye karsi insafsiz olcam mesela :D
Yani nasil desem şöyle knk hani mesela o kisiye karsi yumusak gozukmiycen hani diyelim yanyanayken veya etrafindayken seni gordugu zaman boyle egoist gibi havali gormesi lazim acimasizdan kastim bu knk yani😂
heee simdi tamam kankam anladim :D deniycem valla bakalim nolacak
He iste boyle knk yani masum gozukmiycen hani egoist olan kizlar varya boylr gozuken mesela yuruyus olsun mesela suratin gulumser olmasin iste acimasiz havali gozukcen knk 😀
hahah haklisin valla oylelerini seviyolar :D cok tesekkur ederim kankim. umarim musmutlu bi yasamin olur❤😘
Yani ona e* mik gozle bakican iste knk bu kadar aslinda seni havali ustun gorcek dene gor onu kendinden asagida goruceksin taktik icabi acimiycan osenin gozunde basit e* mik tamammi kankam😀😂
E ** mik
3* mik gozle yazdim cevirmis knk
Neys3 kafani sisirdim galiba ksra bakma knk tekrar yap ama bunlari iyi aksamlar😊
yok kiz estafirullah cok tatlisin cok keyif aldim yazdiklarini okurken :D sana da iyi aksamlar cok tesekkur ederim denicem dediklerini
Keyif verdiysem sevindim kankam ben tesekur ettim iyi geceler😀
Kolayki ben basardim bunu evlilige goturuyorum nerdeyse az kaldi😀😀😂
nasil peki
Ben valla etrafinda hic kiz birakmadim hic bi kizi yakalstirmadim uzaklastirdim falan gozum hep uzerinde falandi guzel bi sevgili oldum ona yalniz birakmadim hic surekli irtibat halindeyim falan bu kadar basit aslinda bi evlenelimde rahatliycam ya 😅😀
hahah anladimm insallah mutlu bi evliliginiz olur
Zevk vermen lazım ki senden başkasını gözü görmesin birde güven
tesekkurler
Rica
Erkeğe köpek gibi davranarak
valla o da dogru
bağlayamaan
anlayış