Aşk İlişkileri Yokluktayim napmam lazim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor gulmeyin ciddi anlamda yokluk cekuyorm cidden tipe bakmıyorum ama yinede yok 😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl karabasan gorursem ona yavsicam bune ya Güncellemeler+1 yıl hatay adana mersin var mı Yokluktayim napmam lazim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Bu nasıl bir yoklukmuş, neyin yokluğuymuş yiğidim 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😭😭 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ne açıdan yokluktasın :D ilgi, şefkat, sevgi, cinsellik, para hangisi? dur tahmin edeyim sanırım hepsi birden jsdjsjdsdf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şu sorunun altında bile 10-15 kişi birikmiş. bi kız nasıl yoklukta olabilir ! 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kanka oyle olmuyor iste cidden yok😂 Yorumla HBsrr +1 yıl Nasıl öyle olmuyor? Yorumla Soran +1 yıl olmuorr Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 😱😱😱😱Efendi tokmak buuulYoklukta iyi gider😂 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok zor iyi bilirim 😂 1 5 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Sen tahmin ettiğim kişi misin acaba 😁 Yorumla Soran +1 yıl olblr Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Zeynep? Yorumla Soran +1 yıl yok Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Tamam yanlış oldu o zaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İşte cesaret işte feraset adam gibi adamlık 😂 😂 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce hiç deneyimin var mı? Yorumla
samystery Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl birazdan Brazzers Studyosunun delileri gelicek dolusucaklar buraya kuzum rahat ol.. 0 1 Yorumla samystery +1 yıl merak ettim seni.. Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Acilen birini bul o zaman fjdmdkdnmdnx 0 5 Yorumla Soran +1 yıl of swnde iyiymissn Yorumla eL_mACOo +1 yıl Aha göz koydu bana galiba😰 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 frk etmz Yorumla Soran +1 yıl yakın olsun yeternyaaaa ayni sehir Yorumla eL_mACOo +1 yıl Alemsin he fjdkdkdk gel Antalya’ya o zaman fjdkdkdkd Yorumla
iaccrestian Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tipe bakmıyomusun😂 hiç güleceğim yoktu : ) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet hic farketmz Yorumla Soran +1 yıl ekldm Yorumla
YakisikliAlihan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Ben de dermisim 😅😅😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😒 Yorumla YakisikliAlihan +1 yıl Noldu ki Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yokluktaysan gel bana yavru 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bir kadının yoklukta olması imkansız geliyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl kanka yemin ederm Yorumla Papa_Smurf +1 yıl Ya boş yapıyor, kimseyi salladığı falan yok.. Harun abi olma ihtimali daha yüksek hatta. Yorumla Soran +1 yıl @Papa_Smurf 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl yasanmis bir olay bu yasiyorm hala Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Varlıkta boğulmanı saylayalım sen iste yeterki😉 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *sağlayalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kara değil ama sağlam basar 😉 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bende yokluktayim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kotu bisey Yorumla muratby +1 yıl Cok kotu ya Yorumla
simsiyah_ruhlarımız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı. Aga be hsjdnnff 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gkchvvhkkg Yorumla simsiyah_ruhlarımız +1 yıl Yaz d Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Değişik 0 1 Yorumla Kibar4154 +1 yıl Geliriz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hangi şehir 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar kişi yazmış kimseyi sallamışsın :D Yorumla Soran +1 yıl hvhhvhvhv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl telegrsmimmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gell 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mhmt789 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel Yorumla
kardanadam28 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Nasil yok ya :)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yoookkk Yorumla kardanadam28 +1 yıl Mesaj atsana bana Yorumla
_Öylesiine_ Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Tövbe bismillah yaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl of yaaagg😂😂 Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Merak ettim seni 0 1 Yorumla Board_Tennis +1 yıl Sakin ol😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bu nasıl bir yoklukmuş, neyin yokluğuymuş yiğidim 😂
😭😭
ne açıdan yokluktasın :D ilgi, şefkat, sevgi, cinsellik, para hangisi? dur tahmin edeyim sanırım hepsi birden jsdjsjdsdf
😂
Şu sorunun altında bile 10-15 kişi birikmiş. bi kız nasıl yoklukta olabilir !
kanka oyle olmuyor iste cidden yok😂
Nasıl öyle olmuyor?
olmuorr
😱😱😱😱
Efendi tokmak buuul
Yoklukta iyi gider😂
Çok zor iyi bilirim 😂
Sen tahmin ettiğim kişi misin acaba 😁
olblr
Zeynep?
yok
Tamam yanlış oldu o zaman
İşte cesaret işte feraset adam gibi adamlık 😂 😂 😂
😅😅
Daha önce hiç deneyimin var mı?
birazdan Brazzers Studyosunun delileri gelicek dolusucaklar buraya kuzum rahat ol..
merak ettim seni..
Acilen birini bul o zaman fjdmdkdnmdnx
of swnde iyiymissn
Aha göz koydu bana galiba😰
😂😂 frk etmz
yakın olsun yeternyaaaa ayni sehir
Alemsin he fjdkdkdk gel Antalya’ya o zaman fjdkdkdkd
Tipe bakmıyomusun😂 hiç güleceğim yoktu : )
evet hic farketmz
ekldm
Ben de dermisim 😅😅😅
😒
Noldu ki
Yokluktaysan gel bana yavru
Öyle deme bak burayı yıkarlar..
Hiç mi bakan teklif eden yok
Aşk olsun hemen geldim :)
bir kadının yoklukta olması imkansız geliyor
kanka yemin ederm
Ya boş yapıyor, kimseyi salladığı falan yok.. Harun abi olma ihtimali daha yüksek hatta.
@Papa_Smurf 😂😂😂😂
yasanmis bir olay bu yasiyorm hala
Sec begen al, katalog gibi dolusurlar simdi bak :)
Varlıkta boğulmanı saylayalım sen iste yeterki😉
*sağlayalım
Kara değil ama sağlam basar 😉
Bende yokluktayim
kotu bisey
Cok kotu ya
aga be
😭😭😭
Aga be hsjdnnff
gkchvvhkkg
Yaz d
izmirdeysen gelll :D