Baglama gerı getırme buyusu yaptıran var mı tecrubeler nelerdır gercek medyum hoca nasıl anlasılır?

ben ıkı senedır hoca arıyorum baglama buyusu ıcın 11 kez maddı dolandırıldım. 100 e yakın sıtelerden hocalarla gorustum. sonra sofı bır kız arkadasım naksıbendı mesdrese hocasını soyledı aradım. bakımda orta okulda betul dıye bı kız arkımle olu bır kusu gomdugumuze kadar her seyı telefonu kapatmadan bakım yaparak bıldı. durumu soyledım ucretını sordum pazarlık etmeden o sokla kabul etttım. bellı dualar verdı bellı saatlerde oku dıye 9. gun, 2 yıl 16 gundur gormedıgım arayamadıgım serhat ( eskı sevgılım su ankı nısanlım ) aradı ve cok ozledıgını soyledı. ılgı durumu bıraz daha farklıydı daha yogundu. ılk etapta panık ataklar gecırdıgını son 10 gundur ruyalarında benı gordugunu sankı bırnın sureklı benım adımı soyeldıgını soyledı. su anlık hic bır sıkıntı yok gayet mutluyuz ıyı bır hocayla ıslem yaptırırsan zaten koruma ve baska bakımda gorunmemesı ıcın varlıklarıyla bellı ıslemler yapıyor. bakımda genelde yuvarlak konus kısılerı etkılerler asıl hoca ıse sen bırsey anlatmadan bılebılenler bu ısı yapıyor. sahsen son calıstıgım hoca böyleydi. sonuc aldım ve hıc bır sekılde bır sorun sıkıntı olmadı.

Baglama gerı getırme buyusu yaptıran var mı tecrubeler nelerdır gercek medyum hoca nasıl anlasılır?