Anlaşmalı boşanmada davacı beni suçlayan gerekçeler göstermiş bunun bir önemi var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Anlaşmalı boşanma da şiddetli geçimsizlik falan denir mallar falan yazılır öyle imzalanır verilir kabul etme olur ya sonradan anlaşma bozulur, imza atmış olduğun için sıkıntı olur
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Artık çok geç atmıştım 😔
- Cevap sahibi+1 yıl
Ne ile suçlamış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Hic bir onemi yok. Öyle de böyle de, hakim takmiyor. Nafaka istiyorum de. Bağlanıyor.
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim bilgi için hakim soru soruyor mu
- Cevap sahibi+1 yıl
Bosanmak istiyormusun , sebebi nedir. Rutin bunlar gibi soru soruyor, nafaka istiyormusun. O kadar 5 dakikada biter anlasmaliysa. Nafaka baglar gonderir. Anlasmali cok kisa sürüyor.
- Cevap sahibi+1 yıl
Ne yazarsa yazsin. O bosanma gerekcesi gözükür, baska da bir şey cikmaz ondan. boş ver takilma
- Soran+1 yıl
İçimi rahatlattıniz umarım biter kurtulurum peki nafaka protokolde yazmıyor sorduğunda hakim istesem karşı taraf kabul etmezse nasıl olhr
- Cevap sahibi+1 yıl
Sen iste, karsi tarafi takmiyor hakim
- Cevap sahibi+1 yıl
Kadinin sözü , adalette daha önemli. İsin en kötüsü de benim bi kadinla mahkemem var, iftira yedim. Korkuyorum yeminle. Nasil akliycam diye. Adalette kadinin sözünü onemli oluyor.
- Soran+1 yıl
Allah yardımcınız olsun bende iftiralarla uğraşıyorum öyle insanlarla yarış bile edilemiyor Allahndan bulur merak etmeyin
- Cevap sahibi+1 yıl
İlahi adalete inanıyorum. Taciz suclamasi yapti bana. Hic bir zaman 1 metre bile yaklasmadim. Kazayla eline bile dokunmadim. Doğru düzgün yuzune bile bakmadim. Beni elde edemedi, cirkeflesti se*refsiz konyali bir k*sar. Sonra konyalilari neden sevmiyorsun diyorlar. Bundan onceki sevgiliminde aile kütüğü konyaliydi. O da aldatarak terk etti. Şimdi konyaliyim diyene küfür ediyorum. Bu kadar mı pislik bunlar suyunda mi bir şey var bunlarin..
- +1 yıl
Anlamam
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Var yani siz suçluysanız çekişmeli boşanma olur
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama ikimizde protokol imzaladık avukat gerekçeyi kendi eklemiş
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi