AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok basit düşüyor sunuz
Hah işte basit nedir?
Valla ifşa edemem kanka
Yap kanka ya bende işlemiyo zaten kadınların beyin hücrelerini merak ediyorum 🤣. Belkide ava giderken avlanıyorsunuz
Avlanmak mi yatağa giriyorsunuz nasıl avlanicax
Erkek kadın ilişkilerinde sürüngen beyin aktifdir adost. Tabiki de bu bir avlanma iç güdüsü. Baksana etrafına bir sürü erkek çok aşağılık bir biçimde kadından bahs ederken.
Abi lan şunun kalçalarına baksana misal 😆
Ne diyorsun kanka anlamadım
Hah işte tamda bu! Basit diyosun da belki siz düşürüyoruz zannediyosunuz. Hayvanlar aleminde erkekler süslüdür bayanlar standart. Bizde aksine neden?
Kanka siz kadınlar iki güzel söze tav oluyorsunuz biz napalim
Peki sana soruyorum kaç kadından kaçını elde edip skor yaptın?
Bide skor yapamadıkların hala aklında değil mi?
Sayı tutmadım kanka ve ,,3 senedir uğraşmıyorum artik
Ha bide skor yapabilmek için habire çaba ve efor? What? Her biriniz güzel söze tav oluyor kadın diye volleybol gibi ordan oraya 🤣
👏 peki ne zaman fark ettin? Ve uyandın? Sen canım değilsin bak. Ama bi dönüş noktası olmuş yani
Tamam
S... a... l... a... k yani
Kanka kafa yormak istemiyor um ne diyorusn ya
Sen zekisin anlamışsın kanka. Beynin pas tutmasın neokorteksi az çalıştır
Demans olursun bak
Tutsun kanka valla saldım ben bana sarma sende
Sen aşık olmuşsun bitiksin. Yıkık seni. Fazla üzdürme kendini
Aynen öyle bikmissim bitmiş m
Şşş etme bulma dünyası. Sen bi düşün kaç kişiye etmişim diye. Ondan sonra derdine yan. Sırtlan. Bide diyo ki kızlar çabuk düşüyor. Yukarda allah var. Sen düşür onlar kalkar gün gelir ramazan topu gibi gülleyi yersin kalbine
Ben aşık olmadım olmam da sadece hayattan bikmissim aşk için uzulucek adam değilim
Zemin sağlam değil de ondan. Insan çok çabuk belli ediyor 😆
Bak hala yazıyorsun misal. Neden?
Zeminden değil knka boş ver bak işine sen
Yahu istemeyen insan cevap vermez nazlanma işte 🤣
Tmmm
Çapkın mı olmak istiyorsun yani 😁
Erkekler avlanmayı unutmuşta onu merak ediyorum. 3 aydır düşmedim nasıl düşürüyorsunuz bayanaları merak ettim doğrusu
Önce iltifat ilgi, kendisini bebek gibi hisseder kız sonra bi anda ilgiyi keserim kız o ilgiyi bekler o gelir tıpış tıpış geldiğinde ise bam :)
Ahahahahahahahha bumu yani? Size bir şey diyim mi kadınlar salağa yatıyor. Siz zaten istediğini veriyorsunuz
Kadınlar elbette çok zekiler, ama inan doğası ilgi hoşuna gidiyor ilgi bağımlılık yapıyor o da bunun peşinden gidiyor :)
Emin misin? Belkide yatağa atılmak istiyor sadece?
Hayvanlar alemine baktın mı hiç. Erkekler süslü ve kur yapıyor kadın standart ve seçiyor. Belkide siz cinsel obje olarak kullanılıyorsunuz
Evet mesele de bu zaten, kadın yatağa atılmak istiyor erkeğin de istediği tam olarak bu, aslında ikisi de aynı şeyi istiyor biri basmak diğeri basılmak :)
Peki bu durumda hayvanlardan fark ne?
Aynı içgüdü, cinsellik
Peki insan ne?
Oo işimiz uzun seninle
Hah işte tamda bu. Düşemiyorum ya 🤣
Fazla soru soruyorsun çünkü 😄 adamın s1ki iner seni yatağa atmaya ikna edene kadar 😁
Ikna edemiyor ki 🤣 zeki değil karşımdaki.
Zekaya bakma ver s1ksin 😄
Peki sana soruyorum aptal bana değer mi?
Ne demek değer mi
Diyorum ki cinsellik dahi klas olmalı. Aptal bir erkek zekası ile düşüremedi ise onunla cinsellik yaşansa ne yaşanmasa ne?
Tatlım sen temel içgüdü için fazla felsefik düşünüyorsun, bu insanın doğuştan getirdiği bi duygu yemek içmek gibi, su içmek klas olmalı diyor musun bu da öyle
Tabiki diyorum. Bana en iyisi 🤣
5 sene sonra bu düşüncelerinden eser kalmaz :) biri bana sağlam bassa dersin 😁
Oda yazılan yaşa inanıyor musun? Kadın düşürmüyosun sen ozaman sadece bir et parçası! Kadın çok farklı bir boyut dostum
Sen kendini niye düşüremiyorlar diye anlatıyorsun o zaman, düşürülmek demek klas mı et parçası olmayan kadın için
Klas değil işte. Bak cevabı kendin verdin! Her söylenilene inanma. Demek istenilenen odaklan. Anca ozaman bir kadınla yatarsın. Bu düşürmek değil.
Tamda erkekler bunu arıyor!
Seni becermek isteyen adama kolay gelsin şimdiden :)
😆😆😆
Adam çıkarıp sokacak olsa, şimdi bunun ne anlamı var dersin 😁
Doğru mu? Değil mi?
Değil :) o et o ete girecek bitti bu kadar 😄
Allah sabır versin sana. Durumun vahim. Neden dersen insan eti git gide mındar oluyor. Zor bulacaksın. Karışık cins çok fazla artık
Aradığımı kim söyledi sana
Yahu hayal gücün kuvvetli. Sapıksı yönün ön planda et ete diyorsun. Insan bulamayınca çok hayal eder eğer ki hastalık boyutuna gelemdi ise
Sen çok fazla felsefik baktığın için ben de iyice temel düzeye indirmeye çalıştım et ete demem o yüzden
Hah şu an seni kendi felsefeme çekiyorum bak. Buda kadın olmanın özelliklerinden 🤗 tadaaa
Ya bırak 😄
Iyidi dürüst ol 🤣
Fena değil :)
Takip et özelde devam edelim sohbete
Şşş sana tavsiye az felsefe kat hayatına. Renklen
Tamam
Niye seni takip edeyim dostum. Istiyosan sen et 😆. Egomu tatmin ediyorum zekam ile peşime sürükleyeceğim erkekleri. Klas olmak adına.
Ok.
Taktik yok düşen kızları s1kiyorlar
Kızları nasıl düşürüyorlar? Mevzu bu
İki iltifat eder sohbeti ilerletir e aranan kız da çok
Ben erkeklere sordum neden sen böyle cevap veriyorsun ki? Aranan kız bir bayan tarafından söylenince üzücü oluyor.
Gerçekleri göz ardı edemeyiz
Tabiki kardeşimde şöyle bir durum var. Bir insan kendini asil gösterdikce olur. Biz kendi hemcinsimizi aşaģılar isek onlar niye yapmasın ki?
Haklısın ama böyle kadınlar yok mu yani. Zaten her kadın asil olamaz ki
Ben asilim. Peki sen? Annen?
Bu bile yeter hemcinsine sahip çıkmaya dostum