100 erkeğe sormuş 101 cevap almışlar geçmiş önemli değilmiş 🤔buyrun siz ne diyorsunuz?
Kadınlar diye sormadım çünkü onlar igne ucu kadar yeri bile sorgular 😄
Kadınlar diye sormadım çünkü onlar igne ucu kadar yeri bile sorgular 😄
Geçmişte yaşadıklar, yaptıkları bir yere kadar önemli değil..
Her normal insan gibi yaşananlar, olması gerektiği gibiyse zaten bir problem yok.. O konu da ben de çok farklı sayılmam çünkü..
Sorgulanmasına da gerek yok.. En azından yargılamak yanlış..
Ama yaşadıkları karakteri hakkında farklı şeyler düşündürüyorsa, o zaman önemli.. Bazen kiminle olduğu, neyi nasıl yaşadığı bazen de neden ayrıldığı bize onu daha iyi tanımamızı sağlar.. Bu noktada bilmek isterim mutlaka..
Geçmişinde iğne ucu kadar kuru kalmayacak şekilde sorgularım. Gizemli birisi benim sevgilim olamaz. Çok sevdiğim sevgilim bir şekilde haber alamadığım bir ayda neler olduğunu sorduğumda boş ver dedi, o gün boşverdim ona 😂😂😂
Sorgularım ama geçmişine dair soru sormam. Kendisi bir şey anlatırsa gelmişini geçmişini top gibi sektiririm. Skkdk
🍫😂
Elbette ki koca bi yalan önemsemeyenler varsada vardır ama önemsememek esas anlamda kadını önemsememek demektir
Cevap
7Cevap
Mesele geçmişi önemsemek değil, dert etmemek. Bir kadının kötü bir geçmişi olabilir, ama bunu öğrendiğinde onun burnundan getirmek yerine o kadına destek olmak daha iyi 👍
Gerçekten geçmiş önemli değil.. Yeter ki ruhu temiz olsun, vicdanı temiz olsun. Hangi birimiz sütten çıkmış ak kaşık gibiyiz ki?
Kavga edeceği mı sanmıyorum
Biraz da lafina bağlı
Söyleyen cinse bağlı
Benim yanimda bir kadina kimse laf edemez.. Sorgu memurulugu yapmayi hic sevmem..
Geçmiş her iki taraf için de önemlidir
KS de sorgulamam deyip medeni takılıyorlar bence:)
Geçmişteki zaman sorgulanmıyorum
Zinhar yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?