ünideki en yakın arkadaşım bir sure once benden hoslandigini soyledi ve sevgili olduk. Ilk zamanlar aramız çok iyiydi ama sonradan yapamadı. Arkadaşlarimi sevmezdi bende onun için ilişkiyi kestim yeni birileriyle de tanismadim cunku o bana yetiyordu her seyi beraber yapiyorduk. O kendine ortam kurdu ama ben şu an yapayalnizim. Oda arkadaşlarima da surekli akil danismak istemiyorum ama dayanmıyorum. Birileriyle konusmaya ihtiyacim var yoksa kafayi yiyecegim. Onunla kurdugumuz hayaller surekli aklimda. Dün aradım ve zaten ben seni uzun zaman once sevmeyi birakmistim dedi. Canim çok yandi. O kadae gurursuzum ki her an telefonu elime alip ariyabilirim onu. Kafam da kalbim de dayanamiyor. Sabahlari yataktan cikip okula gidesim gelmiyor. En sevdigim derse bile onu gorecegim diye gidemiyorum. Kendimi cok yalniz hissediyorum. Bugun beni tam 3 kere aradi duşta oldugum icin açamadim. Bugün eşyalarini getireyim mi diye aramiş. Ben bundan bile kendime umut çikartiyorum. Ayrilirken seni severek ayriliyorum demisti ama simdi de uzun zamandir seni sevmiyorum dedi. Canım çok yanıyor. Lütfen kafami toparlamam icin bana akıl verin. Onu tekrar aramayi dusunmuyorum bu tarz seyler soyleyip kafami karistiramayin lutfen. Beni sevmedigini biliyorum. Sadece bunu nasil aşarim hayalleri nasil unuturum bunu bilemiyorum. Onu cok ozluyorum gunde 5 5 defa agliyorum ama eminim ki o arkadasariyla pes oynayip goygoy yapiyor.
Ağlamadan duramıyorum canım çok yanıyor ne yapmam lazım?

En İyi Cevap