Çok kötü kafama takıldı, yardım?

Üstünden baya zaman geçti ve biz sevgilimle evliyiz şu an yani artık eşim oldu ama birden aklıma takıldı. Eşimle aynı sınıftaydık ve benim kız grubum vardı toplam 6 kız falandık bazen grup ödevleri olurdu sevgilim (yani şu anki eşim) de bizim gruba dahil olurdu. Bu sayede kız arkadaşlarımla da arkadaş oldu fakat 1-2 kız arkadaşım biraz ters bir yapıları vardı diğer 2-3 kızla daha iyi anlaşırdı. Neyse bir tane arkadaşım böyle çocuk gibi konuşurdu genelde onu çevredekiler de tatlı ve şapşik bulurlardı. Benim sevgilim de böyle şakacı bir tiptir kendi arkadaşları arasında da sürekli espiri yapar şakalaşır onları güldürürdü hep. Bu bahsettiğim kız arkadaşıma da sürekli şaka yapardı gülerdi falan onun hallerine. Bir zaman sonra kıskanmaya başladım bende, hatta bazen derste yan yana gelirlerdi işte derste bile konuşurlardı sohbet ederlerdi fısır fısır. Ne bileyim diğer arkadaşlarımla da konuşurdu ederdi ama o arkadaşımla daha fazla uğraşır, şakalaşırdı. Bi ara ben arkadaşımın sevgili yaptığını söylemiştim ona gülmüştü sevgilim, iyi yapmış kafası dağılır demişti. Bilmiyorum ya of, şu an benim kız kardeşimle de baya uğraşıyor şakalaşıyor, mizacı bu ama bilmiyorum aklıma takıldı. Sizce o aralar bu arkadaşımdan hoşlanmış olabilir mi?
Çok kötü kafama takıldı, yardım?