Üstünden baya zaman geçti ve biz sevgilimle evliyiz şu an yani artık eşim oldu ama birden aklıma takıldı. Eşimle aynı sınıftaydık ve benim kız grubum vardı toplam 6 kız falandık bazen grup ödevleri olurdu sevgilim (yani şu anki eşim) de bizim gruba dahil olurdu. Bu sayede kız arkadaşlarımla da arkadaş oldu fakat 1-2 kız arkadaşım biraz ters bir yapıları vardı diğer 2-3 kızla daha iyi anlaşırdı. Neyse bir tane arkadaşım böyle çocuk gibi konuşurdu genelde onu çevredekiler de tatlı ve şapşik bulurlardı. Benim sevgilim de böyle şakacı bir tiptir kendi arkadaşları arasında da sürekli espiri yapar şakalaşır onları güldürürdü hep. Bu bahsettiğim kız arkadaşıma da sürekli şaka yapardı gülerdi falan onun hallerine. Bir zaman sonra kıskanmaya başladım bende, hatta bazen derste yan yana gelirlerdi işte derste bile konuşurlardı sohbet ederlerdi fısır fısır. Ne bileyim diğer arkadaşlarımla da konuşurdu ederdi ama o arkadaşımla daha fazla uğraşır, şakalaşırdı. Bi ara ben arkadaşımın sevgili yaptığını söylemiştim ona gülmüştü sevgilim, iyi yapmış kafası dağılır demişti. Bilmiyorum ya of, şu an benim kız kardeşimle de baya uğraşıyor şakalaşıyor, mizacı bu ama bilmiyorum aklıma takıldı. Sizce o aralar bu arkadaşımdan hoşlanmış olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bunu evlendikten sonra düşünmen inanılmaz gerçekten jeton geç basıyor heralde
O zamanlar da baya kıskanır sorgulardım ama okul bitince unuttum. Şimdi nerden aklıma geldiyse tekrar, eşime soğuk yapıyorum anlam veremedi oda. Sizce hoşlanmış mıdır anlattıklarımdan ne çıkardınız?
kanka yani şimdi soğuk yapman mantıklı mı sence direkt sor boş mevzular için niye ilişkini bozuyosun
Şimdi sorarsam deli oldugumu düşünecek bu olayların üstünden 4 sene falan geçti. Napcam bilmiyorum sinirim bozuldu
Hadi diyelim hoşlandı. Gider onu secerdi. Geçmişi sil at
Bilmiyorum ya merak ediyorum sadece, nereden aklıma geldiyse çok fena kafama takıldı eşime soğuk yapıyorum. Siz anlattıklarımdan ne çıkardınız peki? Sizce hoşlanmış olabilir mi
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme. Kızla iletişim halinde misiniz Şu an ? Olmayan kişiyi aklina dusurursun unutma.
Yok hayır şu an bir iletişimimiz kalmadı. Mezun olalı 3 yıl oldu konuşmuyoruz çoğusuyla zaten. Nerden geldiyse aklıma of :( yani sürekli onunla uğraşır şakalaşırdı, derste bazen yan yana otururlardı o aralarda da konuşurlardı. Bilmiyorum
diyelim hoşlandı ne olacak?
Of bilmiyorum merak ediyorum sadece, nereden aklıma geldiyse çok fena kafama takıldı eşime soğuk yapıyorum. Siz anlattıklarımdan ne çıkardınız peki?
anlattıklarından uzmana görünmen grektiğini çıkarttım :D olay olmuş bitmiş adam senle evlenmiş. şu an ya hamilesin ki umarı onun sendromlarıdır. normal halinle bunu takan biriysen ciddi paranoya belirtisi. hatta günlük paranoya bulamamışsın eskileri kurcalıyorsun
Off evet hamileyim nerden anladınız? Ama baya oldu 4. ayımdayım normal mi yani bunlar? Hayır bunu geçtim siz lütfen cevap verin anlattıklarımdan ne çıkardınız?
hamile olduğunu :D konuyu kapat hamilelik sendromu de geç. çekilmez biri olmanın luzumu yok
Çekilmez biri mi? :( sadece aklıma takıldı, lütfen bir yorum yapın ya anlattıklarımdan yola çıkarak
Sacmaliyosunuz. siz o kişiyle evlsiiniz.
:( ama bilmiyorum nerden aklıma geldiyse bugün sürekli bunu düşünüp duruyorum. Sizce zamanında o arkadaşımdan hoşlanmış olabilir mi? Yazdıklarımdan böyle bir şey çıkardınız mı?
Hayır içinizden iyi dilekler gecirinki iyi şeyler olsun anladınız mı
Şu an öyle yapıyorum ama geçmişte bu yazdıklarım yaşandı yani
Olabilir ama art niyetli bakmayin
Ama ne bileyim sürekli o kızın tavırlarına konuşmasına gülmesi, şakalaşması onunla uğraşması beni düşündürdü. Eskiden de kafama takar kıskanırdım, şimdi niye aklıma geldi bilmiyorum
Ona bakarsan kız kardeşine de aynısını yapıyormuş
Evet kendi arkadaşları ile de uğraşıyordu, ama onlar kendi arkadaşlarıydı ve kız kardeşim de tamam olabilir neticede kız kardeşim ama arkadaşıma öyle davranması peki?
O oncedendinevli değilsiniz
Ama sonuçta sevgiliydik ne fark eder ki?
Farkeder ortada bir resmiyet yok tunama artık var.
Öyle mi diyorsunuz? Yani kafamdan sileyim mi bunları? Ama sizden son bir ricam var , lütfen bu yazdıklarımdan yola çıkarak söyleyin sizce arkadaşımdan hoşlanmış mıdır o zamanlarda?
Aşağıdaki görüşlere birkaç ayrıntı daha verdim konu ile alakalı, zahmet olmazsa bakabilir misiniz çok önemli lütfen
Hayır.
Sorun değil ama bakın ozaman yani sevgkiyken bahsettiğin zaman istese senden ayrılıp onla da sevgili olmaya calisa bilirdi ama yapmamis
Bilmiyorum ben işin içinden çıkamadım en iyisi boşvermek, ona kızgınlığımın geçmesini bekleyeceğim. Belki hamile oldugum için aklıma gelmiş olabilir, teşekkür ederim yorumlarınız için
Rica ederim eğer hamile iseniz bu düşünceler normal ama gelir geçer
İnşallah geçer çok teşekkür ederim çok sağ olasınız görüşleriniz için tekrardan
Ne demek
İlginç
İlginç olan ne?
Senin bunu düşünüyor olman
Evet nerden hatırladıysam çok sinirlerim zıpladı yani. Anlattıklarımdan ne çıkardınız peki? Sizce hoşlanmış olabilir mi?
Knk bunu daha detaylı anlatmadan Nası fikir Sahibi olucam
Ya işte genel olarak böyleydi, bilmiyorum sık sık o arkadaşıma takılırdı uğraşırdı espri yapardı. Onla konuşur sohbet ederdi. Bir defasında bu arkadaşım bacağını kırmıştı, bizde kızlar arasında konuşuyorduk derste, sevgilim de yanımdaydı. Sonra bana dönüp "nolmuş ayağını mı kırmış?" Diye sormuştu bende nasıl yani sen nerden anladın ki bunu? Oda bana yani napim kızlar o kadar yüksek sesle anlattılar ki duydum bende demişti. Ama kırsa bile sana ne bundan dimi?
Ee kanka bunda bi şey yok ki ayrıca bu kız bahsettiğin zamanlarda kendine rakip olabilecek biri miydi
Ya bilmiyorum genelde hiç sevgilisi yoktu, sınıftan benim sevgilimin bir arkadaşı hoşlanıyordu ama pas vermemişti. bi ara da sınıftaki diğerler arkadaşlarla toplanmıştık resim çekildik sevgilim de instada paylaşacaktı fotoğrafı, tutturdu herkesi etiketlicem. Bende dedim ki ne alaka herkesle takipleşmiyorsun hem bir sürü insan var boş ver paylaş gitsin işte. Neyse işte beni duymazdan geldi birkaç kişiyi etiketlemeye başladı sonra tam bu kız arkadaşımın ismini yazıyordu (takipleşmiyor ama meğersem hesabının ismini biliyormuş) sonra birden duraksadı ya neydi Elifin instagram hesabı falan dedi, oysaki direk yazıyordu biliyor gibiydi. Aklıma gelenler bunlar yani
Bide bazen bu arkadaş çocuklar gibi konuşuyordu şapşik şapşik garip hareketleri vardı sevgilim o hallerine gülüyordu falan
Valla kanki bence abartıyosun ama eşin çapkın biri mi
Yok çapkın değil sadece çok komik ve şakacı biridir. Kendi arkadaşları ile de sürekli bu şekilde uğraşıp dururdu, benim kızkardeşime de yapıyor ama neticede o kız kardeşim yapabilir, arkadaşım ne alaka yani
Ne kadar zaman geçti bu konunun üstünden
3 bucuk yıl falan
😂😂 knk bi ara yaz da konuşuruz
Abartıyo muyum gerçekten? Bide son zamanlarda yine sınıfta kızla sohbet etmeye çalışıyordu şakalaşıyordu, bende gördüm oralı olmadım sonra beni sohbete dahil etmeye çalıştı tepki vermedim. Sonra da bana dönüp bak işte sohbet ediyoruz sende gel katıl konuş yani ne surat asıp uzak duruyorsun demişti, eskisinden daha ciddi duruyordu son zamanlarda
Knk yaz bi bana
Tamam
Sen kafayı yemişsin
Abartma ya :( birden aklıma geldi sadece. Peki konuya yorum yap bari, fikrini söyle
Anlattıklarından çıkarttığım sonuç senin şizofrenik düşünceler içinde olduğundur kendin diyorsun eşim espri ve komiklik sevdiği kişilere takılan bir kişilik diye ve kaç yıl öncesine dayanıyor bu dediğin nerden tutsam elimde kaliyor sen bı terapiste mi gitsen
Peki birkaç bişey daha yazıcam onları da yorumlar mısınız?
genel olarak böyleydi, bilmiyorum sık sık o arkadaşıma takılırdı uğraşırdı espri yapardı. Onla konuşur sohbet ederdi. Bir defasında bu arkadaşım bacağını kırmıştı, bizde kızlar arasında konuşuyorduk derste, sevgilim de yanımdaydı. Sonra bana dönüp "nolmuş ayağını mı kırmış?" Diye sormuştu bende nasıl yani sen nerden anladın ki bunu? Oda bana yani napim kızlar o kadar yüksek sesle anlattılar ki duydum bende demişti. Ama kırsa bile sana ne bundan dimi?
bi ara da sınıftaki diğerler arkadaşlarla toplanmıştık resim çekildik sevgilim de instada paylaşacaktı fotoğrafı, tutturdu herkesi etiketlicem. Bende dedim ki ne alaka herkesle takipleşmiyorsun hem bir sürü insan var boş ver paylaş gitsin işte. Neyse işte beni duymazdan geldi birkaç kişiyi etiketlemeye başladı sonra tam bu kız arkadaşımın ismini yazıyordu (takipleşmiyor ama meğersem hesabının ismini biliyormuş) sonra birden duraksadı ya neydi Elifin instagram hesabı falan dedi, oysaki direk yazıyordu biliyor gibiydi. Aklıma gelenler bunlar
Bide bazen bu arkadaş çocuklar gibi konuşuyordu şapşik şapşik garip hareketleri vardı sevgilim o hallerine gülüyordu falan
Bu arada HAMİLEYİM belki bunun etkisindeyim bilmiyorum :(
Bir şey soracağım bu olay kaç yıl önce yaşandı
3 yıl önce. Neden?
Hak mı verdiniz bana?
Ya kardeşim dalga mı geciyosun aradan 3 yıl geçmiş kocana söylesen deli mi bu diyecek ahabbsbs ne güzel şu an sorunsuz birlikteliğimiz var bir de çocuk olacak Allah bağışlasın mis gibi ortam millet ne dertlerle uğraşıyor sizin ki aklınıza takacak bir şey olduğunu bile düşünmüyorum için rahat edecekse kocan da çok fazla irdelemeye biriyse aç konuyu diyecek bunu söylerken bile saçmalığın komikliginden dolayı gülüyorum yani o kadar saçma bı taktiginiz durum bu
Evet haklısınız saçma. Ama en azından düşüncenizi söyleyin, haksız mıyım yani şüphelenmekte? O zamanlar hoşlanmış mıdır o kızdan sizce? Anlattıklarımdan yola çıkarak lütfen düşünceniz neyse onu söyleyin