Şayet paylaşımlarından ne kadar ahlaksız ve hasta biri olduğun ortada
Bir de 35 yaşındasın
Yazık annene babana diyeceğim ama seni dünyaya getiren kim bilir nasıl bir anne babadır !
Merhabalar,
Bundan 3 ay önce aynı şey başıma geldi yani ben kendim istedim ailem çevrem hep tepki gösterdi olmaz yaş farkı çok pişman olursun vs şeyler söylediler bu arada ben 20 yaşındayım o kişide 36 yaşındaydı benim maadi durumun iyi ama onun şirketleri holdingleri vardı şöförleri bi an cazip geldi dedim aileme istiyorum babama dedim abimle konuştum kimse onaylamadı baya ısrarcı oldum en sonunda ailem de tamam dedi her şey konuşuldu tabiki arkadaşlarım hep dedi sen çok güzelsin yanına yakışmıyor olmaz kendine yazık etme yaşıtlarınla bi yola gir diye dinlemedim yüzük takılacak nişan olacak ertesi günü tabi aradan baya zaman geçti ama böyle her şey oturmaya başladı kafamda balkona çıktım o gece uzun uzun düşündüm ya gerçekten para hiç bir şey değil para mutluluk değil kendi kendime düşündüm ben 30 yaşıma geldiğim zaman o 46 yaşında olacak ben gezmek istesem pasif kalacak ben bara gidip eğlenmek istesem o emekli moduna geçecek bir çocuğumuz olsa ben ablası gibi o dedesi gibi olacak bir fotoğraf atmak istesem sosyal medyaya insanlar şu kıza bak şu adama bak kesin parası için evlendi diyecek bi süre sonra kıskançlıklar başlayacak çünkü sen ondan yaşça küçüksün o senden büyük seni tek bi yere göndermeyecek kısıtlayacak diye kendi kendime düşünüp durdum ya dedim boş ver sevdiğim yaşımın dengi bi insan olsun kuru ekmek yer otururum en azından diyebileyim ki sevdiğim adam o gece döndüm herşeyden istemiyorum dedim aileme yarın söyleyin gelmesinler söyledik istemiyorum istemiyoruz diye iyi ki de iyi ki diyorum yani hayatımda yaptığım hem yanlış hem doğru kararı verdiğim bir dönüm noktası oldu iyiyim evlenmedim çok iyi düşün aşkın yaşı yoktur diye bir şey yok aşkın yaşı vardır denginle emin ol parası olup çok huzursuz olan insanlar da var tabiki hayat senin hayatın yaşam senin yaşamın ama iyi düşün vaktin varken acele etme.
Senin yaşın daha çok küçükmüş bence de doğru olanı yapmışsın
Şöyle diyeyim 46 yaş enerjinin bittiği emekli moduna geçilen bir yaş değil tabi bu kişiden kişiye göre değişir
15 yaşta çok büyük bir sorun değil bence çünkü erkekler geç olgunlaşıyor ve evliliğe hazır olmuyorlar çoğunlukla 30 dan önce
Benim için yaşı benle aynı olması çok önemli değil
Kuru ekmek yerime de katılmıyorum çünkü fakirlik kapıdan girince aşk bacadan uçarmış diye
Yaş farkı olan insanlar da illa parası için evlenmiyor
Bu düşünce yanlış
Aradaki yaş farkı gerçekten fazlasıyla fazla. Yani siz şu an 30 yaşındasınız belki enerji olarak kendinizi onun denginde görüyorsunuz ancak bundan birkaç yıl sonra pişman olma ihtimaliniz çok yüksek tabii bu benim bakış açım.
Şimdi çok tozpembe görünen durumlar size tozunu bırakıp kaybolmasın yani bilmiyorum tabii sizin hayatınız.
Teşekkür ederim yorumunuz için ☺️
Sana ne uyuyorsa onu yap yok cinsel anlamda sana uyum sağlamaz yok 10 yıl sonra o 60 yaşında vs olur gibi cümleleri de umursama senin hayatın sonuçta elalem ne derse desin kullar kader yazamaz :)
Son cümlen muhteşem 🤣
Herhalde kızzzzz 😂 herseyy senin için
Millette boş yapıp durmuş yok on sene sonra bilmem ne diye
Sanki kendilerinin yarına garantileri var 😂
Hayir yanlış değil. Burada sorsan çoğu kişi 30 yaşındaki bir kadinin dogurganligi azaldı diye evde kaldi der. Yaşı büyük biri seninle evlenince neren rerorirororor yapıyorlar anlamiyorum
Aynen öyle
Aşağıdaki elemanın yorumunu direkt silebilirsin neden cevap vermekle uğraşıyorsun. Belli ki gençken de yaşıtlarınin ilgisini çekmemiş. Suanda da senin onun yasinda birini değil de ondan daha olgun olanını tercih etmen zoruna gitmiş.🤣🤣🤣
Ya adam ruh hastası önce kaale aldım cevap verdim sonra baktım ki normal değil kafa yanmış 😂
şikayet ettim sisteme ama silinmedi daha yorumları
Direkt kendin de silebilirsin
Şikayet edince silinmiyormuş saçma ama silemedim
Ha evet öyle olursa silinmez doğru. 50 yaşında biri icin baston resmi attığına göre kendisinin o yaşta öyle olacağına inanıyor olabilir. şu an kim bilir ne halde? Yazik
Şu an muhtemelen işsiz güçsüz evde boş boş oturan
Güncel hayatta belki hiç kadın arkadaşı bile olmamış
Asosyal biridir
Cevap
49Cevap
30 yaşında olgun bir kadınsın sonuçta senin için en doğrusunu yine sen bilirsin.
Bazıları yaşı ileri de olsa gayet genç durabiliyor karşındaki kişi öyle de olabilir. Seviyorsan ve karakter olarak sana uygun olduğunu düşünüyorsan pişman olmazsın. Hani 20 yaş az bir fark da değil ileride sen bunu sorun edebilir misin bilemeyiz. İyice düşünüp kararını sen ver. En doğrusu bu olur.
Doğru biri olduğunu düşünüyorum
Çünkü fikren ruhen uyuyor bana
Bir defasında bende kendimden tan 20 yaş büyük birinden hoşlandım. Gayet güzel samimi konuşkan hoş sohbet burosundaydim ev tutmak için. Neyse biz konuştuk iyice ev konusunu hallettik ben kapıdan dışarı çıkıyorken beni kapıdan ağırladı. Elleri felan titremeye başladı birden yaşlı enerjisi aktı etrafa ulan 3 saattir büroda konuşuyoruz enerjin benimkinden gencti kapıdan uğurlarkenki hali neydi öyle Aman tanrım. Resmen kaçtım. Bazen buz dağı süslü görünür buz dağının görünmeyen kısmını görünce hayal kırıklığına uğrama? Benden demesi.
@guvugjvug yas farkı önemli mi yani
Dedim yaa buz dağının görünmeyen yüzü var. Adam benden genc gibi sohbet ediyor tipide yaget düzgün. Ama her şey herzaman göründüğün gibi değildir. Yaş farkı çok sa bir müddet seni mutlu eder. Ondan sonra topuklarıni popon vura vura kendin kaçarsın adamdan. Dediğim gibi bir müddet mutlu olursunuz... Bu ister 5 yıl olsun ister 10 ondan sonra kaçarsın kendin adamdan.
@guvugjvug anladım
36 yaşında 51 yaşında biriyle evlendim ama ikimizde 2. evliliği bizim burada derler ki var adamın kartına otur gönül tahtına 2. evlilikler de bu tarz yaş farkları olabilir benim eşim yaşını göstermiyor birde bana uyum sağlıyor herkes öyle olur mu bilemem ama bence kendi yaşınıza daha yakın birini bulun derim ben
Pişman oldun mu peki
daha yeni evlendik bir kaç ay oluyor şimdilik pişman değilim Allah ta pişman etttirmesin amin
Amin 🙏
Sizin tercihiniz sonuç olarak burada ki insanlar değil siz evleneceksiniz. Ben ne hissettiğinizi, nasıl duygular beslediğinizi de bilemem ama içiniz de sevgi yoksa sırf mantık için de evlenmeyin. Gün 24 saat ve koca gün için de sevmediğiniz biri için vakit harcamak sizi ne kadar mutlu edecek?
Mantıkla birlikte sevgi de var
O zaman basın nikahı niye soruyorsunuz ki millete :D
Toplumda biraz tepki aldım
Boş verin toplumu hayat sizin. Toplum yaşamıyor bu hayatı. Bırakmak lazım bu toplum ne der sevdasını
O putu kırabilsek
Herkes kendininkinden sorumlu siz kırın önce.
30 yaşında bir kadın için 50 yaşında bir erkek sana pek verimli olamaz.
Duygusal yönü geçtim cinsel anlamda bile sana istediğini veremeyecek. Hadi verdi diyelim ve bu toplasan maksimum 2 sene sürer.
Bence hata yapıyorsun, ya yaşıtların birisiyle evlen, ya da 35 üstü 40 altı birisiyle evlen.
Yaşıt düşünmüyorum çoğu evliliğe hazır değil
Düne kadar bende evliliği düşünmezken şimdi evliliği artık düşünüyorum. Tabi bunun için uygun birisi lazım.
Yani sen de neden umudunu kesiyorsun anlamadım, 50 yaşında birisiyle evlilik hatalı. Bence bekle karşına mutlaka iyi birisi çıkar.
Evlilik düşünse ne olacak 30 yaşındaki adam daha kendini toplamamış oluyor
Bir de çok nazlı oluyor
Kıymet bilmiyor vs
Gerek Yok
30 yaşındaki adam kendini toplamadıysa boş yaşıyor.
Ben bu zamana kadar evlenmememin sebebi iş ve kiralık evde yaşam sürmek istemediğim içindi.
Çok şükür şimdi işim ve evim var artık ve bunları ben kendi başıma başardım.
Şimdi ise evlilik düşüncem var.
Her insan hayatı toz pembe yaşamıyor. Sende dediğim gibi 50 yaşında adam oturaklıdır görmüş geçirmiştir dersen işte o zaman kaybedersin.
Genelde boş yaşıyorlar
Şu ekonomik krizde 30 yasında ev almak vs neredeyse imkansız zaten
Sana da kalmıştır bir yerden
Hayır bi yerden kalmadı Tokiden çekilişle çıktı. 2 ay öncesine kadar hayalken şimdi çok şükür evim oldu.
Hayırlısı olsun adına
Teşekkür ederim.
Peki seni bu karara iten şey ne🤔
yaş farkı biraz fazla gibi
tamam benim de benden yaşça çok küçük kız arkadaşım oldu hatta evlenmek isteyen oldu ama ilerisi için ne kadar sağlıklı olur tartışılır
Yaşıtlarım çoğu evlilik düşünmüyor ve sorumsuz
Kadınlar genelde evlenmek istiyor
Erkekler sorumluluk almak istemiyor
Yalan söylüyorsun ya
İyi akşamlar
sevdiysen ve mantığına yatıyorsa yanlış karar değil
sırf cinsellik için olumsuz yorumları okudum da 30-35 yaşlarında eşlerine yetemeyen adamlar var belki de hiç düşündüğün gibi olmuycak kocan çok da aktif olucak bence doğru karar
Yorumları dediğin
Şu ruh hastasının yorumunu mu
o ve bi kaç tane daha var çok olumsuz düşünen bence senin hisettiklerini bilmek imkansız evlilik sadece cinsellik üzerine de kurulmaz eğer yeterince sevmişsen doğru yoldasın demektir
Fikren ruhen anlaşmak ve uyumlu olmak önemli
e tabiki sen ona ne kadar hitap edebiliyorsun o seni ne kadar önemsiyor ve mutlu etmek için gösteriyor bunları da değerlendirmek gerekli
Evet tabi
sana vaad ettikleri ya da söylemleri nasıl
Gayet iyi ya bi sorun yaşamadık 2 senedir
2 sene gayet uzun bir süre aynı evde yaşadınız mı bu 2 sene de
Şimdi her şey toz pembe. 10 yil sonra sen 40 olacaksin o ise 60 . 60 olunca baya yaslaninca gozun genc erkek arayacak. Bunlar gecici heves hepsi
O zamana kim öyle kim kala
Ayrıca çok fit bakımlı 50 yasında kişiler var
Ekrem İmamoğlu misal pek çok 35 e tercih edilir
10 yil sonra bakim diye bisi kalmaz kendink avutmaya çalışıyorsun hanim efendi
30-35 arasında da bakımlı değil bu ülkede erkeler
Bilmiyorum benim yasim cok genc. 50 60 yas yerine sende 25 20 yaslara bak ne fark eder
Onlar lay lay lom oluyor ve çoğu evlilik düşünmüyor
Hayir düşünüyorlar misal benim yasim cok genc bakimliyim. Tipimde de bir problem yok. Evlilik düşünüyorm birazcik zaman sonra
Birazcık zaman dedikleri 4-5 sene yapıyor
Genelde senin gibi düşünüyorlar işte
O yüzden ben 30-35 aralığı düşünmüyorum
Kendini toplamış olmuyorlar
Yani sen soyle diyorsun. Cok genc erkek olsun hemen evlenmek istesin karakteri falan herşeyi okey olsun. Evlenirim.
Fikren ruhen uyumlu okursam durumu da varsa olur
Yani ornek olarak ben sana gore gencim. Tipim kötü değil. Bakimliyim. Maddi olarak durumum iyi. Karakterim de senin icin uygun olsa benimle evlenirdin degil mi?
Hayır
Ahaah. Biliyordum. O zaman genc erkekler evlenemek istemiyor deme. Ben onlarla evlenmek istemiyorum de
Senle evlenmezdim dedim ama dikkatini çekerim
Ben benimle evlen demiyorum ben kendim uzerinden ornek veriyorum bu kriterlere sahip birisi demek istedim kendimi demedim yanlis anladin.
Tamam senin tarzında biriyle evlenmezdim
Sen benim tarzımı biliyor musun ki konuşuyorsun. 10 dakikalık kişiyim senin için benim tırnak rengimi bile bilmiyorsun boş yapma :D
Yazdıklarından belli oluyor hafif malak olduğun
By
Sg : D
Sen s g çapsız
şu an belki sizin için doğru gelebilir ama uzun vadede sağlıklı bir şekilde düşündüğünüzde size de yanlış gelecektir.
Sanmıyorum.
karar sizin elbet
olursun bacım adam 50 yaşında hiç bişey değilse bile cinsel açıdan adam da belki bitti bitecek onu geç sen onun yaşına geldiğinde o büyük ihtimal artık aramızda olmayacak.
Ekonomik olarak ferahlık için yapıyorsan bir şey diyemem ama çok akıllıca olmaz bu söylediğini yapman.
Gayet akıllıca bence
Kafa yapısı yaşıtlarımın da uymuyor ki
Erkekler evlilik düşünmüyor genelde
Düşünen de ipsiz sapsız işsiz güçsüz çoğu
Bir ömür çalışıp kira ödemek istemem
50 yasindakinin dusunce tarzi gorunusu fizigi eger elli gibi degilse yas sayidan ibarettir cok zengin degilse yadirgarlat
Çok zengin değil ama orta seviye üstünde bir yaşam sunabilir bana diyelim
Demek istedigim su gelirini sormadim eger cok zengin olsaydi o sana bidi bidi yapanlar sesini cikartmaz ustune helal olsun derlerdi onu demek istedim siz keyfinize bakin hayat sizin hayatinuz dedigim gibi fizigi diri dusunceleri sizede uyuyirsa say sayilardan ibaret teferruat olur
Teşekkür ederim
Ricaederim
seni buna iten bir geçerli sebebin vardır elbet. sana mutluluklar.
Teşekkür ederim
10 yaş neyse derim de ben hep ama 20 yaş fark çok fazla gibime geliyor. Ama karar senin tabi bize laf düşmez
Sevgi ve uyum varsa olabilir ama 10 sene sonra seks hayatı tehlikeye girer
On seneye kim öyle kim kala
Öyle deme evlilikte o da önemli
Sana kalmış bir şey saygı duyarız ama 10 yıl sonra Seks hayatın bitecek
Sen şimdi 20 sene sonra dükkanı kapatacak mısın
33 yaşındayım 27 senem var daha belki daha kısada olabilir genelleme yapıyorum
Hani bir laf vardır demir tavında dövülür die sen tam tavında iken o uyku isteyecek senden kaçacak ve bu yaptıklarına pişman olacaksın ama umarım pişman olmazsın
Niye pişman olayım ya
Dünyanın sonu mu
Mutsuz olursam ayrılırım sanki ne olacak
Orası ayrı her türlü arkandayız o zaman 😊😊
Sağol 🙏
Mutluluklar Dilerim
Hayat senin hayatın biz ne desek boş olur kaderini yaşa derim hayırlısı olsun
Pişman olabilirsiniz yaş farkınız çok fazla bu sorun olur
Bu ciddi bir soru ise kesinlikle yanlış çok fazla pişmanlık yaşarsın.
Bence icinde bulundugun psikolojik durumu degerlendir. Yanlis kararlar verme.. Cunku bazen insan gaflete dusebiliyor
Sevilip sahip çıkılmak arzusu
Bende 19 yasindayken 30 yasinda bir abimize hoslanti duymustum. Cunku guclu duruyodu iyi kazandigi bir isi vardı ozguvenliydi bende o sıralar henuz ogrenci oldugumdan benim gozumde baskaydi yani. Ama zaman gecince kendimin ne kadar eglenceli, onunsa ne kadar kurumsal sıkıcı bi tip oldugunu anladım. Gaflete dusmek dedigim bu iste. Sende iyice düşün zayıflıkların yuzunden mi ona yoneliyosun yoksa gercekten daha iyisi olsada onu secicegin icin mi😅
Teşekkür ederim cevabın için
Yanlış arada yaş farkı çok sen 30 larında 40 larında fıkır fıkırken o adam uyumak isteyecek yavaşlayacak
İstesin birlikte uyuruz
Hayat senin sen mutlu isen herkes işine baksın. Kimsenin haddine değildir seni yargılamak.
4 5 seneye adamın işi biter sonra duvarlara tırmanırsın
Çok yaş farkı var yapma hayatının hatasını
#Hükümdar
Yaş farkınız çok fazla.
Yani çok iyi düşünmeniz gerek. Yanlıs anlamayın ama erkekte yaş ilerledikçe özellikle bazı konularda düşüş olur
Olmaz gibi ya, anlık bir şeyler olabilirde ileride olumsuzluk yaratabilir.
Büyük ihtimalle pişman olursun
İlk seneler mutlu olur. Ama ileride adam ciddi ciddi yaşlı göründüğünde kafasını duvarlara vurur. Kendi yaşıtları veya kendinden 5 veya 10 yaşlarındaki erkekler ise karizmalarinin doruğunda olacaklar. O kadınların ne kadar şanslı olduklarını düşündükçe kıskançlıktan delirecek.
@guvugjvug cinsellik falan eksik olacak galiba
Kimseyi dinleme içinden ne geçiyorsa yap..
Aynen
👍🏻 mutluluklar..
Sağol 🙏
🙏🏻 sende sağ ol..
Kararini etkileyen faktorler neler
Yaşıtlarımın genelde ipsiz sapsız olması
Yok canim vardir ipi sapi olan
Yok ya
En son birinden hoşlanıyordum
Çalışıyorum borsadan ordan burdan kazanırsam işi bırakırım diyordu
Sadece buna bakarak secmek mantikli degil gibi
Sadece bu değil ya baska şeyler de var
ne msela atıyorum olgun beyinden hoşlanıyorsan olabilir.
Evet olgun oluyorlar
Ve daha görmüş geçirmiş oluyorlar
peki bi 10 sene sonra nasıl olcak sence onu düşün o da kafana yatıyorsa etrafı dinleme
10 seneye kim öyle kim kala
öyle dersen olmaz. ölmeyip kaldığınızı düşün. kafa fizik performans enerji açısından değerlendir. madem gerçekci bir cevap arıyorsun
Hiç belli olmaz şu hayat şartlarında
:) tamam
Olursun muhakkak her anlamda..
Kafanız uyuşuyorsa pişman olmazsın heralde
Kesinlikle ilerde olursun iyi düşün öyle sev
Olursun neden böyle bişi ye karar verdin
Olursunuz
Evet olur ve aldatırsın
Nerden bilelim iyice düşün
olursun ileriyi dusun iğrenc
Doğru konuş fikir soruyor
Olabilir cahildir ben dalga geciyor muyum duzgun sekilde yorumluyorum😀
Sağ ol ya😄
Senin hayatın kimseyi ilgilendirmez
İlerleyen süreçte sıkıntı olur diye düşünüyorum.
Sen onu, o seni mutlu edebilirse neden olmasın.
en temizi dalga kalkmaz kafan yorulmax fkfkf
kafan uyuşuyorsa seviyorsan devam et
Niye buna gerek duydun?
Sevdim
Hayirlisi
Amin 🙏
Hayat senin biz ne diyelim ki
Senin hoşuna Gidiyorsa sorun yok
Mutlu olsan hayir
Çok doğru bir karar
Aşkın yaşı yoktur
maalesef evet