Sevgilim neden değişmiyor?

Arkadaşlar erkek arkadaşım yani nişanlımla beraber yaşıyoruz çok problemli bir insan her konuda problem yaşıyoruz sürekli kavga halindeyiz çok fazla stresli bir insan Suratsız bazen beni hiç görmüyor İyi olduğu halleri günün yarım saatini geçmiyordur Yani evle ilgileniyor maddi olarak hiçbir sıkıntımız yok ama stresi beni boğuyır artık ben stresli hayatı sevmiyorum Ama o sanki kavga çıkarmak için elinden geleni yapıyor dün ki kavgamızda beni görmediği için oldu suratıma bardak fırlattı beni görmüyorsun dedim evin içinde ne demek istiyorsun diyip suratıma bardak fırlattı gerçekten artık değişmesini istiyorum ama hiçbir türlü yapamıyorum asla beceremiyorum değişmesini o beni değiştirdi ben onun istemediği hiçbir şey yapmıyorum istemediği renk oje bile sürmüyorum ama o değişmiyor Sürekli şiddete meyilli sürekli sinirli a desem sinirleniyor Ben çocuk gelişimi mezunuyum örneğin dün çocukların nasıl yetiştirilmesi gerektiğiyle ilgili bir şey söyledim televizyonda bu konu tartışılıyordu bende fikrimi söyledim sen her şeyi çok biliyorsun diyip tekrar sinirlendi ve ben artık kekelemeye başladım konuşurken sönük bir tip oldum Etrafımda bir tane bile arkadaşım kalmadı titriyorum insanlar karşısında ama elimden de ayrılık gelmiyor Bazı sebeplerden dolayı ayrılamam arkadaşlarkafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum bana bir fikir verin Onunla düzgünce konuşsam olmuyor başka türlü olmuyor hiçbir şekilde olmuyor Piskolojim allak bullak kendimi çok kötü hissediyorum..
Sevgilim neden değişmiyor?