Sinirlenmekte haklı mıyım?

Arkadaşlar merhaba, 5 senelik bir ilişkimin ardından 2 ay önce nişanlandık ve 1 ay önce evlendik. Fakat daha düğünümüz olmadı, düğünden sonra inşallah aynı evde yaşayacağız. Eşim asgari ücretle çalışıyor ben ise bir müddet çalıştım şu anda ara verdim, tekrar başlamayı düşünüyorum en kısa zamanda. Neyse işte bugün telefonda konuşurken bana dedi ki "bizde yani ne cesaretle evlendik gittik hemen nikahı kıydık ortalık ateş pahası napıcaz her şey çok pahalı valla bilmiyorum." dedi. Bende çok sinirlendim iyi madem öyle git nikahın iptalini iste dedim ama gülerek söyledim. Oda işte tövbe estağfurullah ne diyorsun falan dedi. E o zaman düzgün konuş dimi ne öküz öküz laflar ediyorsun? Gerçekten sinir etti beni ya. Haksız mıyım? Bu kelimeleri beni hayal kırıklığına uğrattı. Sonra bende aynen ya kızdım ama aslında haklısın acele ettik keşke az daha bekleseydik evlilik için dedim. Bu sefer de "yok ya napalım mecbur evlencektik zaten" dedi. Bu ne şimdi? Hayır bide artık evliyiz kafama estiğinde çekip gidemem ki
Sinirlenmekte haklı mıyım?