Birine platonik olarak aşık olan erkek başta çekilmez olabilsede bir süre sonra durumu kabullenir ama kız olunca devamlı kıskançlık halinde oluyor ve evet o daha güzel sen ona git beni boş ver sen ben kimim ki gibi trip atarak karşısındakini suçlu hissettirme ve devamlı kıskançlık durumu var. Nasıl başa çıkılır napmak lazım bu durumlarda, çünkü onuda kırmak istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada 25 altıyım hesabı bu soruyu sormak için açtım birazdan silecem o yüzden rastgele girdim yaşı
Bir erkek olarak platonik aşığının olması çok sıkıntılı bir durum değil mi ya?
O kırmak meselesini hiç düşünmeyin derim. Arkadaşımı kırmayacağım diye çıkma teklifini hep geçiştirdim, sonunda daha çok üzüldü. O yüzden ilk iş iletişimi ola bildiğince kesmeniz
Sevgilimi aşırı kıskanıyor birbirimiz ile konuşurken bu konuyu açmamamya çalışırım genelde ama bir ara konuşacak konu bulamamıştık ilişki durumun nasıl diye sordu bende onu aklına getirip acı çekmesin diye o konuya hiç girmeyelim kapatalım bu konuyu dedim yanlış anladı sorduğum kendisine kızdım falan sandı yine üzüldü
Şey aslında bu kızla ufak bir cinsel geçmişimiz var ama sevgilim ile tanışmamıştım o zamanlar ve onun fikri doğrultusunda yaşanan bir cinsel geçmişti bu
Hayır zevk içindi sadece bana bağlanacağını ve işlerin buraya kadar geleceğini düşünmemiştim oda tıpkı benim gibi çok ciddiye almamıştır diye düşünmüştüm
Hayır bide ben kaç kere sormuştum benden hoşlanmıyorsun dimi falan diye oda ısrarla reddetmişti tıpkı benim gibi kendisininde zevk peşinde olduğunu ve beni sadece cinsel olarak arzuladığını söylemişti bende dedim e o zaman bu otomatikmen aynı kapıya çıkmıyor mu falan ama ısrarla hayır demeye devam etti sonra durumlar bu işte
Tam da uzak durmanız gereken kişiyle gelmiş iletişim halindesiniz, ama onun size platonik takılmasını dert ediniyorsunuz. Cinsel geçmişiniz olan kişiyle bu arada
Ben bu kızı ben sana karşı bir şey hissetmiyorum ama üzülme benden daha iyilerini bulursun falan diyerek teselli etmeye çalıştım sonra birkaç ilişkisi oldu ama kiminle ilişkisi olsa olsa hepsi aldattı ya da üzdü bu kızı güvendiği tek erkek benim
Ve kız arkımı kıskandığı kadar kız arkım bana ilgi vermediğindede sinirleniyor hatta arkadısından küfür ediyor o seni haketmiyor ben olsam seni daha çok mutlu edebilirdim falan diyor
Bak dostum, ben lafı dolandırmayı sevmem. Neyse o. Şimdi gerçekleri söyluyorum ve alınıp alınmaman umrunda değil. Bu kızı kırıp kirmaman umrunda degil senin. Sadece ilgisinden hoşlanıyorsun ve o da benim, bu da benim moodundasın. Aksiyse hemen ikisinden biriyle ilişkini bitirirdin
Açıkcası kendimi senin yerine koyuyorum, hani erkek arkadaşım var, ama bir geçmişimin olduğu başka bir erkekle arkadaşım. Bu hiç doğru gelmiyor. Yani arkadaş konumundaki gelip bana asılsa bile kendimden başkasını suçlamazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ona küçük olsa bile umut verdiniz mi? Bir bakışla veya gülümsemeyle de ola bilir bu. Her hangi bir şekilde açık kapı bıraktınız mı?
Yaani kırmamak için hoş davranmaya çalıştım ama bunu yaparken ister istemez umut vermiş olabilirim
O kırmak meselesini hiç düşünmeyin derim. Arkadaşımı kırmayacağım diye çıkma teklifini hep geçiştirdim, sonunda daha çok üzüldü. O yüzden ilk iş iletişimi ola bildiğince kesmeniz
Sevgilimi aşırı kıskanıyor birbirimiz ile konuşurken bu konuyu açmamamya çalışırım genelde ama bir ara konuşacak konu bulamamıştık ilişki durumun nasıl diye sordu bende onu aklına getirip acı çekmesin diye o konuya hiç girmeyelim kapatalım bu konuyu dedim yanlış anladı sorduğum kendisine kızdım falan sandı yine üzüldü
İletişimi kesmem daha kırıcı olmaz mı
Sorduğu için kendisine kızdığımı*
Yani şey mi demek istiyorsun benim ile iletişim kurmasının tek sebebi arkadaşlık değilde beni sevmesi mi sence?
şu an sizden hoşlanıyor ve ona istediği karşılığı vermiyorsunuz. Az mı kırılıyor sizce?
Her seyi bitirin işte. Başka bir yolunun olmadığı garantisini veriyorum
E napim sevgilimi bırakip onunla mı aldatayim ayrıca ondan hoşlanmıyorum
E bitirirsek yine üzülmez mi
Bu belli değil mi? Bir kız sadece arkadaşı bir erkeği kıskanmaz, çünkü genellikle sevdikleri erkekten başkası umurlarında olmaz
Hoşlanmiyorsanız neden birlikte olasınız, Tanrım. Size önereceğim tek şeyi söyledim. Sizin tercihinize kalmış
Birlikte olmak? Arkadaşlıktan söz ediyorum ben sadece dost ilişkisi
Gerçi siz hangisi için dediniz hoşlanmıyorsanız diye konu dağıldı iyice ya
Sizden hoşlanan biriyle arkadaş olamazsınız, bu sadece iki taraflı kandırmaca olur
Şey aslında ben çok önemli bir kısmı atladım
Tamam, toparlıyorum. Gidin sevgilinizin yanına ve diğer kız da arkadaş ya her kimse unutun
Şey aslında bu kızla ufak bir cinsel geçmişimiz var ama sevgilim ile tanışmamıştım o zamanlar ve onun fikri doğrultusunda yaşanan bir cinsel geçmişti bu
Anladım
Yani kadınlar cinsellik yaşadığı erkeğe bağlanıyor mu ondan önce durum normaldi çünkü hatta bana kanka falan diyordu
Hoşlanıyorsunuz ondan değil mi azcık?😉
Ola bilir evet
Hayır zevk içindi sadece bana bağlanacağını ve işlerin buraya kadar geleceğini düşünmemiştim oda tıpkı benim gibi çok ciddiye almamıştır diye düşünmüştüm
Baştan konuşmuşmuydunuz şartları? Açık olmak şart
Hayır bide ben kaç kere sormuştum benden hoşlanmıyorsun dimi falan diye oda ısrarla reddetmişti tıpkı benim gibi kendisininde zevk peşinde olduğunu ve beni sadece cinsel olarak arzuladığını söylemişti bende dedim e o zaman bu otomatikmen aynı kapıya çıkmıyor mu falan ama ısrarla hayır demeye devam etti sonra durumlar bu işte
Tam onu yazıyordum sen sorusunu sormuşsun ndkxjdjxbxb
He bide en üzücü kısımda ne biliyor musun
Tam da uzak durmanız gereken kişiyle gelmiş iletişim halindesiniz, ama onun size platonik takılmasını dert ediniyorsunuz. Cinsel geçmişiniz olan kişiyle bu arada
Nedir?
Ben bu kızı ben sana karşı bir şey hissetmiyorum ama üzülme benden daha iyilerini bulursun falan diyerek teselli etmeye çalıştım sonra birkaç ilişkisi oldu ama kiminle ilişkisi olsa olsa hepsi aldattı ya da üzdü bu kızı güvendiği tek erkek benim
Şey yani ben olsam öyle yapmicami biliyor
Ve kız arkımı kıskandığı kadar kız arkım bana ilgi vermediğindede sinirleniyor hatta arkadısından küfür ediyor o seni haketmiyor ben olsam seni daha çok mutlu edebilirdim falan diyor
Bunu samimi mi söylüyor yoksa küfür ettikten sonra arkasına sığındığı bir bahane falan mı bilmiyorum ama tabi
Bak dostum, ben lafı dolandırmayı sevmem. Neyse o. Şimdi gerçekleri söyluyorum ve alınıp alınmaman umrunda değil. Bu kızı kırıp kirmaman umrunda degil senin. Sadece ilgisinden hoşlanıyorsun ve o da benim, bu da benim moodundasın. Aksiyse hemen ikisinden biriyle ilişkini bitirirdin
Yanlış düşünüyorsun bence çünkü kıza karşı bir ilgim yok sadece anlattıklarını söylüyorum
Neyse tamam yapacağım sadece arkadaş kalmaya niyetli değilse madem
Çünkü ben kadın ile erkekten dost olabileceğini düşünürdüm
Neyse peki teşekkürler hesabı siliyorum ben
Açıkcası kendimi senin yerine koyuyorum, hani erkek arkadaşım var, ama bir geçmişimin olduğu başka bir erkekle arkadaşım. Bu hiç doğru gelmiyor. Yani arkadaş konumundaki gelip bana asılsa bile kendimden başkasını suçlamazdım
Geçmişleri olmamıssa evet
Teşekküre gerek yok🙂
Geçmişe takılmazdım ama...
Neyse peki o zaman
Geçmisi öylece silin diyenler tam bir çokbilmiş. Oyle bir dünya yok. Her şeyi boş verip yaşayamayız
Tamam