Konuştuğum biri var ama whatsappta eski sevgilisinin numarasını silmediğini gördüm ve konuşma vardı bikaç gün önce. Ve kız başka yerde okumaya gittiği için sonra bitmiş. Akrep erkeği acaba niye silmemiş?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla sen bu adama guvenme mesaj atmasa derdim ki umursamamis silmemis ama bence arada konusuyorlar ve bence senin sandigindan daha sık
Neden atıyor ki kız geldiğinde görüşmek mi amacı
Belki de diyorum ya sandigından daha sık konusuyor olabilirler kimisi msjları siliyor belki de unuttu tesadüfen gordun sevgilim varken niye eski sevgilime mesaj atayim varligindan bile rahatsiz olurum
Silmiyor numarasını
Bence ona karşı ilgisi olmasa silerdi zaten anlasamadiklari icin veya aldatma ile biten bir iliski değil buyuk ihtimal de kiz bitirdi okuyorum diye sizin iliskiniz biterse ona dönme ihtimali de çok ayrica seni seven insan bundan rahatsizlik duymani anlayisla karsilar ve silerdi aşk arkadaşliga kolay kolay dönüşmez çok çok çok çok çoooook zor hele bizim ülkede nerdeyse imkansiz
Aynen yazmış ve sen de gel falan yazıyordu
Bak bir de görüsmeye karar vermisler belki de kiza senden hiç bahsetmedi bence ayrilma sebebi
Bahsedebilir mi sence? Kız demişki o takipçi kim falan diye sormuş. Bu da kuzenim erkek demiş
Sen de hala bu cocukla devam ediyosun adamin zerre umrunda degilsin sevgilim var bile diyemiyor kendinin kandirilmasini gectim o kizin da senden haberi yok buna da goz yumuyorsun yerinde olsam durumu kiza soyler sonra da bundan ayrilirdim
Evet o da kandırılıyor
Yani sevgilin tam bir şerefsiz ne yapacaksin peki
Bilmiyorum bırakayım mı? Çünkü kız da buna yazmış bu cevap vermiş sonra bu da yazmış yani. Sanki iletişimdeler
İletişimde oldukları gayet açık üstelik sevgilin kiza sevgilisi olduğunu söylememis ki bunlar eski sevgili herhangi bir kiz arkadaşı değil bu kiz onunla barisma ihtimali olursa bu çocuk kendisi ayrilir senden ya da ikinizi bir idare eder bu kadar saf olma ayrıl gitsin sana saygisi sevgisi olsa eski kiz arkadasiyla bulusma kararini niye alsin niye gel vs diye mesaj olsun telde
Doğru
Ya bana mesaj atar misiniz özelden ben de sizden bir görüş almak istiyorum insan konu kendisiyle alakali olunca kafası karisiyor
her yaşın ettiği tecrübeler vardır, çoğumuz benzer şeyler ederiz, sonra başka şeyler yaparız bu da bunlardan biri
Yani
Ve sen hala onla konuşuyorsun çok üzüldüm sana onu hala unutmamış ikiniz hedeftesiniz özelikle sen. sen kimsenin yara bandı değilsin
Kız profili değiştiriyor ve bu da laf atıyor mesajla
Senin fikrin ne
Bence konuşuyor olabilirler 🤔
Kız biara yazmış buna özlemedin mi falan. Duydum bunları. Sonra bu yazmış bi kere. Kız hikayesine bile yanıt vermiş bu kimin için demiş. Hesap sorar gibi
Yedekte tutmak için.
O kıxı mı? Neden ona mesaj atmış
Arada sevgi var ve sen neden bu adamla sevgilisin?
Nerden anladın sevgi olduğunu zaten kısa sürede ayrılmışlar uzun değilmiş ilişki. Önce kız bırakmış
o kızı seviyo
Kuz profil değiştirmiş bu da laf atmış mesaj atarak ya
ne diye saçma
Yani mesaj atmış