instadan tanıştığım çocukla 1 haftadır normal arkadaşça konuştuk dün ilk defa flörtöz bir şekilde konuşmuştuk. sonra yatarken iyi geceler falan dedik konuşma bitti. son yazdığına da görüldü atmadım (cevap verilecek bir şey yazmamıştı konuşma sonlanmıştı o yüzden) bu sabahtan beri yazmadı yazmadı şimdi bana şey yazmış “bi yazıyon bi kayboluyon” yazmış. ben de
“ neden öyle dedin” diye sordum cevap vermedi hala. dün ki konuşmadan sonra benim yazmamı beklemiş yani bu saate kadar. amacı ne sizce?
“ neden öyle dedin” diye sordum cevap vermedi hala. dün ki konuşmadan sonra benim yazmamı beklemiş yani bu saate kadar. amacı ne sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bi yaziyon bi kayboluyon diyecegine napion nasilsin yazsaya madem konusmak istiyo🤦🏼♀️ Ayy bu erkekler niye boyle abi cidden ben sinir oldum
Düne kadar flörtüm dediğim kişi
Aşkımlı cicimli gidiyodu konuşuyoduk
Ben buna bi gün yazmadım zaten sabah ve gece belli saatte müsait oluyoduk o gün
Gün boyu müsait olduğumu biliyodu yazmadım ben
O gün bi kaza geçirdiğimi söyledim gerçektende geçirmiştim baya önemsedi konuştuk işte ertesi günü sabah konuştuk
Ama gece yazmadı
Bugünde dedim dün neden yazmadın dedim uyumuşumdur dedi
Kısa kısa cevaplar vermeye başladı
Sizce neden böyle.
@nickimyoook sen ona bi gun yazmadinya iste o onun tribini atiyodur. Neden o gun hic yazmadin? Madem askimli canimli konustun ertesi gun yazsaydin.
Kaza geçirdim ondan dolayı yazamadım pek
@nickimyoook anladimm ozaman anladim yazamamani tabi. Ozman senden surekli ilk adimi bekliyor olabilir. Bazi kizlar hatta cogu kizlar hep karsi taraf bi yazsin ister, ilk adimi erkeklerden bekler
Merhaba bende aynı durumdayım anlatsam yardımcı olurmusun
valla ben kendi sorunumu çözememiş gizli bey🙃 ama anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım
Açık açık ona konuşmanın devam etmesi için onun da yazması gerektiğini söyle yoksa sen susarsan o alışır ve hiç hoş olmaz
Düne kadar flörtüm dediğim kişi
Aşkımlı cicimli gidiyodu konuşuyoduk
Ben buna bi gün yazmadım zaten sabah ve gece belli saatte müsait oluyoduk o gün
Gün boyu müsait olduğumu biliyodu yazmadım ben
O gün bi kaza geçirdiğimi söyledim gerçektende geçirmiştim baya önemsedi konuştuk işte ertesi günü sabah konuştuk
Ama gece yazmadı
Bugünde dedim dün neden yazmadın dedim uyumuşumdur dedi
Kısa kısa cevaplar vermeye başladı
Sizce neden böyle.
O zaman biraz sen yazmamayı dene hiç bir şey yazma bakalım 2 gün içinde sana yazıyor mu yazarsa süper yazmazsa geçmiş olsun ondan olmaz
merhaba özlem istek attım sana mesaj atabilir misin bana?
Galiba puan yeterli değil mesaj göndermek için
anladım burdan soyayım o zaman
Aynen
ya ben baştan söyleyeyim bu flört işlerini beceremiyorum daha doğrusu şu ana kadar hiç uğraşmadım sevgilim falanda olmadı o yüzden soruyorum bunları
dediğin gibi açık açık söyledim çocuğa. şey yazdı “ama en son sen uyudun son mesaj benimdiya” “günaydın diye senin başlaman gerekmiyor muydu” yazmış. ne alaka ya son yazan ilk yazan diye şey mi olur
Evet burada haklısın ilk uyanan yazsın en son mesaj kimin kim yazmış kim yazmamış takip edilmemesi gerek sabah kalkıp ilk kim uyanıyorsa yazsın ve konuşma başlasın ona da bu şekilde söyle
dediğin gibi yaptım çocuktan ses çıkmıyor. yazdıklarımı görünce söylediklerinin saçmalık olduğunu fark etti sanırım😂
Adınıza sevindim mutluluklar dilerim 🥰
bakış açını çok sevdim senin. seninle aynı mantıkla bakıyoruz aslında ama ben kelimeye dökemiyorum 😂genelde kısa kesmek için karşımdakine agresif bir hal takınıyorum. bu yüzden ilişkilerim flörtten öteye geçemiyor😂
teşekkür ederim sana burdan sorularımı sorabilirim değil mi?
Ne zaman sorun olduğunda yazabilirsin bana mesaj olarak😄
Instagram kullanıyorsan kullanıcı adını yaz bana mesaj olarak takipleşelim ordan daha hızlı dönerim
ilgi istiyo ver ona ilgi