Lutfen yardim edin yargilamayin?

Merhaba arkadaslar. Yardima ihtiyacim var. ama sizden cok rica ediyorum kotu sozler soylemeyin ben cok utaniyorum.🥺 benim annemle babam 12 senedir bosandilar. Annem cok iyi bir kadin bizim icin cabaliyor hem annelik hem babalik yapiyor. 2 iste ayni anda calisiyor. Ona olan borcumuzu omrumuzu boyunca odeyemeyiz. Simdi son aylardir evli biriyle konusuyor bunu ben yeni ogrendim… tabi sevilip sevilmek hakki genc kadin ama evliyle olmaz yani. Bosanmisla olur ne bileyim bekarla olur. Bana terbiye veren o dogru yol gosteren o ama kendisi cok buyuk yalnis yapiyor anlatiyorum dinlemiyor yalnis yapiyorsun karisi var nie ah etsin sana yapma diyorum. Ben sadece konusuyorm diyor karisiyla sorun yaraticak bisey yapmiyorum diyor.. bir yerlere gitmek isteyorum o izin vermezse gitmez hep bir bahane bulurdu ve ogrendim cok sinirimi bozuyor bu durum serefsiz iste adam git kendi karinla ilgilen ya. Simdi ben bunlari soyledigim icin benimle konusmuyor. Annesi * yapan kizlar annelerini el ustunde tutuyor sen bir yazismayi bana cokmu goruyorsun diyor. Ya arkadaslar keske ogrenmeseydim cok utaniyorum ben nasil yolundan dondure bilirim annemi?🥺 evlenicek yasa geldim annemin yaptigi beni cok uzuyor
Lutfen yardim edin yargilamayin?