Bu bayan benden hoşlanıyor olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar 5 yıl önce tanıştığım ve konuştum eski flörtüm diyebileceğim sadece bir kere buluştuk , ki benden 4 yaş büyük flörtüm oldu birkaç hafta yani arkadaşça ama konuşmadık fazla bir kez tek buluştuk sonra araya zaman girdikten sonra bir kere benim okuluma gelip buluşmak istedi ben okulda yoktum ikimizde aynı okulda okuduk ama bir hukukumuz var diyemem numara mı evlendiği halde 1 yıldır hiç silmedi 4 yıldır da kayıtlı evet durumlarıma bakıyor hem de bir tanesini bile kaçırmadan her gün atsam gene görür ve bu tam 4 yılı geçti neden acaba ben 4 ay önce mesaj attım nasılsın iyi misin diye ama cevap vermedi gene silmedi kısa vadede numarasını sileceğim ama karaktersiz bir insan olduğunu düşünmüyorum ben ondan hoslaniyordum eskiden i ve benim yaşım ondan küçük olduğundan uzak durdu benden çok tatlı ama küçüksün demişti ben bu soruyu daha önce sordum 1 ay gecti tekrar soruyorum çünkü bugün tekrar durumu mu gördü belki öylesine bakıyor belki seviyorsiz olsanız ne düşünürsünüz? şimdiden teşekkürler ederim cevap verirseniz sevinirim? iyi günler
Bu bayan benden hoşlanıyor olabilir mi?