Beni terketti hemde bisey demeden bi aciklamasiz mesajlara bile cevap vermeden simdi karsilasinca bakiyo ve instadan takip ediyo wp durumlarima falanda bakiyo yüzsüzz nasil pisman ederim pisman olmasi icin ne yapmaliyim
Ayni hastanede o hemsir ben stajer gidipte konusmadim hic ama bi kere ayni otobuste denk geldik otobusten inince hizli hizli gitti resmen kacti benden sey gibiyiz küs gibi
Ee konusmuyo iste aradim acmadi hic bisey yokken birden konusmayi birakti bana ne bitti dedi ne konusmayalim dedi hic bisey demedi sordum cevap bile vermedi
Hic birsey yapmayarak onu umursama o yokmus gbi davaran o senin yazdigini buraya cooook yazdim heryerden engelle seni istemeyeni sen hic isteme sonra donuyorlar canim merak etme onu umursamaz davran yeterli💋
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dönemsini istiyorum hala biseyler hissediyorum ama bilmiyorum artik nasil olucak
Seni takip etmesini engelle. Kısacası her yerden sil ve umursama. Sana cevap bile vermeyen Bi insanın utanmadan seni takip etmesine müsaade etme. O hayatına devam ediyorsa sende et.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben takibi falan biraktim o birakmadi hala takip ediyo ama takipten cikartmadim
En silah umursamaz olmak sessiz kalmak normal hayatına devam etmek sessizlik herkesi mahveder…
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
En son sey demistim kimse vazgecilmez degil daha yasimda kucuk dahada ustelemem demistim mesajima cevap vermedi ama karsilastigimizda eskiden bakmazdi simdi bakmaya basladi
Sen orada yokmuş gibi ona bakmıycaksın bakımlı ol gülümse hayatına devam et mutlaka dönmek istiycek nasıl sessiz sedasız gittiyse yine sessizce gelcek bu tür insanlar gizem yaratmaya bayılır bence gizem degil aptallık sadece bunu yapmasına izin verme yoksa bir döngü olur gider gelir sürekli sen hayatına devam et gerisini hadi ordan et
Hiç bisiy yapmican, normal her zamanki kendin gibi story Atcan. Ama pişman olsun diye ona yönelik paylaşımlar atar veya kiskandirmaya çalışırsan pişman olmaz. Ters pskiloji uygulacaksin canimm
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ona yonelik paylasimlar atmadim Şu an onu umursamiyorum diyemem ama o bunu bilmiyo gordugum her yerde asiri umursamaz davraniyorum
He Görüyorsan Çokta umursamaz davranma. Yüzyüze geldiğinde falan hep güler yuzlu ol. İnsanlar hep terk edilir veya ayrılır ama geri donerler. sen araya taktik sokarsan o enerjiyle onu anlar. Çünkü intikam vs durumlar enerji çalıştırır Ona yönelik olmucaksin
Soyleki hastanede ben stajerim o hemsir haftada en az bir iki kere karsilasiyoruz gordugumde de sanki normal diger calisanlar gibiymis gibi bakmiyorum hicte konusmak zorunda kalmadim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
En güzel li gözün önünde Baska erkeğe kahkaha ve devamlı neşeli görünürse o kişi baktık a neden neden bıraktım diye kah rolur İnan bana
Erkekler kolay kolay pişman olmaz.
Biten hiçbir ilişkide kadını 30 dk sonrasında hatırlamam.
Hatirlamasa karsilastigimiz yerde ben umursamaz davranirken o niye baksin cevrimici oldugumu bile takip eden bi insandi
Erkek olgunluğuna ulaşamamış.
Olgun birisi oldugunu dusunmuyorum zaten
O zaman neden pişman edeceksiniz? Kurtulmuşsunuz...
Cunku hala biseyler hissediyorum ve bi gun asiri iyiyken ertesi gun yazmamaya basladi aradim acmadi merakta ediyorum neden diye
Gidin konuşun, çocukluk olmaz ilişkilerde
Ayni hastanede o hemsir ben stajer gidipte konusmadim hic ama bi kere ayni otobuste denk geldik otobusten inince hizli hizli gitti resmen kacti benden sey gibiyiz küs gibi
Stajyer ne demek?
Hemsire stajyeriyim o da hemsir iste
Konuşun o halde.
Ee konusmuyo iste aradim acmadi hic bisey yokken birden konusmayi birakti bana ne bitti dedi ne konusmayalim dedi hic bisey demedi sordum cevap bile vermedi
Bırakın o zaman, kişinin çocukluğu çekilmez.
sanirim en mantiklisi zamana birakmak
Hic birsey yapmayarak onu umursama o yokmus gbi davaran o senin yazdigini buraya cooook yazdim heryerden engelle seni istemeyeni sen hic isteme sonra donuyorlar canim merak etme onu umursamaz davran yeterli💋
Dönemsini istiyorum hala biseyler hissediyorum ama bilmiyorum artik nasil olucak
Dedigimi yp doner
Artık seni terk etti bırak artık onu bide pişman ediyim diye rezil olma kendi kayveder
Seni takip etmesini engelle. Kısacası her yerden sil ve umursama. Sana cevap bile vermeyen Bi insanın utanmadan seni takip etmesine müsaade etme. O hayatına devam ediyorsa sende et.
Ben takibi falan biraktim o birakmadi hala takip ediyo ama takipten cikartmadim
En silah umursamaz olmak sessiz kalmak normal hayatına devam etmek sessizlik herkesi mahveder…
En son sey demistim kimse vazgecilmez degil daha yasimda kucuk dahada ustelemem demistim mesajima cevap vermedi ama karsilastigimizda eskiden bakmazdi simdi bakmaya basladi
Sen orada yokmuş gibi ona bakmıycaksın bakımlı ol gülümse hayatına devam et mutlaka dönmek istiycek nasıl sessiz sedasız gittiyse yine sessizce gelcek bu tür insanlar gizem yaratmaya bayılır bence gizem degil aptallık sadece bunu yapmasına izin verme yoksa bir döngü olur gider gelir sürekli sen hayatına devam et gerisini hadi ordan et
Dediklerini yapmaya calisiyorum zaten onun gorebilecegi zamanlarda daha fazla dikkat ederek
Hiç bisiy yapmican, normal her zamanki kendin gibi story Atcan. Ama pişman olsun diye ona yönelik paylaşımlar atar veya kiskandirmaya çalışırsan pişman olmaz. Ters pskiloji uygulacaksin canimm
Ona yonelik paylasimlar atmadim Şu an onu umursamiyorum diyemem ama o bunu bilmiyo gordugum her yerde asiri umursamaz davraniyorum
He Görüyorsan Çokta umursamaz davranma. Yüzyüze geldiğinde falan hep güler yuzlu ol. İnsanlar hep terk edilir veya ayrılır ama geri donerler. sen araya taktik sokarsan o enerjiyle onu anlar. Çünkü intikam vs durumlar enerji çalıştırır Ona yönelik olmucaksin
Soyleki hastanede ben stajerim o hemsir haftada en az bir iki kere karsilasiyoruz gordugumde de sanki normal diger calisanlar gibiymis gibi bakmiyorum hicte konusmak zorunda kalmadim
Başka bir erkek bul
kıskançlıktan çatırdasın 😂😂
umursamayarak.
onun hikayelerine paylaştıklarına bakmayarak.
Ayni sekilde o paylasti ben bakmadim wp durumjnda instagramda takipi biraktim o birakmadi bir bucuk ay oldu
senin takibi bırakman onun bırakmaması da onun daha umursamaz olduğunu gösteriyor maalesef
Yani takip isi oyle dogru diyosun ama normalde karsilastigimizda ben bakmam arkadasim soyluyo o bakiyo ama
o da aynı şekilde ters psikoloji uyguluyor sanırım...
Nasil yani ne yapmaya calisiyor olabilir
nasıl bir bakış olduğuna göre değişir
Cok uzun sure bakmiyo ama kisa kisa sık sık bakıyor
o zaman zaten pişman olmuş bence
Bilmiyorum wp durumlarima falanda bakiyo konusmalarimizida silmemis
Ne kaybettiğini göster
Pişmaniye hediye ederek
Pişmaniye son çare
Notta yazarim pismaniye ye pisman olma
Haha oldu şimdi
Tabii😂
♥️🌹