sevgilimle ayrılmıştık barıştığımız gün ben geri barışmak istemiştim böyle bir şey paylaşmış ben de üstüme alındım yani bilmiyorum ama farklı anlamda da paylaşmış olabilir bazen böyle sözler paylaşıyor kafam karıştı o yüzden
sevgilimle ayrılmıştık barıştığımız gün ben geri barışmak istemiştim böyle bir şey paylaşmış ben de üstüme alındım yani bilmiyorum ama farklı anlamda da paylaşmış olabilir bazen böyle sözler paylaşıyor kafam karıştı o yüzden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
akrep hikayesinde ki gibi huylu huyundan vaz geçmez eşşek ahıra aittir demek
eşeği özgür bırakırsan yine aynı yere gelir gibi bir anlam çıkar mı
pek de bi fark olmadı gibi netice bu yani doğrudur.
yani ben senden ayrıldım sen yine bana döndün gibi bir anlam çıkar mı
belki de başka versiyonları da olur herhalde ama bu da çıkar
bilemedim ya önemli benim için
hayırdır inşallah
alınma ama gövde gösterisi yapmış olabilir yani ben olsam boşu boşuna böyle bişe paylaşmazdım bir de çok tesadüfi olmuş sanki.
evet gerçekten öyle oldu tesadüf mü bilerek mi artık bilmiyorum ama çok kırıcı
Barışma üzeri hoş olmamış
bilmiyorum ki kafam çok karıştı geri ayrıldık zaten neyse teşekkürler zaman ayırdığın için
Donup dolasip gelecegin yer anca ev olur diyor annen
Dogru anlamissin
farklı şekilde de yorumlamışlar da bilemedim ya benim için çok önemli
Cano benim anladigim o sadece 3 4 saat sonra ananeme u saatte kadini arayip yuregini agzina getirmeyelim istersen
doğrusu "Eşeğe kanat taksan uçup gideceği yer ahırdır" yani eşşek bu ne bekliyorsun gibisinden :d
Eşeğe ne verirsen en takarsan tak eşek yine eşektir gibi bir şey ilk defa duyuyorum
Evet o bence daha yakın ağır demeyeydin ahır diyeydin anlardım :D
yanlış yazmışım evet ya
Eşşeğe cilve yap demişler tutmuş osurmuş eşşeğin potansiyeli bu demekki suçlamamak lazım eşşekten başka beklentileri olan eşşeklere ne demeli?
eşeği özgür bırakırsan yine aynı yere gelir gibi bir anlam çıkar mı kafam karıştı
Söyleyen kişi ile ne gibi bi durum yaşadında böyle bişey dedi onu bilmek gerek anlam çıkarmak için
Dediğin gibi olabilir
Vizyonu bukadar demek anlamında
Hayır kanat takmak imkansızı değerli bir şey sunmak ahıra dönmesi ise bildiğine gelmesi gibi bir şey
anladım teşekkürler
Ahırdır onun sonu ağırdır değil
herkese ederi kadar değer verilmeli demek
Gizli den açıklim :)