• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Evlenilecek kız neden kalmadı?

afgdfggsd
afgdfggsd Takip Et
Xper 4 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
cogu birşeyler yaşamış oluyor kendimize utgun kız bulamıyoruz
Evlenilecek kız neden kalmadı?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Dil-ibitâb
    Dil-ibitâb Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Hiçbir şey yaşamadım. Doğru düzgün sevgili bile olmadım tanıştım ciddi konuştum. Kendimi korumaya çalıştım erkekler başta bunu takdir ediyor ama sonra ne oluyorsa cıvıklık yapmayan kız terkediliyor. Bu devrin erkekleri bunu hak ediyor

1
    52 Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Hayır tam aksine bu devrin erkeklerini senin hemcinslerin böyle alistirdigi için bu devrin kadınları böyle erkekleri hak ediyor

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr namuslu olun da alışmayın madem öyle. İstediği ve yaptığı farklı olan tiplerden ne bekliyorumki sanki 🙂 namuslu kız arayışınız lafta

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Namuslu olundâ vermeyin sizde verip verip herkes bunun peşinde demeniz çok gülünç

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Verip verip istemeyeni arayanlarla bu konuyu konusmakta ÇoooooooK saçma

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr iftiranı başında bulursun inşallah 🤲🏻

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

İftiramı 😁😁😁 sor bakalım bekar ve 25 yaş ve üzeri kactane bakire var 😁😁😁

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr çevrende yoksa o senin problemin

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

Çevreni değiştir

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Ve hepsinin açıklaması da aynen şöyle oluyor
      Birini seviyordum evlenecektik kandırdı zorla yaptı kızlığım gitti sonra ayrıldı benden. İstisnasız hepsinin açıklaması bu bitane iki kişiyle yattım diyene denk gelmedim 😁😁😁

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Ayrıca beddua dönüp dolaşıp sahibini bulurmus bunuda bilmiyosan öğren. Ve siz erkekler hakkında genel konuşurken biz beddua etmedik ben kadınları genelleyince neden zoruna gidiyor 😁😁😁 Bir yaran var farkettim 😁😁😁

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr çok sığsın öyle de kalırsın. Ben ne demişim sen ne konuşuyorsun bu beyinle iyi birini bulman zaten zor ve ağzın çok bozuk. İnsanları belli kalıplara çok pis bir şekilde sığdırmışsın. Namus sadece kadına değil erkeğe de var. Siz de biraz koruyun

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Çevrem dediğin 81 ilin 70 ini gezip yaşamışlgm var boş konuşma

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr farkında mısın benimle konuşuyorsun ve söylediğin cümleye bak. Genelleme değil bu bana söylüyorsun. Bende karşılığını sana veriyorum. Senin zihniyetin zaten pis bunu konuşmandan anladım. Yaran ne artık bilmiyorum belki de kendin temiz olmadığın düşüncede pis olduğun için kimsenin temiz olacağına inanmıyorsun. Senin bana dediğin hak ve varsa da helal etmiyorum.

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Sığ olan sensin bu devrin erkekleri bunu hak ediyor demişsin ben ne dediğimi neye cevap verdigimi gayet iyi biliyorum. Sen genelleme yaparsan aynı şekilde karşılık alırsın zoruna gitmesin

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

Yetmiş ilinde kendin gibisini gezdiysen düzgün birilerini görmemen normal. Hem madem inanmıyorsun neden görüşüme gelip yorum yapıyorsun yapma. Sana ne? İğrenç iğrenç tabirlerle aşağılıyorsun. Pis pis yerleri gez pis insanlarla tanış sonra genelle. Ben kendimden eminim senin gibi birinin düşüncesi önemli değil.

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr namuslu olunda vermeyin verip veripte istemeyeni aramayın ne demek sevgilim bile olmadı diyen birine? Konuştuğum kesim evlilik için görüştüğüm dindar tipler ama genede ciddi durmamı sevmediler benim derdim bu anlayacak kapasite yok demekki. Seti çekince kendini koruyumca böyle oluyor ama olsun. Ben kendimi kendi mutluluğum için koruyorum.

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Tabi tabi ben ne kendinden eminler gördüm 😁😁😁 hep öyle olur zaten en kaşarı bile kendinden emindi 😁😁😁

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

Haksız yere edilen beddua sahibini bulur. Ah ettiğim kişilerden çıktığını çok gördüm hepside canımı çok yaktı. Namussuzlukla itham etmende büyük hak. Gene söylüyorum başına dönsün

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr bu kadar kaşar görmek için baya bi gvatlık yapmış olman gerekiyor. Ben pek görmedim çevremde hep aile kızları benim gibi çok şükür🤲🏻 Allaha havale ediyorum en kısa zamanda namusundan bulursun inşallah

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Sen ilk yorumuna bak Benim yorum yaptığım İlk yoruma bak bende bir erkeğim ve bu devrin erkekleri kapsamına giriyorum. Cevap alınca yaran var gibi gocundun. Ben sana demiyorum senin yorumundaki gibi genelleme yapıyorum

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr genelleme değildi senin yaptığın tekrar oku. Söylediklerinin farkında değilsin acı bir tecrübemi paylaştım ama sen bel altı vuruyorsun resmen.

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Hayır bel altı vurmadim. Sen dedin ki bu devrin erkekleri bunu hak ediyor dedin. Bende senin hemcinslerin böyle alistirdigi için bu devrin kadınları böyle erkekleri hak ediyor dedim.

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Bukadar beddua edipte ailesinden çoluk çocuğundan cikmayani görmedim şimdiye kadar Allah affetsin seni

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr devamında beni de kapsayan şeyler söyledin, gocunacak bir şeyim yok. Kendimden eminim dedikçe daha da beter yüklendin zaten kaşarlarla karşılaştırdın. Tekrar okursan anlarsın. İşim gücüm var sana yeterince laf anlattım. Anlamıyorsan yapabileceğim bir şey yok 🙋🏼‍♀️

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr seni affetsin namuslu birine namussuzluğu yakıştırmanın cezasını Allah zaten verir. Ahını alma kimsenin sonra korkuya kapılma. Aslan kesiliyorsunuz yorum yaparken baktınız arkası gelmiyor sönersiniz.

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Hiçte döndüğüm falan yok çok şükür. Senin gibi genelleme yapıp sonra bedduaya sığınan zavallı biri değilim. Konuştuğun lafın arkasında duramayan bir zavallisin senin yorumun en üstte duruyor bu devrin erkekleri diyosun bu devrin erkeklerinin hepsiyle helallesmen gerek okadar dini bilgin varsa

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Verin verin sonra erkekler hep bunun peşinde deyin yok öyle bir dünya

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Erkekleri karalarken önce bir düşünün beyniniz varsa tabi bu erkekler neden böyle bunları kim bu hale getirdi biraz adil olun ama nerdeeeeeeee

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr hala bana namussuz yaftası yapıştırıyorsun. Ben senin kadar aşağılık bir yorum yapmadım cıvıklıktan cilveden hoşlanıyorsunuz evlenmeden de bana doğru gelmiyor ama daha kendim gibi birine rastlamadım benim dediğimi bana açıkla deseydin ne kadar pis biri olduğunu kimse görmezdi. Allah bana beddua etme hakkını verdiyse bir bildiği vardır. Verip veripte şöyle yapmayın böyle yapmayın demek bir abazanın pisliğin lafı namuslu birinde bu laf olmaz bu kadar düşmez bunu da biliyorum. Allah bildiği gibi yapsın tekrar diyorum nerdne çattım şu saatte senin gibi bir pisliğe

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr erkekler neden bu hale gelmiş miş çok komiksin. Evlenme vaadiyle kandıran, tecavüz eden dolu bu platform. Kızlar gelip burada ağlıyor görmüşsündür. Suç tek taraflı değil ama saflığı kullandıkları ortada sizde anlayacak kapasite yok orası ayrı

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Kadının gülüşü de ağlaması da genelde sahte oluyor ağlayacagina iffetli olsaymis kendi düşen ağlamaz

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Bu devrin erkekleri bunu hak ediyor diyen bir aciz bu devrin bütün erkeklerinle helallesebilecekmisin hepsinin hakkına girdin.

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr ben ne dediğimi biliyorum neden dediğimi biliyorum ve bu yorumu yapınca karşıma çıkan tipi de görünce daha da haklı olduğumu gördüm. Gezdiğin yerlerdeki namussuz tiplerden bahsetmişsin bugüne kadar sormamışlar demekki neden oralara girdin diye

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Çok cirkefsin benden sana bir tavsiye hiç bir zaman genelleme yapma ve beddua etme beddua sahibini buluyor ben çok şahit oldum

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr bende ahı alınınca yapılan bedduanın yerini bulduğunu gördüm. Çirkef dersin çünkü hakkımı savundum doğruyu konuşmaya çalıştım. Seni sorguladım işine gelmemiştir. Benden de sana tavsiye namuslu birine namussuz deme bunun yüzünden hayatı kararanları gördüm. Zaten büyük günahlardan biri olduğunu da biliyorsundur

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Ne dediğini biliyorsan ozaman bende sana şunu derim sen bu devrin erkeklerini iyi tanıyorsun 😁😁😁 tecrübe konuşuyor gibi gibi

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Peki namuslu birine namussuz demek günah ise bu devrin erkekleri bunu hak ediyor derken sen neyi kastettin cevap ver buna sen iftira atıp genelkemedinmi namusumuza dil uzatmadinmi hepimizle nasıl helalleseceksin

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr valla hayatta gördüğüm en dindar kişiyle konuştum bu bile beni anlamıyorsa kimse anlamaz dedim ve kalıbını anladım karşı cinsin🙂 tek kişilik bir tecrübe değil bu avukat bir arkadaş, evlilik arifesinde olan bir sürü arkadaşım ve boşanan arkadaşım da var. Bunların öğrendikleri duydukları insanı daha da soğutuyor. İğrençliklerine kılıf bulmayı çok iyi biliyorlar hakim karşısında bile. Pek güven yok doğrudur olmamasında da haklıyım. Pek gezebilmiş biri değilim ama gezdiğimde de kendim gibi düzgün yerlerş bulmayı bilirim. Absürt bir olayla karşılaşmadım bu da benim temiz dikkatli adım atıyor oluşumdan kaynaklı

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

Baktım ters bir şey var alır çantamı çıkarım. Çok arkadaş bitirmişliğim de var beni yanlış duruma sokmasın diye. Kendimi biliyorum eminim Allah'ta biliyor.

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Tabi tabi bu devrin erkeklerini toptan karalayan hatun hep iyi yerlerde bulunmuştur kesin 😁😁😁

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerr hala iftira atmaya devam 🙂 ezanlar hürmetine kalbiniz gibi olun. Ettiğiniz lafı bulun

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr toptan karalamak için çok birşeye gerek yok. Elli altmış yaşındaki amcaların her gün sosyal medya da kendilerini rezil edişlerini görüyoruz. İnanmana ihtiyacım yok. Acını anlıyorum sadece emin ol

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Aynen ettiğin lafı bulursun sende 😁😁😁 insanları toptan karala lekele sonra biri çıkıp hop bu olay tek taraflı değil sizdede suç var dediğinde ezandan medet um çok komiksin gercekten şu an sesli gülüyorum yorumlarına 😁😁😁 beddualarin umarım masum yakınlarını bulmaz

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Acı mı 😁😁😁 çok komiksin sen ya 😁😁😁 fifi der geçerim ben. Sadece senin gibi iftiracı tiplere haddini bildirmek gibi bir hobim var.

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Kanka senin koca kafanın algilamamakta ısrar ettiği bir şey var onu sana nasıl aktaracağım konusunda çırpındıkça sen dahada ısrarcı oluyosun anlamamakta. Sorun şu ki sen genelleme yaptın ve bende buna karşılık genel konuştum kendi şahsına alarak Bir yaran var düşüncesi verdin sen. 😁😁😁

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Kanka uyu yoksa ben haftaya bu akşama kadar senle cenk ederim 😁😁😁 sinirini bozmak istemiyorum daha fazla

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr seni bulacak emin ol. Sizde de suç var kadar masum değildi söylediklerim lafların çok bel altı diyorum hala anlamıyorsun sende değil senin çevrende de suç var demekki merak etme ah yerini bulur çevreme bir şey olmasından korksam o bedduayı etmezdim. Girdiğin çıktığın çevreye bak ettipin lafa bak. Kendi pis çevrendeki insanlarka karşılaştır sonra gel burada laf konuş. Cahile laf anlatmak dünyanın en zor şeyi. Sabaha az kaldı ödevim var ve hakkımı helal etmiyorum bunu bil. Allahından bul. Senin ne olduğunu iyi anladım

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

Düzgün bir hayatı zihni olan biri senin gibi konuşamaz insanların bunu anlayacak kapasitesi var tecrübeye gerek yok. Düzgün tek bir kişi tanısam bile yeter senin düzgün zihniyetli biri olmadığını anlamak için

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Ben sana beddua etmiyorum kanka. Ben bizde suç yok ya da sizde suç var demedim dedim ki bu işler tek taraflı olmuyor. Ayrıca benim cevremi nereden biliyorsun bana yaptgn bu itamlar senin seviyeni bencil ve önyargılı olduğunu gösteriyor.

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

Bak kanka senin bu devrin erkekleri bunu hak ediyor demende senin yaralı bir ceylan olduğunu anlatıyor 😁😁😁 bu lafı konuşan biri nin ahkâm kesmesi tam bir komedi gercekten 😀😁😂🤣😃😄😅😀😁😂🤣😃😄😅😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Yorumla
    • Dil-ibitâb
      Dil-ibitâb
      +1 yıl

@zzzaaafffeeerrr ben yaramın ne olduğunu söyledim dindar olarak gördüğüm birinin bile çok cilve beklemesi oldu yapmadım ve kaybettim mi bilmiyorum en azından kendimi korudum buna eminim 🙂 inancım kalmadı böyle olunca ki herkes benim hatalı olduğumu söyledi. Sen biraz düzgün konuşsan bel altı konuşmasan sana hak verdiğim noktalar olurdu emin ol. Ben bunu yaparken hiçbir hem cinsim aferin iyi yapmışsın önüne bak demedi salksın sen dedi ki on kişiyi aynı anda idare eden tiplee gördüm ve erkekler o tiplere aşırı kanıyor ama onlarda aynı şekilde kısaca kendileri gibilerini buluyorlar. En iyisi kimseyle tanışmamak devir kötü.

Yorumla
    • zzzaaafffeeerrr
      zzzaaafffeeerrr
      +1 yıl

İşte bende diyorum ki hemcinslerin böyle alıştırdı hemfikiriz yani 😁

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

1

Cevap

• Uçmayanmartıoo
    Uçmayanmartıoo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bak sana bir şey söyleyim alt tabaka durum böyle değil herkes ekmek peşinde üst tabakada bol seks falan var

0
    1 Yorumla
    • afgdfggsd
      afgdfggsd
      +1 yıl

Parası olanı diyorsun haklısın

Yorumla
  • Yalnızbirkızçocuğu
    Yalnızbirkızçocuğu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

Kanatlarımızı kırdılar bizde süpürgemize binip kaçtık

0
    0 Yorumla
  • Fhnkgj
    Fhnkgj Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Sanki erkek kaldı ya

1
    1 Yorumla
    • SöküğüDikerim
      SöküğüDikerim
      +1 yıl

Takip atatmısın

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenilecek kız neden kalmadı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenilcek kız niye kalmadı? 9 cevap verildi
Neden evlenecek kız kalmadı? 18 cevap verildi
Neden evlenilecek kız kalmadı? 5 cevap verildi
Neden evlenilecek kız kalmadı? 4 cevap verildi
Evlilik düşünen kız neden kalmadı? 6 cevap verildi
Evlenilecek kadın neden kalmadı? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨