Çapkın istediği her şeyi elde etmiş bir erkek nasıl aşık olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence böyleleri yola gelmez yani alışmış bir kere o hayata. Birkaç gün, birkaç hafta veya birkaç ay bir kızla takılıp sonra canı sıkılınca başka bir kızla takılmaya başlayan bir erkeğin gerçekten aşık olabileceğine inanmıyorum. Aklı hep başka yerde olur yani bu konuda fazla ön yargılıyım farkındayım ama benim görüşüm bu şekilde. O yüzden böyle bir erkeği elde etmeye ve kendinize aşık etmeye uğraşmayın bence. Çok üzülürsünüz ve hayal kırıklığına uğrarsınız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
En İyi Cevaplar
+1 yılHiçte o göründüğü gibi olmuyorlar Türkiye’de tanınan bilinen yakışıklı bi iş adamı mı illegal biri mi desem ne desem bilemedim 😂 öyle birine aşık oldum ayrıca çocukluğumdan beri beğeniyordum internette de fenomen bilinen bi şahıs 17 yaşındayken bana büyü öyle tanışırız öyle yazarsın dedi şu an 23 yaşındayım 2 yıldır sevgiliyiz beraber yaşamaya başladık çapkındı bilmem neydi görmediği şey kalmamıştır kızlar her gittiğimiz yerde rahatsızlık veriyor mesajlar atıyor hiç umrumda olmadı samimi olduktan sonra ileri boyutlara gidince ilişki filan birlikte geçirdiğimiz özel zamanlar şuanda yanımdan ayrılmıyor her günümüz beraber her şeyi beraber yapıyoruz yani en önemli püf noktası doğal davranman ona sendeki sıcaklığı diğerlerinde görmemesi lazım sadece yeri gelince arkadaş yeri gelince sevgili gibi herşeyini seninle paylaşabilmesini sağlaman iyi bi dinleyici olman lazım sıcaklık işte :) aslanı miyavlattım kediciğim oldu benim dizimin dibinden ayrılmıyor o çapkın adam
023 Yorumla
Soran+1 yılistek attım size
- +1 yıl
Tamam bakacağım birazdan
Soran+1 yılmesajada seviyem yetmiyor
- +1 yıl
Şimdi olur galiba birbirimizi takip edince oluyor bende uyuyamadım can sıkıntısından girdim çok hakim değilim
Soran+1 yılsiz deneseniz bir de mesajı
- +1 yıl
Denedim olmadı tekrar dener misin bende seni takip ettim çünkü şimdi bi bak istersen
- +1 yıl
Maalesef 1 seneden beri instagram kullanmıyorum özel bişey mi soracaktınız
Soran+1 yıltaktik alsam
- +1 yıl
Ya taktik şöyle ağır başlı ol ilk başlarda bi yandan samimi işte hatta bi bahane bul konuşmaya ihtiyacım var dertleşmeye de biraz sanki sen onu yakını görmüşte sohbet etmek istemiş gibi oturun fazla degil ama 2 şer bardak viskinizi için sohbet muhabbet kendimi yalnız hissediyorum bu aralar filan de bağlarsın bi şekilde muhabbeti sende onu dinlemeyi ihmal etme böyle böyle alışkanlık haline gelir bunlar sürekli görüşmek ister ama şak diye de her şey olmaz biraz bağlansın ya ama sonraki adım cinsellik olmadan olmaz aşagıda yazmışsın okudum erkeklerin can damarı zaten bi ilişkiyi en çok ilerletecek iki insanın birbirinden vazgeçilmez hale gelecek en önemli şey
Soran+1 yılsiz de oldu mu
- +1 yıl
Oldu tabiki 33 yaşında benim sevgilim ilk başlarda ben bilmiyordum nasıl ne yapmam gerektiğini çok bi tecrübem yok sonuçta aramızda çok sorun haline gelmişti şimdi Allah’a şükür zaten aynı evde kalıyoruz beraberiz bazı zamanlar hariç bu çok önemli tabi ilk günden de yapma sakın önce biraz sıcak sıcak davran kadınlıgını kullan işte ya boşuna mı diyorlar
Soran+1 yılçocuk sürekli konuşmaya bsaşladı gerçeğini istiyor
- +1 yıl
Bişe olmaz yap yani bağlama gibi niyetin varsa ordan geçiyor bide ilgi alaka çok boğma ayrıca zamanla alışırsa ipler senin elinde olur
Soran+1 yılgüvenemiyorumda
Soran+1 yıl@batuuu06 perşembe buluşacağız dışarıda ama güvenemiyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Buluş bir iki kadeh bişe için normal muhabbet et ama dinle onu da sadece sen konuşma biz mesela ilk nasıl birlikte olduk baya sohbet muhabbetler işte doğum günleri kutlandık sonra sorunu sıkıntısı vardı anlatacak kadar beni yakın bulmuş onu dinledim yakın davrandım sonra bi gün bahçede rakı içiyorduk bacağına vurdu gel dizime otur diye 🥰 öyle olmuştu yani bi tart ölç biç bakalım ağır başlı ol zaten aşko ama kesinlikle olmam dersen uzatırsan da erkek sonuçta başka yere kayar hemen
Soran+1 yılbakireliğimi almasından korkuyorum
- +1 yıl
Aaa pardon ozaman hiç yanaşma bu durumlara belirt kendisine de öyle görüşün
+1 yılBence bir kızı bir erkeği iki taraf isterse elde eder birbirini ne kadınları elde edemeyen erkekler var ne erkeği elde edemeyen kadınlar var yani zamana ve ona göre ayarlardan kendini olur neden olmasın ve sana tavsiye vereyim bu sorduğun gibi erkeği seviyorsun sanırım bu tip erkekler hem kendine hemde hayatındakine zarar verir bence uzak dur hiç uğraşma senin olmak isteyen olur seni bulmak isteyen bulur bırak o gelmek isterse gelsin çok uğraşma
15 Yorumla
Soran+1 yılŞutlarım engel bastım
- +1 yıl
Kız beynim yana yazdı ne gün yazdım ben bunu ne için yazdı diye düşünüyordum ben görüşümü ve soruyu tekrar okuyayım sonra cevap veririm çok takilmiyorum burada derslerden ondan ne dediğimi bilmiyorum unutuyorum
- +1 yıl
Okudum tamam iyi yapmışsın duygularına esir olma biz kadınların başına sevgimiz yüzünden geliyor ne geliyorsa doğru bulmadigin doğru olmayan bir şey olursa bu sürekli devam edecek olursa hayatından çıkar ilallebet yoksa kendine zarar verirsin biz insanlar karşıdaki ne derse desin bazen kulağımıza kuymayiz doğruda olsa bunu hislerimiz duygularımız yüzünden yaparız uzak dur ve sakın açma onu hayatından her şeyi ile cikarmalisin öyle rahat edebilirsin belki yeni olduğu için zorlanirsin aramak konuşmak görmek istersin ama zaman geçtikçe günler geçtikçe rahatladigini ve iyi ki onu bıraktığını anlayacak göreceksin genelde öyle olur çünkü her şey için zamana ihtiyacın var zamanla ondan daha iyi kaliteli insanlar bulursun
Soran+1 yılBarıştık tartıştık ağır konustuk bitti o is
- +1 yıl
Bir kere tartışma oldumu ne kadar barissada bir insan hep tartışma oluşur kim olursa olsun iyi olmuş sakın duygularına hislerine kapılıp geri dönme yoksa kendine yaparsın mutsuzluğu bunu unutma
Görmezden geleceksin, diğer kızlardan bir farkın olduğunu gözüne sokacaksın. Kolay elde edilebilir olur, her istediğini yapar, sevgini sonuna kadar hissettirirsen onu kaybedersin. Bu ilişkide ipler senin elinde olmalı. Çünkü çapkın erkekler baskın, sözünü geçirebilen, kendi değerinin farkında olan ve üstüne fazla düşmeyen kadınlardan hoşlanırlar. Bu kadar taktik kafi bence. Başarılar prenses..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
61Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Her çiçekten bal almaya alışmış birini aşık etmek çokta kolay değil.
Çünkü değişikliğe alışmış.
Aşık olmanın ne demek olduğunu bilmiyor.
Ve öğrenmek istemeyen birine bunu asla öğretrmezsin.
Anca kendiliğinden oluyorsa güzel olur.
Yoksa zorla kimse kimseyi sevmiyor maalesef.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖylesi aşık olması ya çok zor o kadar iyi bir performans sergilemen lazım ki
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılZor olan bir kadın gördüğü zaman..
02 Yorumla- +1 yıl
O da heveslik bence
+1 yılSırf egolarınızı tatmın edeceksınz dıye atesle oynuyorsunuz. Farkında değilsiniz. Haydı sas kaza boyle bır erkege yuzuk taktınız elınızde tuttunuz dıyelım. Bunu gerceklestırırken bıle kendınızden bır cok tavız vermenız gerekecek , bırsuru fedakarlık ve bedel odeyeceksınız.
Kendınızı ımkansız kısıler pesınde surukleyıp ıyıce yıpratıp yorup. Sonra istediğiniz gerceklesmeyınce. Erkekler hep aynı cıns guvenılmez genellemesı yapıyorsunuz.
Kendınızı bu yollarda okadar cok yoruyorsunuz kı sonra karsınıza efendı sevılmeye layık bırı cıktıgında ne saglam bır kalbınız , ne guclu bır ıradenız nede bu yolları tekrar yuruyecek halınız kalıyor. Degısmeyen tek sey bol bol huzun ve yalnızlık. Sonra hosgeldın Tukenmıslık sendromu10 Yorumla
+1 yılumursayıp böyle sorular sormaya devam edersen sana kimse aşık olmaz bence… Böyle şeyler doğal gelişen durumlar ve karaktere göre değişir. Bazı insanlar aşık olup bu işleri bırakır ve fakat bazı insanlar ise hiçbir duygu beni bir kadına bağlayamaz, umarsızca yaşarım anı diyerek genlerinin tam gaz yönlendirdiği duygularıyla, ortamlara akmaya devam eder. Kimseyi değiştirmeye kalkma evlat
22 Yorumla
Soran+1 yılNormalde taktik yapmıyorum ama arkadas taktikle evlendi
- +1 yıl
Nasıl bir taktikle çocum?
Kimsenin ona davranmadığı gibi davranırsan çok farklı olabilir. Bende çok çapkınlık yaptım. Sadece birisine aşık oldum diğer kızlardan kadınlardan farklı olarak bana kendimi iyi hissettiriyordu ve paylaşımlarımız güzeldi. Taktik felan yaptığını düşünmüyorum bu işler taktiklede olmuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgi dolu yaklaştım yaralarını sarmaya falan çalıştım en sonunda ise kendini bıraktırdı itici bir hareket yapıp
Elde ettiğini düşündüğün zaman o düşüncen bir bakmışsın melek olmuş düşüncenin içinden çıkıp gitmiş bir bakmışsın sonra melek gibi düşüncen kuş olmuş kaybolmuş sonra bir daha bakmışsın düşünen sadece sen olmuşsun ne elde etmişsin ne de aşık olmuşsun olaya sheman olarak bakalım 😎
10 Yorumla
+1 yılDoyuma ulaştığın da bir erkek artık her şeyden sıkılmış olur ve kendi kabuğuna çekilir.
Bir süre yalnızlık ile geçirir hayatı. Kendiyle baş başa kalmak ister ve bu süre zarfın da en güzel kadın gelse bile uğraşmak istemez.
Merak etme o tarz erkekler yalnızlığa fazla dayanamaz, tek bir kişi ile devam etmek ister.
O zaman kendini göstermen gerekir.10 Yorumla
+1 yılOnun gibi biri karşısına çıkınca anyayı Konya'yı görür..
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmaya karar verdiği zaman aşık olur.
Onun gönlünde bir profil vardır. O profil seninle uyum sağlıyorsa karar olasılığı yükselir.
cut.30 Yorumla
+1 yılAşk her ne kadar çapkın olsa da kişinin kontrolü dışında gelişiyor maalesef ama erkekler zor kadınlara aşık oluyor elde edilmesi zor olana peşinden koşturana
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu şutladım
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılçok doğal olman lazım. bir kere kesin güzel olman lazım. ama aynı zamanda da iyi niyetli çıkarsız birisi görünümü vermelisin. yoksa senide çapkınlık ettiği kadınların kervanına katar
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyleyim ama cinsellik konuştum ve benle seks yapmak istiyormuş sinir oldum
dişli ve güçlü karakterli baskın bir kadına aşık olabilir ve onun geçmişini kaldırabilecek olgunlukta
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu şutladım
Soran+1 yılBarıştık sınır krizi geçirdik birbirimize
+1 yılnasıl değil kime aşık olur daha doğru bir soru
ona huzur veren, yormayna, sıkmayan, bunaltmayan, taktiklerle uğraşmayan, ne istediğini bilen bir kadına aşık olur ve sadık kalır00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. o sadece kendisine aşıktır boşa uğraşma. çabuk kendini kaptırırsan sıradansındır, kendini kaptırmazsan senle uğraşmaz senden milyon tane daha bulacağı kızsındır. kısaca aşık olmaz
00 YorumlaÖyle bi arkadaşım var Allah cezasını onun gibi başka bir kuluyla verdi şimdi beraber pubg oynuyor ahahah 25 inde kim derdiki askerliğini yapıp evlenmeyi düşünsün 😂
00 Yorumla
+1 yılO aşık filan olmaz. Evlilikten de sıkılır. Bizim kuzenden biliyorum. Adam seviyorum diye evlendi sonra boşandı.
00 Yorumla
+1 yılÖyle biri olarak demeliyimki sende diğerlerinden farklı birşeyler hissetmeliyim çok spesifik olmalısınki kalbim sana meyletsin.
05 Yorumla- +1 yıl
Evet sayılır
- +1 yıl
beni tanıyor cinsel bişey olamaz aramızda Zeki akıllı ve güzel masum kafa dengi buluyor benim esprilerime gülüyor aynı sınıftayız sohbet ederken esprilerime çok gülüyor (eğlenceli biriyim) ama kızlarla konuşuyor peşimden koşuyor heyecanlanıyor ben yüz vermedim diye kızıyor ayrı da durmuyo hep laf sokuyo bu nasıl aşk? 19 yaşında çok yakışıklı ağzı iyi laf yapıyo çözemedim
- +1 yıl
Enerjisi yüksek olamaz denilen her şey oluyor
+1 yılSenide elde etmek istiyorsa buna izin verme bir iyi bir kötü davran bak işte o zaman nasıl çıkmaza düşüyor ve senden hoşlanmaya başlıyor
00 Yorumla
+1 yılböyle bir erkek kendine aşık olan kıza aşık olmaz üzgünüm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz o öyle geldi öyle gider
gerçek hayat dizi değildir10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılnasılı yok bunun. anlamsız bir şekilde kapılırsın. planla taktikte uğraşla yapılacak bir şey değil.
10 Yorumla Biraz zor aşık olsa bile bu aşk mı yoksa seni elde etme çabası mı anlayamazsın
00 YorumlaOna istediği her şeyi kolay kolay vermeyen kadına aşık olur
01 Yorumla- +1 yıl
hiç tutmaz kendimizi pek törpületmeyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılIcine dusme cocugun fingirdek ol cilveli ol ama ona hrp mesafeli aradiginda acma mesaja yanit verme
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmaz, olmuş gibi yapar, uzak durulmalı uğraşılmaz…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Asik olmaz o arkadasim onun aşkıda elde edene kadardır.
00 Yorumla
+1 yılAllah belalarını versin onların o zaman anlarlar dünyanın kaç bucak olduğunu
00 Yorumla
+1 yılÇok basit kolay elde edilecek birisi olmazsan elde edersin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden biliyon istedigini elde ettigini gordunmu😂🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılaraştırdım
Cevap sahibi+1 yılYa sanki mit cia arastirmis kendini kandir ne arastirdin ya sallama git kumda oyna sanki ajan
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlamaz bir profil var o profile uygun biriysen belki :D
012 Yorumla
Soran+1 yılney o profil
Cevap sahibi+1 yılNiye söyleyim :D taktik matik yok size
Soran+1 yıllütfenn
Cevap sahibi+1 yıl300 tl taktik veririm.
Soran+1 yılsöyle da hayırduası alırsın bol bol sjsjs
Cevap sahibi+1 yılHayır duası çok alıyom ben merak etme :D Sen paradan haber ver ben istediğin kişiyi düşürürüm :D
Soran+1 yılparayı öderim ama yararsa
Cevap sahibi+1 yılOlur olur yeriz :D 10 yıl tecrübe sabit. ikna edebilirim seni?
Soran+1 yılpeki yardım etme diyecek bir şey yok daha mutsuzluğumla mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yılOlurum hoşuma bile gider bu durum :D Kusura bakma boşuna kitap yazmadık biz hadi iyi geceler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar böyle erkek sever zaten diyorum bu kadınlar normal değil
15 Yorumla
Soran+1 yılaniden gelişti bir anlık bunalımla arkadaş oldum sonra çekiliyorum o da çekiliyor ama nereye kadar çekilir bilmiyorum sanal yaptım canım gibi yüzyüze de tanışıyoruz
Soran+1 yılçocuk tanınan birisi
Cevap sahibi+1 yılHer ne olursa olsun şerefli edepli insanla görüş yanlış yapıyorsun ünlü diye srefsz birisiyle görüşmek zorunda değilsin bence
Soran+1 yılünlü değil sadece tanınıyor çevrede hoşlanmaya başladım
Cevap sahibi+1 yılBende tanınıyorum ama adam gibi adam olarak. Hayat senin hayatın sonucuna katlanan sen olacaksın benle alakalı durum yok Allah yardımcın olsun simdiden 🤙
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılZor aşık olur hatta olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZoru oynayan kadınlara tav olur böyleleri. Sonra onu da elde edince ondan da vazgeçer :D
00 YorumlaÇapkın değil de ona ucuz erkek diyelim :) onlar ne aşk ne be, bunun karşılaştırmasını yapmak bile oldukça komik! Bana göre bir et parçasından ibaret onlar..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFirlama konuskan cekinmeyen p.. i serseri tarzda yılışık ozguveni tavan şimarik tamda boyle olur😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Zor aşık olur. Onu güzellikle seksilikle değil kişilikle ve duruşla tavlamalısın.
00 YorumlaAşık edicem diye gereksiz şeyler yapmaya çalışma bu daha çok itebilir
013 Yorumla
Soran+1 yılnasıl aşık edebilirim ama cinsellik düşünmesin istiyorum
Soran+1 yılçok kibar ama cinsellik konuşmaya çalışıyor
Soran+1 yılbenden aşırı hoşlanmasını istiyorum
Soran+1 yılmesaj atılmıyor siz deneyin
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
İsteği belli istediğine ulaşınca eskisi kadar güzel konuşmaz büyük ihtimalle senle isteğini verme gerçekmiş gibi yap bebeginmis gibi davran fazla umursa değerli hissettir herzaman değil ama iki gün boyke davran sonra uzaklasiyomus gibi yap afallasin uzaklasiyomus gibi yapınca tepkisi ni ölç senle konuşmak için isteği oluyomu
Soran+1 yılbaşka ne bağlar onu yarın hiç yazmayıp aktif olacağım
Soran+1 yılyarın ful uygulayacağım
Huylu huyundan vaz geçer mi gecersede tam geçer ya yapışır
03 Yorumla
Soran+1 yılyapışsın ama sevsin
Soran+1 yıltakip attım
Boşa uğraş olur bence aşık etmek yerine keyfini çıkarmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılAşık olmaz çünkü artık duygusal doygunluğa ulaşmıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor olur eşim çapkındı hala bir iki yakaldım durmuyor alışmış
121 Yorumla
Soran+1 yılçocuğunuz var mı
Cevap sahibi+1 yılEvet bir tane
Soran+1 yılpeki evliliğe kadar nasıl götürdünüz kolay kolay evliliğede gitmiyorlar
Cevap sahibi+1 yılSeviyorum o da seviyor biliyorum uzun süre uzak mesafe ilişkisi yaşadık o zamanlar bir şey demedim sonra evlendikten sonrada birkere yakaladım kendi itiraf etti zaten
Soran+1 yılona nasıl ciddi düşündürebilirim cinsellik konuşmaya çalışıyor sürekli
Cevap sahibi+1 yılValla bilemem yani eşimde konuşurdu ama hep değil yani istediği zaman
Soran+1 yılondan çok hoşlanıyorum garip bir çekim oldu
Cevap sahibi+1 yılAnladım olabilir
Cevap sahibi+1 yılBenim şu an bile videolarımı çeker bekarkende yapıyordu bazı saçmalıklarıda var yok diyemem
Soran+1 yılnasıl videolar ki
Cevap sahibi+1 yılVideolar işte yani öyle şeyler
Soran+1 yılonla evliliğe gitmek istiyorum çünkü kendimi kötü hissediyorum bana özel fotolar attı
Cevap sahibi+1 yılNeden kötü hissetin ki özel fotolar da
Soran+1 yılilkim
Cevap sahibi+1 yılAnladıö
Soran+1 yılnasıl onu kendime bağlayabilirim
Cevap sahibi+1 yılBilmem yani sevginle
Soran+1 yıldeniyorum
Cevap sahibi+1 yılİnşallah başarısın ne deyim ki yani bilemedim
Soran+1 yılf*ck buddy olaylığıda olmuş
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
bir erkegi asik etmek cok zor
044 Yorumla- +1 yıl
Siz kadınlar böylelerine hastasınız ama
- +1 yıl
Hayır tam tersi ben bir kızı sevdim benden sıkıldı ayrıldı
- +1 yıl
Sevmeyen değer vermeyen küfür eden birisine gitti
Soran+1 yılbaşaksını seviyordum hep canımı yaktı bir anlık arkadaşı destek oldu ve konu cinselliğe gitti sonra devam edemdim ama aklımdan çıkmıyor o da aynı durumda
- +1 yıl
Tabi bu her kadın için geçerli değil 😀
Soran+1 yılkötü birisi olduğunu bilsek zaten biz kadınlar sevmeyiz kişiliğini sonradan belli ediyorlar
- +1 yıl
Şurda bir şaka yapayım dedim ciddiye aldınız tabiki de genelde kadınlar seven değer veren ilgilenen erkekten hoşlanır içlerinde tek tük çürük elmalar yokmu onlar da belli ediyor
- +1 yıl
Bence cinselliğe bu zamanda 2 tarafta bakıyor
- +1 yıl
Ben aramam belden aşağı için sevmiyorum sonuçta tabi yavşk erkekler yokmu var
- +1 yıl
PnrAkgl@ Biliyorum genelde öyle tipler bende cok kez gördüm kesinlikle kadınların da payı var bunda hatta bazı kadınların hoşuna da gidiyor bu tipler eskiden sadece edep ahlak icin sevilirdi insanlar simdi populer olmak veya 2 şov yapıp dikkat çekmek icin
- +1 yıl
- +1 yıl
@PnrAkgl 😀Tabi herkes bunlar gibi değil aramızda dolaşan çürük elmalar bunlar bunlar yüzünden gerçi bizim de tadımız kaçıyor hevesimiz kırılıyor bu konuda çok çok haklısın nerde acaba nerden çıkacak karşımıza işte kimi sevsek buda öylemi acaba tereddütü mü dersin, 😀
- +1 yıl
@PnrAkgl Evlenmeden de olur mu 😀
- +1 yıl
@PnrAkgl Bence olmaz 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum oyle erkekler umrumda olmadığı için
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılzaman kaybından başka bir şey değil
10 Yorumla
+1 yılOlmaz uğraşma boş yere
10 Yorumla
+1 yılOlmaz kendimden biliyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Hadi oradan görende diyecek Jacop Rott
- +1 yıl
@Famfatalbasak jakop root olmama gerek yok sonuçta sizde angelina julie değilsiniz🙂 ama herkesin kendine göre bi çapı var diyelim😉
Olmaz istediğini bilmez
00 Yorumla
+1 yılZaman kaybı uğraşmaya değmez
00 Yorumla
+1 yılŞımarık ve egoist olur
00 YorumlaKendisine göre birini bulduğunda.
00 Yorumla
+1 yılKendimden biliyorum olamam aşık
00 Yorumla
+1 yılZor kanka uğraşmaaa:D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunun özel bir yolu yok
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Becerir sadece.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. hic bir duygu aşk kadar güzel değildir
00 Yorumla
+1 yılBilen varsa beni etiketlerin merak ettim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılKolay kolay olmaz aynı benim gibi :)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bu tip erkekler merhametin kölesidir
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşık edecek biri çıkınca aşık olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor işte. Öyle zannediyor sonra ayrılmaya çalışıyor.
- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çapkın, istediği her şeyi elde etmiş bir erkek nasıl aşık olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler