Daha doğrusu çok kafa dengiyiz ve ben ayrılmak istemiyorum ama ailem sözleşmeli asker (jandarma uzman çavuş) kadrolu bile değil senin işinde kadro var hemsireyim bende sonra doğulu Diyarbakırlı diye istemediler ailesi geldi tanışmaya ondan sonra abim hala istemiyorum dedi annem babam da istemez gibiler tam olarak bir şey demediler o yüzden de konuşuyorum normal de sessiz biriyim çok kişiyle konuşmam ama biz kafa dengiyiz onla açiliyorum mutlu da oluyorum bir senedir de tanışıyoruz ne yapmalıyım sizce
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun ama ben y hemşireleri anlayamıyorum bir türlü askerde poliste ne anlıyorsunuz anlamıyorum psikolojikeri genelde iyi olmuyır özellikkw askerkerin neyi çekiyor normal bşr memur tekniker ya da mühendis vs ilgibizi çekmiyormu
bende hastanede çalıştım yıllarca kadroluyum teknikeşn mühendis olucam inş kadromu mühendis yapmaya çalışıyırum ama hemşire bulamadım 32 yaşındayım bir kaç hemşireye teklif ettim ama istemediker bir baktım uznan çavuşka nişanlanmış ilginç gerçekten
Ben bilmiyorum tesadüf oldu
tesadüf olduda hemen güvenme sonrasını düşünüyormusun zamanın ne getireceğini bilemezsin kariyeribe bak okumana yükselmebe evlilikte boş artık ben de evlilik düşünüyordum ama artık düşünmüyorum vazgeçtim bu durumlardan dolayı reddedilince insan bir süre sonra sıkılıyor yoruluyor yoruldum artık önüme bakıyorum
arkadaşım iyi düşün iyi taşın sağlıklı bir karar ver
Haklısın bende olsam bende sıkılırdim kimseyle pek ısınabilen biri değilim içe kapanık biriyim ilk defa biriyle anlasiyorum bilmiyorum bende zaten hemen evlenmeyi düşünmüyorum ama kesip atamadım da
yakında yurt dışına çıkıcam temelli allahın izniyle İngilizce de var çalışmata gidşcem burdan emekli olup nasip olursa
ablam var avrupada enişte doktor orada çağırıyorlar gel diyorlae yaşam şartları iyi ya bunu geçtim insana saygı var
ülkemi bende seviyorum ama şartlar işte
Hayırlısı hakkında
amin seninde arkadaşım ama bence ben uygun bulmuyorum ilerisini düşün sağlıklı bir karar ver pişman olmayacapın bir şey olsun
Neden uygun bulmuyorsun
karşına daha iyileri çıkar
ileride ne olacağı belli değil
Tekniker de çıkmıştı karşıma onuda istemedi ailem 😅
🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Bilmiyorum ama çok iyide anlasiyoruz 😔
bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun pişman olacağın bir şey yapma sakın
Yani bilmiyorum bana sadık geliyor bu devirde sadık biri bulmak da zor yüzde 80 i bir kişiye bağlı kalmıyor o yüzden kesip atamıyorum da 😔
ben 10 yıldan beri yalnız yaşıyıorum reddedildim sadık oldum da nolduki dürüst vs boş
yaranamadım reddedildim 10 yıldan beri de kimseyi almadım hayatıma geri çekildim uzaklaştım kızlardan hepsi menfaat peşindeydi çünkü... ya anladın sen ya ne demek istediğimi artı yaranamadık sosyal bir insanım sosyal aktivitelerde bulunuyorum ama uzak duruyorum artık
Bende hep dürüst oldum kaybettim şimdi sevildiğimi hissettim ondada başka şeyler konu oldu bilmiyorum artık soğudum hayattan
ilk önce ben kişiye insan
olaeaj bakıyorum değer veriyorum ama bazende değer vermicen suistimal ediyorlar. seni gayet iyi anlıyorum ne yazık ki bende öyle
konuşmak istermisin baya dertlisin arkadaşça tabi zorlamıyorum seni istersen
burdan olur nsj olur vs farketmez herşeyde burada yorumda anlatılmıyor özel hayatın gizliliği diye bir şey oldupu için
konuşmak istersen ben burdayım ve yatıyorum iyi geceler dilerim
İstek atıyorum
kusurabakma ne yazikki Xper seviyem yok yazamıyorum sana
yazabilmek için en az 2 olmalı
yapabileceğim bir şey yok maalesef
İyi geceler yazarım xperim 1 bu arada sen yazarsan
nasıl olur bilmiyorum
benimde 1 yazamıyorum inanki
fake inst olur mu dicem olmaz kabul etmezsin doğru olmaz
artık nasıl olur bilmiyorum sağlık olsun seviye ne zaman 2 olur onuda bilmiyorum
Yine burdan yazarım olmazsa
sen bilirsin en iyisini tabi
sağlık olsun yapacak bir şey yok
iyi geceler dilerim
Uzmanların seviyesi düşük nasıl kafa uyduruyorsun
Valla bilmiyorum ben gibi sessiz sakin
Sesiz sakin mi seviyorsun
Yani evet mesela bir kişiyle tanışıyoruz ikimiz ikimizinde kafasından o kişi hakkında aynı şeyler çıkıyor şimdiye kadar öyle büyük bir tartışmamizda olmadı
Fazla alışmadan ayrılmalısın aileler kabul etmeden olmaz boşa vakit kaybetme uzmanların hayatı belirsizlikle dolu değerleri yok askeriyede yğzbinlerce var.
Belirsizlikle dolu derken açar mısın
Görev süreleri uzun yetkileri yok rahatça işten çıkarılabiliyorlar. Vasıfsızlar sivilde düzgün iş bulma şansları düşük.
Durduk yere neden işten cikariyolar
Durduk yere olmaz tabiki. Sen bağlamışsın ne desem boş aşıksan gerisi hikaye
Ayrıl.
Ama çok iyi anlasiyoruz kimseyle bugüne kadar anlaşamadım banada değer verdiğini hissediyorum
Çok iyi anlaşsan ailene hayır diyip bu soruyu sormazdın demek ki kafanda soru işareti var.
Ailem kendine hep bağımlı büyüttü bugüne kadar o yüzden böyleyim
Tamam ayrıl oğlan senden kurtulsun.
Seviyorum ben sadece korkuyorum ilerisi için
Bu sorunu aşman çok kolay aslında
Nasıl
Dilersen takip edin detaylı anlatırım
Seviyorsan ayrılma