Nişanlım uzmandı birbirimizi çok az gördüğümüz halde aradaki mesafeye rağmen çok severek geçen Haziran nişan yptk , onu ne kadar çok sevdiysem ailesini hiç sevmedim çok kötü insanlar di ama nişanlim için sabrediyordum herşeylerine bana hiç gelinleriymisim gibi yaklasmadilar hep bı soğukluk vardı aramızda neyse kimse birbirini sevmesede yalandan yüzüne gülüyorlardi taki bizim düğün tarihi koyuldu güne kadar tarih almaya nişanlım olmadığı için ailesi geldi konuşuldu ertesi gün salon tutulucakti babasını sabah aradım benide haberdar edin nereyi titucksnz dedim nişanlim da aramış benim istemediğim yeri söylemiş babasıda benim inadıma gitmiş orayı tutmuş benim gene haberim yok bizimkileri aramış bn tuttum sonra bn bizimkiler den duyunca nişanlıma istemiyorum drdim bn orada ypmcm bunun yüzünden iki gün kavga ettik bn ypmicm diyorum babası degstrmm diye inad etti sonra iki günün sonunda babası bide üstüne benim ailemi aryo böyle ismi olur olursa olsun olmaz sa olmsn diyor benim ailem de bunu duyunca sinirlendi ayrıl dediler kesinlikle bu iş olmaz adamın kötülüğünü zaten cümle alem söylemiş bizimkilere bu sefer dahada korktular bizimkiler bunlarla iş olmaz diye bn genede vazgeçmedim ama aileme de laf anlatamdm onlar öyle derken o adam özür dilicene daha bana telefonda bı sürü hakaret etti genede nişanlim ocakta gelicem bekle dedi ama bu süre zarfında hep ailesini de savundu benden yana olmdi bn genede atmdm nişanı bekledim 5 ay hiç ne özür dilendi ne gelindi nede aradılar biride bn genede bekledim bklm gelince bişey değişir mi diye sonra nişanlim geldi bişey değişmeyi brk buraya gelince seven insan her yere gelir demeye başladı vs böyle devam ederken bı gün telde konusydk bu düğün muhabbetini arkadan babası dinlemiş bagrdi telden bana gönder bohçaları böyle olmuck bu iş diye bnde sinirim den topladım gönderdim attım yüzüğü sonra nişanlim hiç brkmdi onlar ne derse desin bn seni seviyorum herkesi brklm evlenelim diye hep aradı ama benim hiç inancım kalmamsti zaten öylede oldu nişanlim annesine kardeşine konuştuğumu zu söylemiş onlarda babasına söylemiş babasıda bizimkileri arayıp kızınız oğlumun pisikolojisini bozdu aln üstünden demiş bizimkilerinde birşeyden haberi yok çok sinir oldular aramız açıldı sonra nişanlim gene babam falan umrumda değil evlenelim dedi bnde ağzıma ne geliyorsa söyledim senin yüzünden böyle oldu falan pişman 1 haftadır oda aramadi bn kurtuldum diyorum ama bı tarafımda hep bı acı var lütfen akıl verin burada benim ynlsm var mı bırakarak iyimi ypmdm lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var çok bunaldım
Güncellemeler
+1 yıl
Aileler yüzünden ayrılık
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılık
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne